Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3031, Did:0, useCase: 3

Video: Merzļikins par mediju darbu un ažiotāžu, kas radīta ap viņa dalību izlasē

Andris Liepa
Andris Liepa
Latvijas hokeja izlases vārtsargs Elvis Merzļikins šodien aizvadīja savu pirmo treniņu pirms maijā gaidāmā pasaules čempionāta. Pēc nodarbības viņš vērsās pie mediju pārstāvjiem, atklāti runājot par mediju darbu un ažiotāžu, kas radīta ap viņa dalību izlasē. Viņš arī pauda, ka šajā pavasarī ar medijiem nerunās…
Vērtējums:
1 2 50 komentāri

  +4 [+] [-]

, 2024-04-22 15:35, pirms 2 nedēļām
Šo video jau nevarēja Brože pielikt savā rakstā klāt... nē...

  +6 [+] [-]

, 2024-04-22 16:46, pirms 2 nedēļām
Katram sava taisnība, bet tas ka mēdijiem interesē skandāliņi un netīrā veļa ir fakts. Elvis normāls čalis, bet ar komunikāciju ik pa laikam noiet greizi.

  +6 [+] [-]

, 2024-04-22 16:55, pirms 2 nedēļām
100% Elvja pusē. Tā piekasīšanās no žurnālistu puses un tupo fanu attieksme ir jau panikusi un aizgājusi bezpriģelā. Ja tā piere 2 pirkstu platumā, ka no pagājušā gada teksta "man Kolumbusa maksā lielu algu, bija sūdīga sezona, tādēļ izlases vietā kārtīgi trenēšos nākamajai sezonai" var izvilkt kkādu uzdirsienu izlasei, ka sagaida no izlases atalgojumu, ka personīgi kā fans jūties aizskarts - nu tad tev ir smagi kompleksi un slikta spriestspēja. Pakaļā tādus fanus un dzeltenos sporta žurnaļugas. Elvim veiksmi un lai izdodas nospēlēt lielisku čempi!

  +2 [+] [-]

, 2024-04-22 16:56, pirms 2 nedēļām
Par ko viņš vispār ir tā satraucies?!
Ir kāda baigā tēma bijusi?!

  +2 [+] [-]

, 2024-04-22 16:56, pirms 2 nedēļām
iegājis upurī. grūti viņam ies, kamēr nemainīs domāšanas veidu

  +1 [+] [-]

, 2024-04-22 16:57, pirms 2 nedēļām
knaible rakstīja: Katram sava taisnība, bet tas ka mēdijiem interesē skandāliņi un netīrā veļa ir fakts. Elvis normāls čalis, bet ar komunikāciju ik pa laikam noiet greizi.
Nevis medijiem interesē, bet publikai. Cilvēki neskrietu tos rakstus lasīt un gāzt apkārt ar komentāriem, tad tādu tik daudz nebūtu. Kāds pieprasījums, tāds produkts.

  +6 [+] [-]

, 2024-04-22 17:20, pirms 2 nedēļām
BenSimmonsBall rakstīja: Nevis medijiem interesē, bet publikai. Cilvēki neskrietu tos rakstus lasīt un gāzt apkārt ar komentāriem, tad tādu tik daudz nebūtu. Kāds pieprasījums, tāds produkts.
Cilvēki ir angliski būtu 'hackable' jeb 'uzlaužamas' būtnes, psiholoģiski ir labi izpētita mūsu primārā/reflektīvā uzvedība un mediji, korporācijas, politiķi u.c. to manipulatīvi izmanto. Vainīgi mēs esam tik tālu cik neesam pacēluši šavu apziņu/zināšanas lai šīs metodes uz mums nestrādātu. Mani 2 centi šajā jautājumā.

  +2 [+] [-]

, 2024-04-22 17:22, pirms 2 nedēļām
Tā Elvi ir slava un skatuve, kuru pats izvēlējies. Ne tikai skūpsti un smaidi to pavada. Ne tikai TEV ar to ir jāsadzīvo. Domā, ka tādu Teiloti Sviftu, vai Koriju Teiloru, vai Lebronu visur sagaida ar atplestām rokām? Ticu, ka aptaisīses uzzinot cik daudz negāciju no visādām instancēm, platformām un kādos formātos viņiem iet pāri katru dienu.
Palasi, kādi koementāri no ASV faniem ir ap ASV izsludināto Olimpisko basketbola izlasi un LBJ (un ne tikai) piedalīšanos tajā. Kā viņš uz to reaģē? Nekā - jo profesionālim tas ir tikai troksnis, profesionālis runā ar darbiem un nelec visiem pakaļ, lai pierādītu savu taisnību.

 +10 [+] [-]

, 2024-04-22 17:34, pirms 2 nedēļām
Elvi, welcom! Prieks Tevi redzēt mājās!

  +8 [+] [-]

, 2024-04-22 17:42, pirms 2 nedēļām
RESPECT ELVIM !!!

  +6 [+] [-]

, 2024-04-22 18:13, pirms 2 nedēļām
Kā tur bija par tiem suņiem un karavānu...
Un švimmermanis, kas savos 30mit nevienu minūti nav spēlējis ārpus Latvānijas sētas pif-paf-bet čempionāta arī varēja marta sākuma paklusēt...
Elvim tomēr 8 gadi Šveicē un 5 NHL... un Latvijas izlasē arī...

  +7 [+] [-]

, 2024-04-22 18:15, pirms 2 nedēļām
kols00 rakstīja: iegājis upurī. grūti viņam ies, kamēr nemainīs domāšanas veidu
Kādā upurī? Tu domā ka viņš gaida, ka viņu tagad kāds te žēlos? Kā viņš agrāk teica visu kas uz mēles, tā viņš saka joprojām.

  -4 [+] [-]

, 2024-04-22 18:17, pirms 2 nedēļām
jā, tupajiem žurnālistiem vajadzēja rakstīt, ka “šonakt spēlēja arī Kolumbusa, ar lielisko Merzļikunu vārtos. Spēles rezultāts nav būtisks, galvenais, ka viņš spēlēja.” Merzļikins nesaprot, ka visu, kas šeit par viņu ir rakstīts, to visu šejienes žurnaļugas ņem no Kolumbusas. Bet, ja viņam netur nervi, ka kāds izsaka par viņa spēli viedokli, tad, lai paklausās NHL apskatus vai NBA šovus. nebrīnos, ka viņš nevar noķert ripas - ar tādu galvu ir jāstrādā par sanitāru slimnīcā, vai jātirgo narvesenā bulciņas.

  -2 [+] [-]

, 2024-04-22 18:21, pirms 2 nedēļām
nekad neesmu bijis Merzlikina fans,bet nu sitas ir par traku- tad zurnalisti vainigi,tad Cimmermans,tad komanda- tev jadoma par cempi,bet vinam putra galva...cerams,ka cempi nebus caurums,par ko stipri saubos...

  -3 [+] [-]

, 2024-04-22 18:21, pirms 2 nedēļām
Elvis dusmīgs uz Broži un Zariņu par interviju ar Cimermani? Bet tur jau savas domas par Elvi izteica nevis Brože vai Zariņš bet Cimermanis. Ej pie Cimermaņa un skaidro situāciju!

Arons Porclains vai kā tur sauc to CBJ pietuvināto žurnālistu, šodien pat viņš rakstija ka Elvis ir CBJ ģērbtuves nepārtraukts drāmas avots! Nu Elvi vecīt, nav dūmu bez uguns!

Vainot žurnālistus te pie kkā, nu cmon, pats runā pa labi un pa kreisi brīžiem liekas ka viņš pat nedomā ko saka un tagad met lūpu. Lieki!

  +3 [+] [-]

, 2024-04-22 18:45, pirms 2 nedēļām
sandis444444 rakstīja: Elvis dusmīgs uz Broži un Zariņu par interviju ar Cimermani? Bet tur jau savas domas par Elvi izteica nevis Brože vai Zariņš bet Cimermanis. Ej pie Cimermaņa un skaidro situāciju!

Arons Porclains vai kā tur sauc to CBJ pietuvināto žurnālistu, šodien pat viņš rakstija ka Elvis ir CBJ ģērbtuves nepārtraukts drāmas avots! Nu Elvi vecīt, nav dūmu bez uguns!

Vainot žurnālistus te pie kkā, nu cmon, pats runā pa labi un pa kreisi brīžiem liekas ka viņš pat nedomā ko saka un tagad met lūpu. Lieki!
Par kādiem Elvja izteikumiem tev tieši ir pretenzijas? Ar citātiem, lūdzu

     [+] [-]

, 2024-04-22 18:49, pirms 2 nedēļām
Subjektīvais rakstīja: Tā Elvi ir slava un skatuve, kuru pats izvēlējies. Ne tikai skūpsti un smaidi to pavada. Ne tikai TEV ar to ir jāsadzīvo. Domā, ka tādu Teiloti Sviftu, vai Koriju Teiloru, vai Lebronu visur sagaida ar atplestām rokām? Ticu, ka aptaisīses uzzinot cik daudz negāciju no visādām instancēm, platformām un kādos formātos viņiem iet pāri katru dienu.
Palasi, kādi koementāri no ASV faniem ir ap ASV izsludināto Olimpisko basketbola izlasi un LBJ (un ne tikai) piedalīšanos tajā. Kā viņš uz to reaģē? Nekā - jo profesionālim tas ir tikai troksnis, profesionālis runā ar darbiem un nelec visiem pakaļ, lai pierādītu savu taisnību.
un tu salīdzināji miljardieri ar trešā numura vārtusargu kurš nāk no valsts kurā visiem viss vienmer un vinemer bus slikti

     [+] [-]

, 2024-04-22 18:52, pirms 2 nedēļām
Čalis nezin ko nozīmē vārds atbildība, vispār nekādas sajēgas par tādu

  +3 [+] [-]

, 2024-04-22 19:41, pirms 2 nedēļām
Elvim kādā brīvā dienā jāpaņem helītis un jāatlido pie Daiņa uz kublu pačillot. uzreiz viss pa vietām būs.

