Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Ozoliņš: "Biežie noraidījumi neļāva sasniegt vēlamo rezultātu"

Ozoliņš: "Biežie noraidījumi neļāva sasniegt vēlamo rezultātu"
Sandis Ozoliņš
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze/f64.

Pēc vakardienas Kontinentālās hokeja līgas (KHL) spēles, kurā Rīgas ''Dinamo'' ar 2:5 piekāpās divkārtējai Gagarina kausa ieguvējai Kazaņas ''Ak Bars'', Sandis Ozoliņš atzina, ka labvēlīgu rezultātu neļāva sasniegt daudzie noraidījumi.

Pēc pirmās kārtas spēlēm Rīgas ''Dinamo'' ar 37 soda minūtēm ir rupjākā komanda līgā. Te gan jāatzīmē, ka par sitienu ar celi 5+20 soda minūtes nopelnīja mūsu aizsargs Kristaps Sotnieks. Kā pēc spēles atzina mūsu komandas kapteinis, tad daudzie noraidījumi iegāza spēli.

''Mēs palikām neapmierināti ar savu spēli pirmajā trešdaļā,'' iesāk Sandis Ozoliņš. ''Spēlētāji līdz galam nebija pārliecināti par saviem spēkiem un centās pielāgoties ''Ak Bars'' spēlei. Šī iemesla dēļ mēs spēlējām lēnāk nekā mūsu pretinieks. Otrajā un trešajā periodā mēs spēlējām savu hokeju, taču biežie noraidījumi neļāva mums sasniegt vēlamo rezultātu.''

''Priecīgs, ka sezonu iesākām ar uzvaru,'' saka pirmo vārtu autors Aleksejs Morozovs. ''Prieks, ka mūsu līdzjutēji bija noilgojušies pēc hokeja un atnāca mūs atbalstīt. Ņemot vērā notikušo traģēdiju, gan spēlētājiem, gan skatītājiem bija grūta spēle psiholoģiskajā ziņā. Taču esam apmierināti ar uzvaru un ceram, ka komandai izdosies turpināt sezonu tādā pašā garā.''

''Labi sākām, jo ātri izvirzījāmies vadībā, taču pēc tam apstājāmies un atdevām spēles iniciatīvu Rīgas ''Dinamo'' hokejistiem,'' saka somu uzbrucējs Anti Mietinens. ''Domāju, ka pirmajā spēlē ''Ak Bars'' nemaz tik slikti neizskatījās – mums jābūt apmierinātiem ar rezultātu.''

Izmantotie resursi:
www.allhockey.ru
www.sports.ru

Slēpts komentārs: M
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2011-09-14 10:18, pirms 13 gadiem
Dinamo milzīga problēma ir aizsargu ārkārtīgi sliktie metieni. Uzbrucēji redz burzmu vārtu priekšā, atspēlē ripu aizsargam, kurš tad lādē to pa vārtiem un uzbrucēji vārtu priekšā gaida, lai pielabotu ripas lidojumu, taču... ripa lido kādu metru/divus (labākajā gadījumā) no vārtu konstrukcijas - un tā 90% gadījumos. Citās spēlēs gandrīz katrs otrais gols tiek gūts šādā veidā, bet Dinamo... pat neatminos nevienu tādu vārtu guvumu.
Slēpts komentārs: Simpsons9999

  +7 [+] [-]

, 2011-09-14 10:53, pirms 13 gadiem
Ko gan varēja gaidīt spēlē, kuru tiesāja tiesnesis Bulanovs - tiesnesis, kurš nekad nepalaidīs garām iespēju noraidīt kādu no rīdziniekiem.

     [+] [-]

, 2011-09-14 11:01, pirms 13 gadiem
tr00 rakstīja: pat neatminos nevienu tādu vārtu guvumu.
Kaut kā pa miglu, šķiet, atceros... Vai Filipa Novāka laikos nebija pāris goliņu no zilās? Un Svets vienu iemeta savā pirmajā spēlē.

  +1 [+] [-]

, 2011-09-14 11:06, pirms 13 gadiem
tr00 rakstīja: Dinamo milzīga problēma ir aizsargu ārkārtīgi sliktie metieni. Uzbrucēji redz burzmu vārtu priekšā, atspēlē ripu aizsargam, kurš tad lādē to pa vārtiem un uzbrucēji vārtu priekšā gaida, lai pielabotu ripas lidojumu, taču... ripa lido kādu metru/divus (labākajā gadījumā) no vārtu konstrukcijas - un tā 90% gadījumos. Citās spēlēs gandrīz katrs otrais gols tiek gūts šādā veidā, bet Dinamo... pat neatminos nevienu tādu vārtu guvumu.
Nu aizsargi met ka met, tur varetu varbut pat piekrist. Bet ta, ka tadu golu nav bijis, nu tas gan nav ta. Ozo vien kadi 2-3 bija pagajushaja sezona un pat Lavinam kads 1, ta pat Cibulskim, Kr. Redliham utt.

  -3 [+] [-]

, 2011-09-14 11:14, pirms 13 gadiem
Sotnieks gan bija pelnījis savas 25 minūtes... Nesmuki nospēlēja...

  +2 [+] [-]

, 2011-09-14 11:21, pirms 13 gadiem
Ulrihs rakstīja: Nu aizsargi met ka met, tur varetu varbut pat piekrist. Bet ta, ka tadu golu nav bijis, nu tas gan nav ta. Ozo vien kadi 2-3 bija pagajushaja sezona un pat Lavinam kads 1, ta pat Cibulskim, Kr. Redliham utt.
Es jau nesaku, ka aizsargi negūst vārtus. Gūst. Bet ļoti (nu ļoti) maz ir tie mūsdienu hokejam ārkārtīgi raksturīgie vārtu guvumi pēc aizsargu uzmetieniem un rikošetiem. Jau pagājušajā sezonā tas ļoti krita acīs - aizsargs atvēzējies ellīgam šķīlienam un bams (blīkšķis, kad ripa atsitās pret bortu vai stiklu). Moments beidzies.

  -1 [+] [-]

, 2011-09-14 11:23, pirms 13 gadiem
Robisss rakstīja: Sotnieks gan bija pelnījis savas 25 minūtes... Nesmuki nospēlēja...
Piemēram O.Sorokins komentējot spēli pa VS izteicās ,ka tur vispār nebija pārkāpuma,nevis spēle celī,bet spēka paņēmiens.

  -1 [+] [-]

, 2011-09-14 11:41, pirms 13 gadiem
varbut tomer dazhu speletaju vecums?

     [+] [-]

, 2011-09-14 11:44, pirms 13 gadiem
tr00 rakstīja: Es jau nesaku, ka aizsargi negūst vārtus. Gūst. Bet ļoti (nu ļoti) maz ir tie mūsdienu hokejam ārkārtīgi raksturīgie vārtu guvumi pēc aizsargu uzmetieniem un rikošetiem. Jau pagājušajā sezonā tas ļoti krita acīs - aizsargs atvēzējies ellīgam šķīlienam un bams (blīkšķis, kad ripa atsitās pret bortu vai stiklu). Moments beidzies.
Tā jau ir aizsarga meistarība. Tapēc jau mums vajag leģionāru starp aizsargiem, kurš var iemest ar šķīlienu neapstādinot ripu.
Vieni (daudzi) trenē bortiņus, citi met golus un tracina vārtsargus.

  +1 [+] [-]

, 2011-09-14 11:53, pirms 13 gadiem
coffijs rakstīja: Piemēram O.Sorokins komentējot spēli pa VS izteicās ,ka tur vispār nebija pārkāpuma,nevis spēle celī,bet spēka paņēmiens.
Nu, nez... Redzēju atkārtojumu tikai vienreiz, bet izskatījās diezgan pretīgi. Labprāt paskatītos vēl pāris reizes... Varbūt tikai izskatījās nesmuki.
Bet pagaidām domāju, ja tas būtu bijis uzbrucējs, tad varētu vēl domāt, ka slidojot uz maiņu vai bloķējot slidošanas ceļus nejauši ar AkBarieti saskrējās, bet priekš aizsarga tas manevrs izskatījās neparasts.

  -1 [+] [-]

, 2011-09-14 12:12, pirms 13 gadiem
Atradu video.
Ак Барс - Динамо Рига 5:2 / Ak Bars - Dinamo...
53. sekundē ir epizode.

Kur tur Sorokins redz tīru spēka paņēmienu?
Sotnieks bija domājis izdarīt spēka paņēmienu, bet AkBarietis paspēja izvairīties un Sotnieks mēģinot tomēr šamo apturēt izbīdīja kāju un sanāca celis celī!

  +2 [+] [-]

, 2011-09-14 12:29, pirms 13 gadiem
Robisss rakstīja: Atradu video.
Ак Барс - Динамо Рига 5:2 / Ak Bars - Dinamo...
53. sekundē ir epizode.

Kur tur Sorokins redz tīru spēka paņēmienu?
Sotnieks bija domājis izdarīt spēka paņēmienu, bet AkBarietis paspēja izvairīties un Sotnieks mēģinot tomēr šamo apturēt izbīdīja kāju un sanāca celis celī!
Atvaino!Neesu ne experts ne tiesnesis,bet sāna skatā toč neko nevar pateikt!!!Ja skats būtu no priekšpuses vai aizmugures tad redzētu kur Sotnieka celis!
Šai skatā var pat teikt ka Ak Bars jādod noraidījums.Viš takš lido kā bezdelīga rudenī.Abas kājas no ledus atrautas,Sotnieks ar bij šādā sakarā bloķēts un uz ledus!
Bet nu nestrīdēšos jo kā teisu sānskatā neko tur neredz,bet to jau tāpat izlems bez mums un tā k'a viņiem vajag.Kaut gan citreiz jau arī brīnumi notiek.
Tikai Krikunovu nu skaidrā toč nesaprotu.Kas tas pa sodu ko viš prasa?Tipa Sotniekam jāsēž malā kamēr viņa spēlētājs izveseļosies?Krikunov!Kas,laba zāle trāpijās???
Ja tiesās pēc tādiem principiem tad KHL drīz puse vairs nevarēs spēlēt!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2011-09-14 13:45, pirms 13 gadiem
Robisss rakstīja: Atradu video.
Ак Барс - Динамо Рига 5:2 / Ak Bars - Dinamo...
53. sekundē ir epizode.

Kur tur Sorokins redz tīru spēka paņēmienu?
Sotnieks bija domājis izdarīt spēka paņēmienu, bet AkBarietis paspēja izvairīties un Sotnieks mēģinot tomēr šamo apturēt izbīdīja kāju un sanāca celis celī!
pats jau ar savu tekastu atbildēji,ka sanāca netīrāk nekā bija cerēts,Soča gāja uz tīru spēka paņēmienu,ja pretinieks nebūtu raustījie un pēc tam nokritis,pat 2min tur nrbūtu,īpaši nesekoju līdzi,bet traumētais jau visai drīz lidoja pa laukumu

  +2 [+] [-]

, 2011-09-14 14:48, pirms 13 gadiem
Godīgāk būtu tā: mēs spēlējam lenāk, sliktāk, tāpēc arī bija daudz noraidījumu un tas (cēlonis, nevis sekas) neļāva sasniegt vēlamo rezultātu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja