Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Porziņģis: "Pat ja gūšu 15-20 punktus, bet mēs uzvarēsim, būs labāk"

Andrejs Siliņš

Porziņģis: "Pat ja gūšu 15-20 punktus, bet mēs uzvarēsim, būs labāk"
Kristaps Porziņģis
Foto: USA Today Sports / Scanpix

"Bijuši brīži, kad pret mums tika spēlētas dažādas aizsardzības, man tika veltīta liela uzmanība, bet es jutu, ka man aizvien jāsasniedz tādi paši statistikas rādītāji. Tagad es sāku saprast, ka tā nav jābūt," pēc zaudējuma Ņūorleānas "Pelicans" sacīja Ņujorkas "Knicks" latviešu spēka uzbrucējs Kristaps Porziņģis.

"Tik ļoti daudz līdzīgu spēļu. Tas ir sāpīgi. Tas ir vienkārši - mums jādara labāks darbs spēļu beigās. Pretiniekiem sanāca vairākas labas izspēles, bet šodien man prātā palika viens citāts. "Mierīga jūra nekad nav padarījusi jūrnieku meistarīgu". Mums jāsaglabā pozitīvisms, jāmēģina atrast kaut kas pozitīvs," pēc sāpīgā zaudējuma "Pelicans" sacīja Porziņģis.

Vienā no pēdējiem uzbrukumiem latvietis pie mīnus trīs tika līdz brīvam tālmetienam, taču to nerealizēja. "Gribas jau realizēt katru šādu svarīgu metienu, pie kā tiec. Tas bija lielisks metiens. Komandas biedri man sagādāja brīvu metienu, tas bija svarīgs, bet es to neiemetu."

"Domāju, ka sezonas sākumā jutos brīvi, spēlēju savu spēli, un lietas notika tik viegli," uz savu sniegumu pēdējā laikā atskatījās Kristaps. "Bijuši brīži, kad pret mums spēlētas dažādas aizsardzības, man veltīta liela uzmanība, bet es domāju, ka man aizvien jāsasniedz tādi paši statistikas rādītāji. Tagad es sāku saprast, ka tā nav jābūt. Man vienkārši jāļauj spēlei plūst... nevis forsēt notikumus un tikt pie tādas statistikas."

"Pats galvenais mums ir uzvaras. Ja spēlēšu pareizi, gūstot tikai 15 vai 20 punktus, bet mēs uzvarēsim, tas būs labāk nekā forsējot lietas. Tas atņem daudz enerģijas. Es šosezon mācos, ļoti daudz mācos," rezumēja latviešu superzvaigzne.

"Knicks" galvenais treneris Džefs Hornačeks tikmēr atzina, ka šādi zaudējumi liek domāt par izmaiņām sastāvā: "Mums varētu būt jāpamaina piecinieks otrā puslaika sākumā, jo mēs uz to iznākam negatavi. Entonijs Deiviss ir viens no labākajiem spēlētājiem līgā, bet mēs viņam mierīgi atļaujam izmest pustālos metienus ar domu, ka viņš jau neiemetīs. Mums būs jāapsver citas opcijas."

Izmantotie resursi:
https://nypost.com/

  +5 [+] [-]

, 2018-01-15 08:50, pirms 6 gadiem
Jāmet 40 un viss būs!!!

  +4 [+] [-]

, 2018-01-15 08:51, pirms 6 gadiem
Hornačeks runā par starta piecinieka maiņām Viena lieta ko viņš tiešām nemāk darīt

 +11 [+] [-]

, 2018-01-15 08:53, pirms 6 gadiem
Kārtējo reizi Hornačeks nolažo, ļaujot pretinieku pamatsastāvam spēlēt pret NYK otro sastāvu garas minūtes. Šoreiz to izdarīja 4tās ceturdaļas sākumā. Tā izkūst viss pārsvars. Tas pats bija visas iepriekšējās reizes.
Savukārt beigās jau ir IQ problēmas- mazajiem patīk uzņemties, KP ir noguris un nekādu sadarbību, lai viņam būtu vieglāk nav. Vakar labi varēja redzēt- kā beigās bumba iet caur KP tā uzreiz uzbrukums veidojas, kamēr parastā izspēle ir kaut kāds samocīts mazā spēlētāja varoņgrūdiens.

     [+] [-]

, 2018-01-15 09:01, pirms 6 gadiem
Viens ļoti gudrs un ļoti cienījams cilvēks teicaL mūžu dzīvo, mūžu mācies, muļķis nomirsti Basketbolā daudzi negrib dot nepieciešamo laiku, īpaši, ja jauns cilvēks pirms sezonas visai pasaulei ir pateicis, ko tikai visu viņš negrib šajā sezonā sasniegt. Tajā pirmssezonas uzrunā par mācīšanos bija visai maz... Bet KP joprojām visi vārti ir atvērti. Iespējams, muļķīgākais, ko viņš varētu izdarīt, būtu sākt lēkāt no komandas uz komandu. Paliec Ņujorkā un audz! Uzvaras nekur neizpaliks.

  +3 [+] [-]

, 2018-01-15 09:13, pirms 6 gadiem
sapnis rakstīja: Kārtējo reizi Hornačeks nolažo, ļaujot pretinieku pamatsastāvam spēlēt pret NYK otro sastāvu garas minūtes. Šoreiz to izdarīja 4tās ceturdaļas sākumā. Tā izkūst viss pārsvars. Tas pats bija visas iepriekšējās reizes.
Savukārt beigās jau ir IQ problēmas- mazajiem patīk uzņemties, KP ir noguris un nekādu sadarbību, lai viņam būtu vieglāk nav. Vakar labi varēja redzēt- kā beigās bumba iet caur KP tā uzreiz uzbrukums veidojas, kamēr parastā izspēle ir kaut kāds samocīts mazā spēlētāja varoņgrūdiens.
Ko gan darīt, ja Deivis mauc visu spēli gandrīz bez maiņām (44 minūtes pamatlaikā), bet NY līderi nevelk tik garas minūtes.. Protams, 4/4 sākumā vajadzēja ņemt nost rezervistus daudz ātrāk.

  +5 [+] [-]

, 2018-01-15 10:16, pirms 6 gadiem
Met tik Kristap visus 40, lai varam papriecāties, bet nikerboker liktenis diez vai kādu te var interesēt.

  +1 [+] [-]

, 2018-01-15 10:24, pirms 6 gadiem
Prieks ka KP tik veselīga psihol, citi spļaudītos utt bet viņi to vēsi pieņem. Domāju šonakt būs 30+ un vinne pret Nets, un visi aizmirsīs.

  -1 [+] [-]

, 2018-01-15 10:37, pirms 6 gadiem
cobham rakstīja: Prieks ka KP tik veselīga psihol, citi spļaudītos utt bet viņi to vēsi pieņem. Domāju šonakt būs 30+ un vinne pret Nets, un visi aizmirsīs.
Par 30+ nezinu, bet vinne nebūs noteikti. Nets nespēlē ar tādu pofigismu kā spēles sākumu vakar spēlēja pelikāni, īpaši aizsardzībā.

     [+] [-]

, 2018-01-15 10:47, pirms 6 gadiem
pēdējās nedēļās NY kopā ar ORL sliktākie līgā.. protams varam atrast attaisnojumus ar jaunību, treneriem utt, tomēr lielā mērā tā ir komandas līderu atbildība.

     [+] [-]

, 2018-01-15 10:59, pirms 6 gadiem
Daniel rakstīja: pēdējās nedēļās NY kopā ar ORL sliktākie līgā.. protams varam atrast attaisnojumus ar jaunību, treneriem utt, tomēr lielā mērā tā ir komandas līderu atbildība.
Tas brīdis, ka saproti, ka ārpus Latvijas nav dzimis neviens pats šībrīža NYK līderis...

     [+] [-]

, 2018-01-15 11:05, pirms 6 gadiem
Daniel rakstīja: pēdējās nedēļās NY kopā ar ORL sliktākie līgā.. protams varam atrast attaisnojumus ar jaunību, treneriem utt, tomēr lielā mērā tā ir komandas līderu atbildība.
ORL jau drīz divi mēneši spēlē,kā pakaļas

  -4 [+] [-]

, 2018-01-15 11:41, pirms 6 gadiem
Tad jāiemācās arī piespēlēt, ne tikai ķieģeļus puļīt, skalu bunte

     [+] [-]

, 2018-01-15 11:59, pirms 6 gadiem
Jigsaw rakstīja: Tad jāiemācās arī piespēlēt, ne tikai ķieģeļus puļīt, skalu bunte
Gaidu Jūsu dueli ar lietuviešu handbola spēlētāju!
Skataties, ka nepaliekat zaudētājos!

     [+] [-]

, 2018-01-15 13:36, pirms 6 gadiem
cobham rakstīja: Prieks ka KP tik veselīga psihol, citi spļaudītos utt bet viņi to vēsi pieņem. Domāju šonakt būs 30+ un vinne pret Nets, un visi aizmirsīs.
Domā, ka pēc saspringtas spēles, smaga zaudējuma OT KP varēs pavilkt kājas. Bīzlijam 30+ pt KP 20.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2018-01-15 15:29, pirms 6 gadiem
Aizsardzībā ir jāspēlē, tad arī var cerēt uz uzvaru.

