Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

"Lāse-R/Rīga" Daugavpilī tiek pie Latvijas bronzas

Andrejs Siliņš

"Lāse-R/Rīga" Daugavpilī tiek pie Latvijas bronzas
Jau otro gadu pēc kārtas pie bronzas tiek "Lāse-R/Rīga"
Foto: Jānis Slišāns

"Lāse-R/Rīga" volejbolisti svētdien Latvijas čempionāta sērijā par trešo vietu ar rezultātu 3:1 izbraukumā apspēlēja "Daugavpils Universitātes" vienību, sērijā triumfējot ar 3:1 un otro gadu pēc kārtas tiekot pie Latvijas bronzas medaļām.

Pēc zaudējuma pirmajā spēlē savā laukumā (1:3) rīdzinieki spējuši savākties un pārliecinoši, arī ne bez veiksmes palīdzības, darboties atlikušajos sērijas mačos. Šodien Daugavpilī tik saspringta galotne kā iepriekšējā mačā Latgalē spēle neizvērtās.

Pēc droša panākuma pirmajā setā (25:19) otrajā rīdziniekiem nācās panervozēt nedaudz vairāk (25:23), bet trešajā setā, kas varēja kļūt par pēdējo, daugavpilieši vēl nevēlējās beigt sezonu. Uzvara setā ar 25:18 un kaujiniecisks noskaņojums pirms ceturtā seta. Tomēr karstos mājiniekus "Lāse" atvēsināja un izcīnīja drošu panākumu setā (25:18), ar uzvaru beidzot sezonu - 3:1 mačā un 3:1 sērijā.

Līdz ar to "Lāse-R/Rīga" jau otro gadu tika pie Latvijas bronzas godalgām, tāpat kā pirms gada, sērijā par trešo vietu apspēlējot "Daugavpils Universitāti".

Sērija par zeltu turpināsies sestdien, kad Zemgales OC "Biolars/Jelgava" tiksies ar "Poliurs/Ozolniekiem". Tur sērijā šobrīd rezultāts 2:1 par labu jelgavniekiem.

     [+] [-]

, 2013-04-14 18:57, pirms 11 gadiem
DU tā zaudēt setu no +10! Vilde tajā brīdī savējiem bļāva, ka vēl var - varēja ar
Nākamgad gan jāņem medālis, bet kopumā šī laba sezona. Lai veicas!

     [+] [-]

, 2013-04-14 20:40, pirms 11 gadiem
Ta jau šodien kodīs