Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Porziņģis: "Pret Lebronu vajadzēja labāk izmantot garo augumu"

Andrejs Siliņš

Porziņģis: "Pret Lebronu vajadzēja labāk izmantot garo augumu"
Lebrons Džeimss un Kristaps Porziņģis
Foto: AP / Scanpix

LETA. Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Ņujorkas "Knicks" latviešu spēlētājam Kristapam Porziņģim, spēlējot pret līgas ilggadējo zvaigzni Lebronu Džeimsu, vajadzēja vairāk izmantot savu augumu, pēc zaudējuma regulārā čempionāta mačā secina liepājnieks.

"Viņš ir ļoti spēcīgs, spēlējot "postā". Vajadzēja labāk izmantot savu garo augumu. Bija ļoti fiziska cīņa. Lebrons ir tāds, kāds viņš ir. Man vajadzēja būt gudrākam un spēlēt labāk," nypost.com citē latvieša teikto.

Vēl trešajā ceturtdaļā "Knicks" atradās vadībā ar 23 punktu pārsvaru, tomēr noslēdzošajā ceturksnī "Cavaliers" parādīja spožu sniegumu, turklāt realizēja vairākus tālmetienus, kas izskaņā ļāva gūt dramatisku uzvaru. Nepilnu pusotru minūti pirms pamatlaika beigām Džeimss pār Porziņģa rokām iemeta tālmetienu un panāca 100:97.

"Devu viņam vairāk vietas, nekā vajadzēja. Viņš var iemest šādus metienus. Visus jau nenosegsi," secināja latviešu basketbolists.

Porziņģim šajā mačā bija jauns elkoņa aizsargs. Kā vēstīts, pagājušajā nedēļā viņš sasita labās rokas elkoni, kas bija viens no iemesliem, kā dēļ nācās izlaist pirmo spēli šosezon.

"Jaunais aizsargs nepalīdzēja. Ja es nokrītu uz elkoņa, trieciens ir tik stiprs, ka aizsargs neko nelīdz," teica Porziņģis.

Izmantotie resursi:
LETA

  +1 [+] [-]

, 2017-11-14 11:02, pirms 6 gadiem
Nevajag arī pārspīlēt, LJ lai arī iemeta stepback trulli, nenozīmē, ka bija spēles varonis. Vajadzēja Korveru krampēt un uzvara būtu bijusi rokās, arī Frye ļoti svarīgu trulli iežarīja.

  +1 [+] [-]

, 2017-11-14 13:05, pirms 6 gadiem
Ku pretīgas botes Lebim!!

  +1 [+] [-]

, 2017-11-14 15:42, pirms 6 gadiem
Kojus uzreiz K.P vainojat nejau viņš viens bija laukuma un uzejit pasi pret tadiem uzspelet apdirsisities

  +2 [+] [-]

, 2017-11-14 16:29, pirms 6 gadiem
Visi baigie experti, saklausījušies komentētājus, tagad spamo SC Te neviens nav vainīgs. Korvers trāpīja kaudzi 3p un Lebrons darīja to, ko no viņa gaida, vsjo! Te jau bērneļi pukst ka nav 30p porzim, uzreiz neveiksmīga spēle, bet atceries, kas notika 3. ceturtdaļā, tīra dominācija pa laukumu. 4. izlaida uzvaru, bet tas vēlreiz pierāda opapa lebrona skilu un mentālo spēku!

  +2 [+] [-]

, 2017-11-14 18:55, pirms 6 gadiem
Es arī domāju, ka tā bija laba mācība, lai kādreiz Play-off os tā neatkārtotos. Džekiem nosēdās bačas.