Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:136, Did:0, useCase: 3

Armands Krauliņš atgriežas "Cēsu" treneru kolektīvā

Rolands Eliņš

Armands Krauliņš atgriežas "Cēsu" treneru kolektīvā
Uģis Viļums un Armands Krauliņš
Foto: Romāns Kokšarovs/F64

Basketbola komanda "Cēsis" paziņojusi par pieredzes bagātā Latvijas trenera Armanda Krauliņa atgriešanos uz komandtiltiņa. Viņš no 20. marta būs galvenā trenera Uģa Viļuma palīgs.

Armands Krauliņš iepriekšējās divas sezonas bija SK “Cēsis” galvenais treneris. 2013. gadā Cēsu komanda viņa vadībā izcīnīja Latvijas čempionu titulu, bet pagājušo sezonu pabeidza ar sudraba medaļām.

75 gadus vecais Krauliņš par savas trenera karjeras beigām pavēstīja pēc pagājušās sezonas izskaņas, toreiz izsakoties, ka Cēsu komandā pavadītie gadi bijuši vieni no skaistākajiem viņa trenera karjerā. Tās laikā viņš vadījis Latvijas vīriešu un sieviešu izlases, bijis dažādu Latvijas basketbola klubu treneris, ar kuriem izcīnījis vairākus Latvijas čempiona titulus, un basketbolā pavadījis vairāk nekā 50 gadus. Krauliņš savulaik atzīts par PSS Nopelniem bagāto treneri, kā arī saņēmis Triju Zvaigžņu ordeni.

"Cēsis" Latvijas-Igaunijas basketbola līgas regulāro sezonu noslēdz ar 17 uzvarām 21 spēlē un ieņēma otro vietu, piekāpjoties tikai TTT Rīga. Tas ļāva jau nodrošināt vietu šīs līgas pusfinālā un Latvijas čempionāta "Final Four", kas sāksies marta beigās. Savukārt izšķirošās cīņas Latvijas-Igaunijas līgā tiks aizvadīts 20.-22. martā, to tiešraide būs pieejama arī portālā Sportacentrs.com

Izmantotie resursi:
Sporta klubs "Cēsis" » Blog...

  +1 [+] [-]

, 2015-03-14 22:02, pirms 9 gadiem
A kurš līdz šim bija trenera palīgs?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -3 [+] [-]

, 2015-03-15 07:35, pirms 9 gadiem
Zemiit atveries,Vilums jau briinums,bet Kraulins .....

  +1 [+] [-]

, 2015-03-15 10:27, pirms 9 gadiem
Armandam izrādās vēl pulveris ir sauss.