Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Sērija turpinās: "Blue Jackets" iespēja pārņemt vadības grožus

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Sērija turpinās: "Blue Jackets" iespēja pārņemt vadības grožus
Epizode pie Jonasa Korpisalo vārtiem. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas Stenlija kausa izcīņas pirmo kārtu šonakt turpinās Latvijas vārtsargu pārstāvētā Kolumbusas "Blue Jackets" komanda, kas pulksten 2:30 aizvadīs sērijas trešo spēli pret Tampabejas "Lightning". Sērijā rezultāts ir neizšķirts 1-1.

Kalendārs

LaiksSpēle
19:00Hurricanes - Bruins
22:00Coyotes - Avalanche
2:30Blue Jackets - Lightning
3:00Blackhawks - Golden Knights

Kolumbusas "Blue Jackets" vārtus visos sērijas mačos sargājis soms Jonass Korpisalo, kamēr rezervē atradies Matīss Kivlenieks, kuram nav Stenlija kausa pieredzes - viņš aizvadījis tikai sešas spēles regulārā čempionāta ietvaros. Elvis Merzļikins joprojām ir savainots. Tieši Korpisalo bijis sērijas galvenais cilvēks.

Pirmajā mačā uzvarētājs tika noskaidrots tikai piektajā pagarinājumā, "Lightning" ņemot virsroku ar 3:2. Tomēr tika izcelts tieši Korpisalo veikums - viņš atvairīja 85 metienus, uzstādot jaunu NHL rekordu. Tas gan nebija viss. Nākamajā mačā "Blue Jackets" revanšējās ar 3:1, un soms tika galā ar 36 no 37 metieniem. Vērts pieminēt, ka pirms tam viņš aizvadīja sauso spēli pret Toronto "Maple Leafs", tādējādi Korpisalo pēdējos trīs mačos atvairījis 154 no 158 metieniem.

"Visi ģērbtuvēs zina, ka viņš ir viens no labākajiem NHL vārtsargiem un ka viņš par savu spēli šobrīd jūtas ļoti labi," pēc uzvaras teica centra uzbrucējs Pjērs Luks Dubuā, kurš panākumu kaldināja ar divām rezultatīvām piespēlēm. "Ikreiz, kad pielaižam nelielu kļūdu, viņš izglābj, dodot komandai pārliecību mēģināt riskēt. Tas ir viss, ko vari prasīt no vārtsarga."

22 gadus vecais Dubuā, kurš pirms četriem gadiem tika draftēts ar trešo numuru, un "Blue Jackets" ar šādu gājienu pārsteidza daudzus, pret "Lightning" jau paguvis iekrāt 1+3. Pirms tam notikušajā sērijā pret "Maple Leafs" viņš izcēlās ar hat-trick, kļūstot par pirmo spēlētāju Kolumbusas vēsturē, kurš vienā play-off spēlē iemetis trīs ripas.

Iepriekšējā mačā "Blue Jackets" nevarēja palīdzēt uzbrucējs Kems Atkinsons. Viņš regulārajā sezonā 44 mačos izcēlās ar 12 vārtiem un 26 punktiem.

Pirmās kārtas pāri

AustrumiRez.RietumiRez.
Flyers-Canadiens1-1Golden Knights-Blackhawks2-0
Lightning-Blue Jackets1-1Avalanche-Coyotes2-0
Capitals-Islanders0-2Stars-Flames1-2
Bruins-Hurricanes1-1Blues-Canucks0-2

     [+] [-]

, 2020-08-15 17:15, pirms 4 gadiem
Gaidām un ceram ka būs uzvara, kaut vai 6. pagarinājumā un soms atsit vai noķer 100 metienus!!!

     [+] [-]

, 2020-08-15 18:59, pirms 4 gadiem
erred rakstīja: Gaidām un ceram ka būs uzvara, kaut vai 6. pagarinājumā un soms atsit vai noķer 100 metienus!!!
Nebūtu slikti,varētu no rīta noskatīties beigas

     [+] [-]

, 2020-08-15 19:08, pirms 4 gadiem
Atceros Irbes spēli, kad skatījos spēli un uz pulksteni vai paspēšu uz darbu...
A nākamrīt pofig...
😎