Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1458, Did:0, useCase: 3

Vācieši pirms spēles pret Latviju trenējas sešu vīru sastāvā

Andrejs Siliņš

Vācieši pirms spēles pret Latviju trenējas sešu vīru sastāvā
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Pirmdien pirms noslēdzošās B apakšgrupas cīņas Eiropas čempionātā basketbolā pret Latvijas izlasi Vācijas komanda rīta treniņā ieradās tikai sešu vīru sastāvā. Starp viņiem nebija komandas lielāko zvaigžņu - Dirka Novicka un Krisa Keimena.

Latvijas komanda savā treniņā uzspēlēja "izsišanas", izmeta metienus un izgāja cauri pāris Vācijas sadarbībām, akcentējot uzsvaru uz Dirka Novicka spēli. Mūsējie gatavojās ar domu, ka Vācija spēlēs pilnā sastāvā - galu galā vāciešiem jau divi zaudējumi pēc kārtas, un mūsu šī vakara pretiniece noteikti vēlēsies uz nākamo posmu, kurā vieta jau nodrošināta, doties patīkamām emocijām.

Dairis Bertāns pēc treniņa atzina, ka patīkamas emocijas arī Latvijai būtu īsti vietā pirms čempionāta noslēgšanas, taču Dirka Novicka spēlēšana būtu vēl lielāks papildus stimuls parādīt labāko sniegumu.

Vācija, kas treniņu aizvadīja uzreiz pēc mūsējiem, ieradās vien sešu vīru sastāvā. Starp viņiem nebija ne rezultatīvākā komandas spēlētāja Dirka Novicka (22,8), ne labākā vīra cīņā par bumbām - Krisa Keimena (10,8). Arī galvenais treneris Dirks Bauermans ieradās tikai uz dažām minūtēm sākumā un devās projām. Tiesa, brīvais apmeklējums nenozīmē to, ka vācieši šovakar spēlēs bez savām zvaigznēm.

Jau drīzumā Sportacentrs.com video no rīta treniņa.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +6 [+] [-]

, 2011-09-05 11:45, pirms 13 gadiem
Nu ko pēdējā diena čempionātā, bet kāds prieks par izlasi! Protams, aizbraukt ar šo uzvaru pret Vāciju būtu ideāli, bet arī šobrīd visiem būtu jānoņem cepures Bagatska un komandas priekšā! Padomājot par izlases sastāvu nākamajām spēlēm, manuprāt, vajag palikt pie šī paša sastāva un pievienot Janičenoku un Biedriņu un tad izlase bus super. Starta sastāvs - Strēlnieks, Blūms, Janičenoks, Freimanis, Biedriņš. Par uzvarām nākotnē!

  +3 [+] [-]

, 2011-09-05 11:58, pirms 13 gadiem
K-Mart6 rakstīja: Nu ko pēdējā diena čempionātā, bet kāds prieks par izlasi! Protams, aizbraukt ar šo uzvaru pret Vāciju būtu ideāli, bet arī šobrīd visiem būtu jānoņem cepures Bagatska un komandas priekšā! Padomājot par izlases sastāvu nākamajām spēlēm, manuprāt, vajag palikt pie šī paša sastāva un pievienot Janičenoku un Biedriņu un tad izlase bus super. Starta sastāvs - Strēlnieks, Blūms, Janičenoks, Freimanis, Biedriņš. Par uzvarām nākotnē!
Piekrītu visam izņemot vienu, kādēļ un par kādiem nopelniem Biedriņam būtu jāspēlē izlasē?

  +3 [+] [-]

, 2011-09-05 12:04, pirms 13 gadiem
Arī pilnībā pievienojos Vuchock viedoklim - Biedriņam vēl ir jānopelna vieta izlasē. Vismaz motivācijas un atdeves ziņā viņš ir ļoti tālu no šī brīža spēlētājiem. Kādēļ gan strīpot ieguldīto un jauno pieredzi jaunajiem izlasē tikai tādēļ, ka kādam ir labāks līgums? Es saprotu, ka Bagatskis strādā nākotnes labā komandas vārdā, nevis skaļu uzvārdu sakarā. Par Janičenoku, protams, viņa pieredze kopā ar Blūma izcilo spēli būtu labs atbalsts.