     [+] [-]

, 2024-04-22 20:00, pirms 2 nedēļām
K-Rab rakstīja: Kādā upurī? Tu domā ka viņš gaida, ka viņu tagad kāds te žēlos? Kā viņš agrāk teica visu kas uz mēles, tā viņš saka joprojām.
viņš kā pieaudzis vīrietis un profesionāls sportists uztraucas, ko kāds par viņu uzrakstīja vai pateica, iegājis upuru domāšanā, ka lielākā daļa ir pret viņu, situācija tik netaisnīga, visi pārējie neko nesaprot.
Tāpēc jau viņam tik švaka sezona, jo laiž šādas domas sev klāt.

  +1 [+] [-]

, 2024-04-22 20:16, pirms 2 nedēļām
apvainojies bērns

"es laižu visu garām" un pēc tam 15 min. stāsta, cik ļoti aizvainots ir

  -1 [+] [-]

, 2024-04-22 20:25, pirms 2 nedēļām
Tās ir ziņas, viņām arī ir reitingi, kā arī sportistam, lai tās būtu efektīvas, rakstiem arī jābūt sulīgiem. Tas, viss bija jāsagremo, jā varēja pateikt, arī sulīgi Elvis, bet iekarsa par daudz intervijā. Ja, tādas pat emocijas uz hokeja laukuma, tas ir slikti, jo nav vēsais saprāts nebūs laukumā, būs liekas emocijas. Elvim jā piekrītu, žurnālisti, daudz ko ir pārpratuši, vai arī speciāli pagriezuši par labu viņiem. Kopumā, situācija, kaut kur pa vidu taisnības ceļš. Par līdzjutējiem, pff nevajadzēja šķiet, neko komentēt viņām, ja ir heiteri tas ir skaidrs, bet liela daļa no tiem nav izteikušies pat skaidrā prātā (dziras ietekmē), kas nav konsekvants viedoklis. Ko lai saka, zvaigznēm, nav viegls mūžš,

  +1 [+] [-]

, 2024-04-22 20:41, pirms 2 nedēļām
oxa rakstīja: Par ko viņš vispār ir tā satraucies?!
Ir kāda baigā tēma bijusi?!
Cik sapratu, tad prese rakstīja, ka vinš gribot Vezinas balvu izcīnīt, bet realitātē nevelk pat pirmā vārtsarga līmeni NHL. Un vēl laikam, ka gribēja kaut kādu dīvainu komandas saliedēšanas pasākumu rīkot.

  +5 [+] [-]

, 2024-04-22 20:53, pirms 2 nedēļām
kols00 rakstīja: viņš kā pieaudzis vīrietis un profesionāls sportists uztraucas, ko kāds par viņu uzrakstīja vai pateica, iegājis upuru domāšanā, ka lielākā daļa ir pret viņu, situācija tik netaisnīga, visi pārējie neko nesaprot.
Tāpēc jau viņam tik švaka sezona, jo laiž šādas domas sev klāt.
Viņam kā pieaugušam vīrietim bija pilnīgi pajāt līdz brīdim, kad tas skāra viņa ģimeni. Un kā pieaudzis vīrietis viņš to acīs arī pateica žurnālistiem, domāju ka viņš to pašu pateiktu arī pie izslēgtām kamerām un diktafoniem.

  +1 [+] [-]

, 2024-04-22 21:05, pirms 2 nedēļām
1. Es jūtu, ka briest linča tiesa no žurnālistu puses, līdzīgi kā tas bija ar Briedi, kad atteica dažiem intervijas.
2. Sniegt pēdējo interviju Latvijas žurnālistiem CBJ kepkā un pateikt, kā dēļ daudz maz pamatotas kritikas vairs nesniegs nevienu interviju? Vot lai pamēģina Latvijas izlases cepurē šādi pateikt NHL žurnālistiem, kuri arī maz ko labu saka, nemaz nerunājot par Amerikas publikas komentāriem. Gribētu dzirdēt no viņa, kāpēc to tur nevar atļauties... Atbildi jau iepriekš savā ziņā viņš jau ir minējis.
3. Nu nav smuki, atbraukt un ap izlasi jau pirmajā dienā uztaisīt nevajadzīgu drāmu un kaut ko muldēt, ka to puišu dēļ ir gatavs atdot VISU! Tad vismaz kā profesionāla publiska persona norij to krupi un parādi visiem ar darbiem un arī vārdiem, ka esi labākais. Nevis uzreiz startā ieliec sevi upura lomā. Man nav ticības , ka šī intervija dos ko labu mikro un makro klimatam ap izlasi. Die's dod, lai viņam izdodas vilkt izlasi un spēj visiem heiteriem aizvērt muti.
4. Un, kaut visi to redz, pateikt, ka visi vārti, ko NHL ielaidis, nebija viņa vaina... Uzreiz atceros Masaļska teicienu, ka visi vārti ir uz vārtusarga rēķin, jo viņš ir pēdējais, kuram ir jāizvelk katra ripa. Mentālitāte...

Es visu šo rakstu kā liels Elvja fans un es arī dzīvē daudz ko saku, kā domāju, kas man bieži dārgi maksājis, bet ir jāprot sevi savākt un izteikties korekti/gudri, vismaz sevis dēļ.

Novēlu tikai, lai spēj sevi saņemt rokā kā kārtīgs vecis un parāda lielus darbus gan karjerā, gan izlasē, jo šim čalim ir milzīgs potenciāls un mīlestība tajā, ko viņš dara. Ar tādu uguni var sasniegt daudz, tikai lai pats neapdedzinās!

P.S. Arčam būs izcils materiāls...

  -1 [+] [-]

, 2024-04-22 21:12, pirms 2 nedēļām
fall in love rakstīja: Cilvēki ir angliski būtu 'hackable' jeb 'uzlaužamas' būtnes, psiholoģiski ir labi izpētita mūsu primārā/reflektīvā uzvedība un mediji, korporācijas, politiķi u.c. to manipulatīvi izmanto. Vainīgi mēs esam tik tālu cik neesam pacēluši šavu apziņu/zināšanas lai šīs metodes uz mums nestrādātu. Mani 2 centi šajā jautājumā.
Cerēju, ka līdz ar COVID-19 epopejas beigām visādu plakanās planētas adeptu laiks ir beidzies, bet izskatās, ka nē. Tu tam esi apliecinājums.

  +1 [+] [-]

, 2024-04-22 21:25, pirms 2 nedēļām
Lai pamācās no Girgensona, pasaka ka vienalga un ar ausi neklapē, vajag interviju iedod interviju, nevajag nedod. Neceļ trobeli netaisnojas ar intelektuālo īpašumu neizceļas un pelna savu naudu. Brože var kaut no biksēm laukā lēkt, viņš nepavilksies.

     [+] [-]

, 2024-04-22 21:37, pirms 2 nedēļām
sagaidījām jaunu info no ASV

  -3 [+] [-]

, 2024-04-22 22:17, pirms 2 nedēļām
Un ka ar situaciju, ka NHL spileris saka, ka tadu Cimmermani pedejo reizi saticis 13-14 gados, kaa ar u18 cempi ? Tuksa muldesana

     [+] [-]

, 2024-04-22 22:19, pirms 2 nedēļām
Čalim joprojām pamatīgs ķīselis galvā, pat nespēju līdz galam noklausīties. Pats uztaisījis drāmu no nekā.

  -1 [+] [-]

, 2024-04-22 22:33, pirms 2 nedēļām
Elvis, welcome!!!

     [+] [-]

, 2024-04-22 23:43, pirms 2 nedēļām
Nu, ko Elvi, par daudz laikam vienīgajā intervijā sarunāji,nesapratu gan beigās-vai spēlē priekš Latvijas izlases vīriem, vai ne priekš stulbiem žurnālistiem, vai arī ne priekš mūsu tautas... Nav ko ņemt aubē katru pamuļķi, bet spēlēt savu spēli un viss būs ok. Gribas ticēt, ka komandā ari šogad mikroklimats būs tikpat labs, kā pagājušogad.

     [+] [-]

, 2024-04-22 23:51, pirms 2 nedēļām
Infantilisms. Elvi, Tu esi foršs puika, bet beidzot jākļūst pieaugušam. Lai izdodas!

     [+] [-]

, 2024-04-23 00:30, pirms 2 nedēļām
Šindleru Jēkabs rakstīja: Infantilisms. Elvi, Tu esi foršs puika, bet beidzot jākļūst pieaugušam. Lai izdodas!
kā tas ir iespējams? esi reāls, viņš domā, ka mums pārējiem ir jāpieaug. cimmermani par prezidentu! vismaz runāja kā ir, nevis tā kā grib preslijs.

     [+] [-]

, 2024-04-23 00:55, pirms 2 nedēļām
Tupie zhurnaljugas!
1 2 50 komentāri