Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Čempioni pagaidām nezināmi, vai uzzināsim bronzas medaļniekus?

Jānis Celmiņš

Čempioni pagaidām nezināmi, vai uzzināsim bronzas medaļniekus?
Ēriks Voroņko
Foto: Renārs Buivids

Šodien Daugavpilī risināsies Latvijas volejbola čempionāta finālsērijas par bronzu ceturtā spēle. Tā var būt arī pēdējā, jo rezultāts sērijā šobrīd ir par labu „Lāse-R/Rīga” komandai (2-1), kas nozīmē, ka DU volejbolistiem, lai pagarinātu sēriju, šodien noteikti jāuzvar. Mača sākums pulksten 16.00, tiešraide Sportacentrs.com TV.

Vakar Latvijas volejbola čempionātā varēja kļūt zināmi zelta medaļu ieguvēji, taču nekā! Šodien Daugavpilī var kļūt zināmi bronzas medaļnieki. Lai tas notiktu „Lāse-R/Rīga” volejbolistiem jāspēj uzvarēt sērijas ceturtais mačs Latgales pusē.

Sērijas līdzšinējās spēles, iespējams, nav bijušas tās labākās kvalitātes ziņā, taču scenārijs visām bijis pietiekami intriģējošs. Skaidrs, ka bronzas godalgas nav tas, uz ko cerēja rīdzinieki, taču šobrīd šķiet, ka vismaz pie bronzas komanda tiks. Zaudējums pirmajā sērijas mačā ar 1:3 nozīmēja, ka uz Daugavpili bija jādodas ar 0-1 sērijā. Rezultāts sērijā ļoti reāli varēja kļūt arī 2-0 par labu daugavpiliešiem, ja vien paši būtu noticējuši uzvarai nedaudz vairāk. „Lāse” viesos piedzīvoja brīnumainu izglābšanos, svinot uzvaru piecos setos – 3:2. Arī trešais mačs Rīgā bija ne tas kvalitatīvākais, taču atkal pietiekami aizraujošs. Atkal pieci seti un atkal uzvara Rīgai.

Lai sērija turpinātos, daugavpiliešiem šodien jāuzvar. Maz ticams, ka abu komandu treneriem vēl ir kas slēpjams vienam no otra, tāpēc arī šodien cīņas likteni izšķirs tas, cik gatavas psiholoģiski būs komandas. Mačs atkal risināsies Daugavpils OC, tā sākums pulksten 16.00. Sportacentrs.com TV šo maču demonstrēs tiešraidē vienmēr ekstravagantā Naura Mackeviča sabiedrībā.

     [+] [-]

, 2013-04-14 12:10, pirms 11 gadiem
Ļoti ceru, ka jau šodien Lāse saņems otro bronzu šajā sezonā.

     [+] [-]

, 2013-04-14 14:01, pirms 11 gadiem
Cerams Daugavpils saņemsies, būtu pelnījuši vēl vienu spēli.

     [+] [-]

, 2013-04-14 14:32, pirms 11 gadiem
No skatītāja viedokļa gribētos 5 setu spēli, tik ja tāda būs - DU beidzot jānoņem tas 5 setu lāsts.
Par DU uzvaru

     [+] [-]

, 2013-04-14 16:58, pirms 11 gadiem
zadovskis7 rakstīja: Cerams Daugavpils saņemsies, būtu pelnījuši vēl vienu spēli.
DU nav pelnījis saņemt ... kaut ko, ja no 12:1 vadības zaudē setu.