Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

CSKA ģenerāldirektors: ''Radulovs, Zaicevs un Deņisovs nav lietojuši dopingu''

CSKA ģenerāldirektors: ''Radulovs, Zaicevs un Deņisovs nav lietojuši dopingu''
Zaicevs, Radulovs un Stefans da Kosta
Foto: www.tass.ru

Kā ziņo krievu mediji, tad informācija, ka Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Maskavas CSKA līderi dopinga dēļ varētu izlaist pasaules čempionātu hokejā, nav patiesa.

Pirms neilga laika krievu portāls LifeNews ziņoja, ka CSKA hokejisti Aleksandrs Radulovs, Ņikita Zaicevs un Denis Deņisovs varētu izlaist pasaules čempionātu hokejā, jo šie sportisti esot lietojuši meldoniju.

To kategoriski noliedzis CSKA ģenerāldirektors Igors Esmantovičs, kurš atzina, ka tā informācija ir izdomāta un nav patiesa.

''Šī informācija ir vairāk ne mazāk kā izdomāta, kas neatbilst patiesībai. Tā ir veltīta CSKA komandas virzienā tāpēc, lai sagrautu komandas auru pirms svarīgajām spēlēm. Nekāda dopinga mūsu hokejistiem nevar būt,” tā portālā tass.ru saka Esmantovičs.

Šobrīd pēc trīs nospēlētām spēlēm KHL finālsērijā ar 2:1 vadībā atrodas CSKA. Sērijas ceturtā spēle trešdien notiek Magņitogorskas laukumā.

Pasaules hokeja čempionāts no 6.maija līdz 22.maijam notiks Maskavā un Sanktpēterburgā.

Izmantotie resursi:
ТАСС - Новости в России и мире

  +1 [+] [-]

, 2016-04-13 17:29, pirms 8 gadiem
To jau redzēs PČ, kurš būs un kurš nebūs, Zaicevam ar Radulovu tā kā vajadzētu tikt sastāvā un arī Deņisovam izredzes nav sliktas!

  +5 [+] [-]

, 2016-04-13 17:32, pirms 8 gadiem
Ja jau generāldirektors tā saka, tad jau tā ir. Gan jau pats testēja spēlētāju urīnu gan uz garšu, gan smaržu

  +5 [+] [-]

, 2016-04-13 17:45, pirms 8 gadiem
Pēc savas uzvedības,izbolītām acīm,brēkšanas gan uz pretiniekiem,gan savējiem izskatās ka čurka nav tīrs.

  +1 [+] [-]

, 2016-04-13 18:13, pirms 8 gadiem
Ortenzijs rakstīja: Pēc savas uzvedības,izbolītām acīm,brēkšanas gan uz pretiniekiem,gan savējiem izskatās ka čurka nav tīrs.
tāds viņš ir no laika gala.... ne jau tur dopings....varbūt tapec viņš, ir ja ne labākais, tad viens no labāakjiem khl...

     [+] [-]

, 2016-04-13 18:59, pirms 8 gadiem
Man interesē vai 2 stenlija bļodas ietekmēs paņemt uz čempi Vainovu jo KHL līmeni viņš īsti starp labākajiem nav. Bet Zaicevu obligāti ir jāpaņem.