Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Strēlnieka un Kuksika klubiem uzvaras ULEB Eiropas kausā

Jānis Pārums

Strēlnieka un Kuksika klubiem uzvaras ULEB Eiropas kausā
Jānis Strēlnieks
Foto: www.pbleague.ru

ULEB Eiropas kausa izcīņas TOP16 turnīru ar uzvarām iesākušas Latvijas basketbolistu Jāņa Strēlnieka un Riharda Kuksika pārstāvētie klubi, attiecīgi, "Spartak" un "Valencia", kas guva panākumus izbraukumā.

Strēlnieka klubs Sanktpēterburgas "Spartak" viesos ar 65:57 pieveica "KK Buducnost". Pirmo puslaiku "Spartak" noslēdza ar deviņu punktu pārsvaru (38:29), taču slikti nospēlētā trešā ceturtdaļa (gūti tikai septiņi punkti) ļāva mājiniekiem pietuvoties vien triju punktu attālumā (45:42). Izšķirošajā desmitminūtē "Spartak" spēlēja veiksmīgāk un uzvaru nosargāja.

Jānis Strēlnieks spēlēja nepilnas astoņas minūtes (7:57), guva trīs punktus (3p. – 1/2), izcīnīja vienu atlēkušo bumbu, vienreiz kļūdījās un izprovocēja vienu piezīmi.

Savukārt "Valencia", nespēlējot Rihardam Kuksikam (spēlei bija pieteikts, bet laukumā nedevās), ar 69:63 apspēlēja "BCM Gravelines". "Valencia" lieliski aizvadīja otro ceturtdaļu, kuru uzvarēja ar 27:10, kas ļāva puslaika pārtraukumā doties ar +18 (42:24). Otrajā puslaikā iniciatīva tika atdota mājiniekiem, taču uzvaru "Valencia" nosargāja.

Jāatgādina, ka vienā grupā ar Kuksika "Valencia" spēlē "VEF Rīga", kas trešdien aizvadīs pirmo spēli I grupā, savā laukumā tiekoties ar "CEZ Nymburk".

Izmantotie resursi:
eurocupbasketball.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -3 [+] [-]

, 2012-01-18 01:41, pirms 12 gadiem
Laj Strelnieks, dodas atpakal uz Ventiniem un palidz vinjiem labak , savadak tur ira vaks
Un par Kuksinu, taja komanda neiederas, jaiet uz zemaku limeni chalim
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-01-18 15:48, pirms 12 gadiem
sasperjods rakstīja: Lai VEN vāc komandu Kambis, Kuksiks, Strļķis un iet uz ULEB un BBL F4
Lai vāc naudu tādā gadījumā!