Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Pekmanis: "Ceturtajam sērijas mačam bijām sagatavojušies labāk"

Jānis Celmiņš

Pekmanis: "Ceturtajam sērijas mačam bijām sagatavojušies labāk"
Reinis Pekmanis
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

„Uz iepriekšējo spēli nebijām par simts procentiem gatavi. Šodienas spēlei piegājām nedaudz nopietnāk, saprotot, ka arī viņus tāpat vien neapspēlēsim,” pēc Latvijas volejbola čempionāta finālsērijas ceturtā mača, kurā „Biolars/Jelgava” komanda nodrošināja jau otro čempionu titulu pēc kārtas, atzīst viens no Jelgavas komandas līderiem Reinis Pekmanis.

Jau vēstīts, ka šodien Latvijas volejbola čempionāta finālsērijā tika noskaidrota 2013. gada Latvijas čempionvienība - par to kļuva "Biolars/Jelgava" vienība, kas sērijas ceturtajā spēlē viesos ar 3:0 apspēlēja "Poliurs/Ozolniekus", izcīnot otro Latvijas čempiontitulu pēc kārtas.

„Uz Jelgavu atbraucām jau vakar, nakšņojām šeit, un sagatavojāmies krietni labāk. Domāju, ka tas arī deva rezultātu šodien,” pastāstīja viens no „Biolars/Jelgava” labākajiem spēlētājiem šajā finālsērijā.

Kā Reinis vērtē pats savu sniegumu? „Nedaudz ieplīsu sērija vidū. Iespējams, nebiju gatavs fiziski visu sēriju aizvadīt vienā līmenī. Ko nu tur par sevi, ja komanda uzvarēja,” teica Pekmanis.

Parasti čempion titulu aizstāvēt ir grūtāk nekā izcīnīt. Šim uzskatam Pekmanis gan nevēlas piekrist. „Grūti spriest. Pagājušajā sezonā es spēlēju maz, šogad – biju viens no pamatsastāva spēlētājiem. Manuprāt, šogad bija nedaudz vieglāk. Prieks personīgi man šogad noteikt ir lielāks. Šis ir mans pirmais tituls – tā pa īstam. Uzvarējām ar kopīgu komandas spēli,” uzskata Pekmanis.

Par savu nākotni volejbolists pagaidām nav drošs, taču atklāj, ka esot piedāvājumi no vairākiem ārzemju klubiem. „Izvērtēšu visus plusus, mīnusus, un pieņemšu lēmumus. Ir nelielas problēmas ar plecu, tāpēc sākumā jātiek skaidrībā ar to,” teic Pekmanis.

     [+] [-]

, 2013-04-21 10:56, pirms 11 gadiem
Reinim Pekmanim tēvs ir Aivars?

     [+] [-]

, 2013-04-21 13:42, pirms 11 gadiem
Pushkin2 rakstīja: Reinim Pekmanim tēvs ir Aivars?

     [+] [-]

, 2013-04-21 19:19, pirms 11 gadiem
Nospēlēja lieliski!