     [+] [-]

, 2018-01-15 16:07, pirms 6 gadiem
bla, bla.. nākamajā spēlē tā pat izmetīs 25 metienus, debīlie amīšu mediji

     [+] [-]

, 2018-01-15 17:28, pirms 6 gadiem
KillerLoop rakstīja: Ko gan darīt, ja Deivis mauc visu spēli gandrīz bez maiņām (44 minūtes pamatlaikā), bet NY līderi nevelk tik garas minūtes.. Protams, 4/4 sākumā vajadzēja ņemt nost rezervistus daudz ātrāk.
Vispār jau muļķīgi salīdzināt 208 cm garo spēka uzbrucēju, kurš NBA spēlē 6. sezonu ,ar 221 cm garo PZ, kurš tikai 2. sezonu spēlē NBA. Tas vien jau ir muļķīgi, ka viņam kādu laiku viņš bija jāsedz spēlē, kurā Deivisam spēle iet no rokas. Pašam arī ir bijušas spēles, kad ir pilnīgi vienalga, kas tevi sedz, tāpat viss izdodas. Parasti, ja komanda spēlēs regulāri zaudē galotnēs, tad 99 % gadījumu tā ir trenera vaina. Neviens laikam nav pamanījis, ka KP ir otrs garākais NBA un vēl tikai 22 gadus jauns, kas nozīmē, ka iespējams arī, ka viņš nav vēl pat nostabilizējies savos fiziskajos parametros un organism vēl turpina augts, kas arī atņem enerģiju. Ja traumas nnomocīs, paskatīsimies, kā KO spēlēs sav;a 6. sezonā. Jau tagad, ja KP samainītu ar Pau Gazolu uz Sanantonio, domāju, ka Spurs nonāktu NBA finālā.

     [+] [-]

, 2018-01-15 19:42, pirms 6 gadiem
egils_vitols_223759 rakstīja: Vispār jau muļķīgi salīdzināt 208 cm garo spēka uzbrucēju, kurš NBA spēlē 6. sezonu ,ar 221 cm garo PZ, kurš tikai 2. sezonu spēlē NBA. Tas vien jau ir muļķīgi, ka viņam kādu laiku viņš bija jāsedz spēlē, kurā Deivisam spēle iet no rokas. Pašam arī ir bijušas spēles, kad ir pilnīgi vienalga, kas tevi sedz, tāpat viss izdodas. Parasti, ja komanda spēlēs regulāri zaudē galotnēs, tad 99 % gadījumu tā ir trenera vaina. Neviens laikam nav pamanījis, ka KP ir otrs garākais NBA un vēl tikai 22 gadus jauns, kas nozīmē, ka iespējams arī, ka viņš nav vēl pat nostabilizējies savos fiziskajos parametros un organism vēl turpina augts, kas arī atņem enerģiju. Ja traumas nnomocīs, paskatīsimies, kā KO spēlēs sav;a 6. sezonā. Jau tagad, ja KP samainītu ar Pau Gazolu uz Sanantonio, domāju, ka Spurs nonāktu NBA finālā.
muļķīgi ir nezināt, kur sezonu KP spēlē un sarakstīt savu palaga viedokli vienalga.

     [+] [-]

, 2018-01-15 21:11, pirms 6 gadiem
reptilisj rakstīja: Aizsardzībā ir jāspēlē, tad arī var cerēt uz uzvaru.
Un KP buutu tas, kursh nespeele ja? Vinsh man taa skjiet ir vieniigais, kursh tur aizsardziiba vispaar kko dara un censhaas. Nu ja tu to biji domaajis konkreeti par Porzinjgi!

     [+] [-]

, 2018-01-15 21:12, pirms 6 gadiem
+ labaakais bljokeetajos metienos visaa liigaa, tas, manupraat, arii kko pasaka par darbu un attieksmi speeleejot aizsardziibaa!

     [+] [-]

, 2018-01-15 21:35, pirms 6 gadiem
Beidzat KP pārsvarā sedza Bugiju kad sedza AD tas aizmeta kādus 6 metienus garām un 3 iemeta , bet tad viņu centrs izvaroja Kanteru vai 0 Kvīnu -KP skrēja palīdzēt / kas iespējams bieži lieki/ un kāds cits paliek brīvs kurš iemet Pelikāņiem----- turklāt tā epizode -kad tiesneši nenosvilpa , bet redzams ka AD netiek līdzi un ieķērās maikā--- tāpat kad beigās pielīda pavisam tuvu un KP trāpīja pa zodu--- liekas zobu pat izsita-tā bija piezīme / arī AD nenosvilpa kad NY beigās ieķērās rokās