Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1458, Did:0, useCase: 3

Novickis pievienojas Vācijai, serbi un franči uzvar Londonā

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

Novickis pievienojas Vācijai, serbi un franči uzvar Londonā
Dirks Novickis un Dirks Bauermans
Foto: AP/Scanpix

Divas nedēļas pirms Eiropas čempionāta sākuma Vācijas vīriešu valstsvienības nometnē ieradušies NBA spēlētāji Dirks Novickis un Kriss Keimens. Pirms pārbaudes turnīra Bambergā no izlases rindām atskaitīti Filips Cvīners un Kriss Maknotons.

Aizvadītās nedēļas nogalē Vācija, apspēlējot Serbiju un Turciju, izcīnīja pirmo vietu četru komandu pārbaudes turnīrā Turcijas pilsētā Izmirā, bet Tibors Plaiss tika atzīts par vērtīgāko spēlētāju. Pēc atgriešanās Minhenē valstsvienības galvenais treneris Dirks Bauermans paziņoja par izmaiņām sastāvā.

“Filips Cvīners spēlē trešajā pozīcijā un viņam ir savas priekšrocības spēlē viens pret vienu, taču mūsu spēles modelī viņa sāncenši iekļāvušies labāk. Savukārt Krisam Maknotonam viņa pozīcijā priekšā jau ir Keimens, Tibors Plaiss un Timo Olbrehts,” teica Bauermans.

Tādējādi Vācijas kandidātu sarakstā palikuši 14 spēlētāji. Keimens nav spēlējis kopš aprīļa, šajā laikā aizvadot skriešanas, fiziskās sagatavotības un metienu treniņus.

Vācijas sastāvs: Robin Benzing (Bayern Munich), Per Günther (Ratiopharm Ulm), Steffen Hamann (Bayern Munich), Johannes Herber (Fraport Skyliners Frankfurt), Jan-Hendrik Jagla (Bayern Munich), Chris Kaman (Los Angeles Clippers / ASV) Dirk Nowitzki (Dallas Mavericks / ASV), Tim Ohlbrecht (Telekom Baskets Bonn), Tibor Pleiss (Brose Baskets Bamberg), Heiko Schaffartzik (ALBA Berlin), Sven Schultze (ALBA Berlin), Philipp Schwethelm (Bayern Munich) Lucca Staiger (ALBA Berlin) un Konrad Wysocki (Turow Zgorzelec / Polija).

Bambergas turnīrā “BEKO Supercup” Vācija sacentīsies ar Grieķiju, Turciju un Ķīnu.

Serbija nomētā Ķīnu

Serbija trešdien, 17. augustā, izcīnīja pirmo uzvaru “London Invitational” turnīrā, ar rezultātu 87:53 sagraujot Ķīnas basketbolistus. Uzvarētāju labā izcēlās Maskavas CSKA duets, Milošam Teodosičam gūstot 19, bet Nenadam Krstičam 13 punktus. Ji atbildēja ar 20 punktiem.

Serbu metienu precizitāte bija divreiz augstāka nekā sāncenšiem. Dušana Ivkoviča vīri realizēja 31 no 45 divpunktu metieniem, kamēr pretinieci precīzi bija tikai 15 no 44 mēģinājumiem.

Francija izcīnīja otro uzvaru, ar 71:67 pieveicot Austrāliju. Tonijs Pārkerrs 31 minūtē savāca 27 punktus, realizējot 8 no 14 divpunktu metieniem, kā arī 11 no 16 soda metieniem. Aizsargs aizmeta garām trīs tālmetienus. Austrāliešu rindās 20 punkti Milsa rēķinā.

Dienas trešajā spēlē Horvātija uzveica Lielbritāniju 75:70, izcīnot otro panākumu. Horvātu uzbrucēja Krunoslava Simona rēķinā 16 punkti, kamēr Frīlends zaudētāju labā guva 22 punktus.

Kopvērtējumā vadībā ir Francija un Horvātija (2-0), seko Serbija un Austrālija (1-1), uzvaru nav Lielbritānijai un Ķīnai (0-2).

Izmantotie resursi:
basketball-bund.de
Olympic Basketball Tournament | Road to...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +5 [+] [-]

, 2011-08-17 19:51, pirms 13 gadiem
sandis444 rakstīja: "..savukārt Krisam viņa pozīcijā priekšā jau ir Keimens, Tibors Plaiss un Timo Olbrehts,” teica Bauermans.


Kā tas ir jāsaprot? Krisam priekšā ir Keimens? Kuram Krisam? Krisam Keimenam? Tad sanāk ka Keimenema priekšā ir.. viņš pats??
tas ir trenera citāts.. turklāt izlasot ievada rindkopu ir skaidrs par kuru Krisu ir runa...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-08-18 11:20, pirms 13 gadiem
Nesatraucies. Ne jau visi visu var saprast.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja