Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Viena no rūpnīcu komandām pamet MXGP čempionātu

Juris Grīns
Juris Grīns

Viena no rūpnīcu komandām pamet MXGP čempionātu
Makss Nagls. Foto: TM Racing

Rūpnīcas komanda "TM Factory Racing" nestartēs MXGP pasaules čempionātā 2019. gada sezonā, bet tās līdzšinējais pārstāvis Makss Nagls jau ticis pie jauna līguma.

Nagls pievienojās "TM" komandai pirms 2018. gada sezonas. Visbiežāk viņš finišu šķērsoja kādā no "Top 15" pozīcijām, dažkārt tiekot arī vadošajā desmitniekā, bet pasaules čempionāta otrajā pusē sešus posmus izlaida, atgriežoties vien uz finālsacensibām. Kopvērtējumā Nagls šogad ierindojās 14. vietā.

Jau pirms kāda laika sāka baumot, ka 2019. gadā MXGP klasē "TM Factory Racing" nestartēs, bet tagad jau tā ir oficiāli apstiprināta informācija.

Nagls, kurš savā karjerā uzvarējis deviņos MXGP posmos, līdz ar to palika bez komandas. Tagad viņš pievienojies "Sarholz KTM" nometnei, kuras sastāvā aizvadīja pirmos veiksmīgos savas karjeras gadus.

"Ar šo komandu es guvu pirmos lielos panākumus," stāsta Nagls. "Viss sākās 85 kubikcentimetru klasē un beidzās ar manu pāriešanu uz "KTM" rūpnīcas komandu 2008. gadā. Esmu ļoti priecīgs, ka atgriezīšos un atkal varēsim strādāt kopā."

Nagls atklāj, ka kopā ar komandu grib uzvarēt Vācijas "ADAC MX Masters" čempionātā, kā arī parādīt labus rezultātus pasaules čempionātā.