Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Leģendārais Pastrana startēs Nāciju motokrosā Puertoriko sastāvā

Juris Grīns
Juris Grīns

Leģendārais Pastrana startēs Nāciju motokrosā Puertoriko sastāvā
Treviss Pastrana

Puertoriko motosporta federācija nākusi klajā ar paziņojumu, ka šoruden Puertoriko komanda piedalīsies ASV notiekošajā Nāciju motokrosā, un tās sastāvā startēs trīs veterāni, viens no kuriem būs leģendārais mototriku meistars un rallija braucējs Treviss Pastrana.

Puertoriko sastāvā visiem iekļautajiem sportistiem ir vairāk par 30 gadiem. Kopā ar Pastranu komandu pārstāvēs arī Raiens Saipss, kā arī pašpasludinātais motokrosa čempions "Ronnie Mac".

Tieši noslēpumainais "Ronnie Mac", kas nekad nav atklājis savu patieso identitāti, bet bravūrīgi sevi mēdz dēvēt par visu laiku labāko motokrosa braucēju, esot idejas iniciators. Viņš vērsies pēc palīdzības Puertoriko Motosporta federācijā, kas atbalstu sniegusi, tāpat projekta īstenošanai talkā nācis "Nitro Circus" šovs, kura priekšgalā ir Pastrana. Uz komandu uzaicināts arī Saipss.

"Ronnie Mac" sacensībās pārstāvēs MXGP klasi, Pastrana startēs OPEN ieskaitē, kamēr Saipsam būs jācīnās MX2 vērtējumā. Teikts, ka visi trīs startēs ar divtaktu motocikliem.

Pastrana savulaik jau ir kļuvis par Nāciju motokrosa čempionu ASV komandas sastāvā, tomēr profesionāli ar šo sporta veidu nenodarbojas jau kopš 2006. gada, lai gan ar motocikliem turpina braukt aktīvi. Viņa vectēvs savulaik ir dzimis Puertoriko, kas bija ASV teritorija, tādēļ Pastrana piekritis iesaistīties šajā projektā. Tāpat viņš un pārējā komanda tādā veidā cer palīdzēt pērn viesuļvētrā cietušajai valstij vākt līdzekļus posta likvidēšanai.

Jau ziņots, ka Latvijas komanda šogad varētu nepiedalīties Nāciju motokrosā, kas oktobrī norisināsies ASV, "RedBud" trasē.

Izmantotie resursi:
MX Vice - Motocross / Supercross / MXGP / MXoN

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja