Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:107, Did:0, useCase: 3

Baltijas līgā zaudējumi Šķēlem un Štelmaheram

Andrejs Siliņš

Baltijas līgā zaudējumi Šķēlem un Štelmaheram
Armands Šķēle
Foto: www.bbl.net

Sestdien Baltijas Basketbola līgas (BBL) Elites divīzijas spēlēs zaudējumus piedzīvoja latviešu aizsarga Armanda Šķēles Tallinas "Kalev/Cramo", kas ar 58:66 atzina "Kedainiai/Triobet" pārākumu, kā arī Latvijas izlases trenera Roberta Štelmahera "Pienos žvaigzdes", kas ar 72:77 piekāpās "Rūdupis".

Šķēle Tallinas komandas rindās laukumā devās pamata pieciniekā, spēlēja 25 minūtes un 59 sekundes, guva 12 punktus (2p. 6/12), izcīnīja četras atlēkušās bumbas (divas uzbrukumā), izprovocēja sešas piezīmes, pārtvēra trīs bumbas, atdeva vienu rezultatīvu piespēli un pieļāva divas kļūdas.

Šī bija "Kalev/Cramo" piektā neveiksme 13 spēlēs, kamēr "Kedainiai/Triobet" izcīnīja ceturto uzvaru 12 mačos.

Citā mačā Roberta Štelmahera trenētā Pienos žvaigzdes" viesos atzina Prienas "Rūdupis" pārsvaru - 72:77. "Rūdupim" šī bija pirmā uzvara pēc diviem zaudējumiem, bet oficiālajā tabulā augstāk joprojām ir Štelmahera komanda, kurai par punktu vairāk un piektā pozīcija.

Izmantotie resursi:
"BBL Homepage"

  +2 [+] [-]

, 2012-01-14 19:25, pirms 12 gadiem
Šodienas rezultāti diezgan labi priekš BKV. Tuvākie konkurenti "Kalev" un "Pieninieki" zaudēja ! Tas labi.

     [+] [-]

, 2012-01-14 21:26, pirms 12 gadiem
Run Usein, Run !! rakstīja: Šodienas rezultāti diezgan labi priekš BKV. Tuvākie konkurenti "Kalev" un "Pieninieki" zaudēja ! Tas labi.
Tas būtu rēcīgi, ja Ventiņi tiks PO pateicoties citu neveiksmēm, nevis pašu meistarībai