  -1 [+] [-]

, 2011-09-05 12:05, pirms 13 gadiem
Viņiem jau ta spele pret Latviju neko nedod viņi tapat ir 3šie augstak nevar tikt atkrist ar nevar.Nakamaj kārtā tapat izkritis jau sastavs jau pašvaks

  +2 [+] [-]

, 2011-09-05 12:30, pirms 13 gadiem
Vuchock rakstīja: Piekrītu visam izņemot vienu, kādēļ un par kādiem nopelniem Biedriņam būtu jāspēlē izlasē?
Paskaties cik rebu izlasei atņēma pie pašu groza ....

  +4 [+] [-]

, 2011-09-05 12:32, pirms 13 gadiem
Vuchock rakstīja: Piekrītu visam izņemot vienu, kādēļ un par kādiem nopelniem Biedriņam būtu jāspēlē izlasē?
Jā nu attieksmes ziņā, protams, tas nav labi, bet kā jau Jānis Blūms teica, ja šī komanda grib uzvaras gribot negribot apakšā ir vajadzīgs viens tornis, kas var būt rezultatīvs un vākt rebus, ja jūs sakat, ka Šeļakovs tāds ir jā piekrītu, bet viņš izšauj dažbrīd, bet Biedrs tāds bus katrā spēlē. Redzējām kā Pachulia mūsu apakšu izdemolēja tomēr lai kāds Biedrs būtu tā ir NBA zīme tač neteiksim, ka Pachulia ir kaut kāds monstrs NBA tā pat ka A.B

  +8 [+] [-]

, 2011-09-05 12:44, pirms 13 gadiem
Mums taču vēl ir tāds garais kā Zaķis uz nākamajiem cikliem

     [+] [-]

, 2011-09-05 13:01, pirms 13 gadiem
Reali sis speles pakasam ,jo nebija laba gara... Mus izdemoleja Serbija Krstičs Italija Bargnjani Izraela Elijahu visi vini ir garie,pret kuriem mums isti nebija pretspeletaju. Selakovs nav tik labs garais.reali pietruka tada vira ka Biedrins,kas var pret siem nospelet labi aizsardziba,jo uzbrukums mums bija normals. Tapat neredzu speletaju,kas varetu dirku nosegt. Ne freimanis,ne Bertans nav tada kalibra speletaji

  +3 [+] [-]

, 2011-09-05 13:14, pirms 13 gadiem
Biedrinu vienkarsi vajag. Bet Janicenoku? Prieks kam? Ir vina pozicijas speletaji in vel vina attieksme - kapec nespeeja izlase? Trauma? A VEF parbaides spele speleja? Cuuuka

     [+] [-]

, 2011-09-05 13:54, pirms 13 gadiem
Vakar vacu treneris letiņiem sprauda ausīs batonus un laipnības par to kādi latviešu basketbolisti malači un stiprinieki, bet nakamaja diena uz treniņu pat neiet jo neņem par pilnu.

     [+] [-]

, 2011-09-05 14:14, pirms 13 gadiem
Cerams ka Nowickis radīs savu labāko spēli be katru dienu redz viņa spēli , nu nez vai LV uzvarēs ,bet nu esmu par skaistu basketbolu.

  +3 [+] [-]

, 2011-09-05 14:16, pirms 13 gadiem
Pedejais_duraks rakstīja: Vakar vacu treneris letiņiem sprauda ausīs batonus un laipnības par to kādi latviešu basketbolisti malači un stiprinieki, bet nakamaja diena uz treniņu pat neiet jo neņem par pilnu.
Drīzāk otrādi- vācieši no LV ir tā nobijušies, ka 3 spēlētāji nespēj vien mainīt pamperus, 2 gultā guļ uz nervu tabletēm, bet 1 ir aizbēdzis uz Vāciju, tāpēc tikai 6 palikuši.