Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Pēc 21 gada pārtraukuma Losandželosā būs NFL komanda

Juris Miņins
Juris Miņins

Pēc 21 gada pārtraukuma Losandželosā būs NFL komanda
"Rams" savu pēdējo spēli Sentluisā jau ir aizvadījuši.
Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās futbola līgas (NFL) komandu īpašnieki ir devuši zaļo gaismu "Rams" komandai pārcelties no Sentluisas uz Losandželosu.

Iepriekš jau ziņojām, ka trīs NFL komandas bija iesnigušas visus dokumentus, lai pārceltos no savām esošajām pilsētām uz Losandželosu. Tās bija "Chargers", "Raiders" un "Rams". Komandu īpašnieki uzskatīja, ka šajās pilsētās viņu vienībām nav nākotnes. NFL, kuriem bija mērķis atgriezt lielo amerikāņu futbolu Losandželosā, pieņēma šos pieteikumus un izveidoja komisijas, kas tos vērtēja dažādos aspektos. Pēc vērtējuma piedāvājumi tika nodoti uz balsošanu komandu īpašniekiem.

Pēc balsojuma kļuva skaidrs, ka biļeti uz Losandželosu ir dabūjusi "Rams", kuriem bija piedāvājums būvēt jaunu stadionu Inglvudā. Par šīs vienības piedāvājumu nobalsoja 30 no 32 komandu īpašniekiem. Tāpat iespēju pievienoties "Rams" ir saņēmuši "Chargers", kuriem ir dots laiks, lai izlemtu par saviem tālākajiem soļiem. "Rams" uz Losandželosu var pārcelties jau no nākamās sezonas, bet "Chargers" par šādu iespēju vēl domās līdz esošās komandas īpašnieku sēdes beigām.

Oklendas komanda pēdējā brīdī atsauca savu pieteikumu un nolēma strādāt pie jauna stadiona būvniecības jautājuma savā esošajā lokācijas vietā – Oklendā.

Jāpiebilst, ka katrai komandai, kura arī pārcelsies uz Losandželosu, NFL kasē būs jāiemaksā 550 miljonus ASV dolāru. Savukārt, ja komanda paliek savā esošajā vietā, tad līga tai izmaksā 100 miljonus ASV dolāru.

Jāatgādina, ka Losandželosā "Rams" jau bija spēlējusi, bet Sentluisa ir zaudējusi jau otro NFL komandu pēdējo 30 gadu laikā, jo 1988. gadā "Cardinals" no šīs pilsētas pārcēlās uz Arizonas štata Glendeilu.

Tāpat vērts pieminēt, ka vismaz uz kādu laiku pēdējā NFL futbola spēle Sentluisā notika 18. decembrī, tad "Rams" ar 31:23 pārspēja Tampabejas "Buccaneers".

Izmantotie resursi:
NFL.com - Official Site of the National...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2016-01-13 20:56, pirms 8 gadiem
Njā LA dabū potenciāli jaudīgu komandu, ja izdodās atrast nopietnu treneri un pieklājīgu QB

     [+] [-]

, 2016-01-13 21:00, pirms 8 gadiem
Sentluisa paliek bez vēl vienas pro komandas, tagad tik jāgaida, kad Blues ar aizvilksies citur .
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2016-01-13 21:15, pirms 8 gadiem
Krokodils rakstīja: Sentluisa paliek bez vēl vienas pro komandas, tagad tik jāgaida, kad Blues ar aizvilksies citur .
Sentluisai, ja tā godīgi, pilnīgi pietiktu ar vienu Cardinals iekš MLB.

     [+] [-]

, 2016-01-13 21:30, pirms 8 gadiem
Juris Miņins rakstīja: Sentluisai, ja tā godīgi, pilnīgi pietiktu ar vienu Cardinals iekš MLB.
Cardinals tomēr ir viena no veiksmīgākajām MLB komandām, nez vai šie kādreiz kaut kur vispār dosies

     [+] [-]

, 2016-01-13 21:31, pirms 8 gadiem
Starp citu, kā Vikings fani pēc kārtējā play-off fiasko, skatījos to spēli un lai gan galīgi neko nesaprotu no noteikumiem, man izskatījās, ka Vikings sākumā veda, pēc tam laikam noplīsa.

  -1 [+] [-]

, 2016-01-13 23:03, pirms 8 gadiem
Krokodils rakstīja: Cardinals tomēr ir viena no veiksmīgākajām MLB komandām, nez vai šie kādreiz kaut kur vispār dosies
Tieši tāpēc, ka Cards ir tik veiksmīga komanda, tādā mazā tirgū kāds ir Sentluisā, pārējām komandām ir dikti grūti.

Tāpēc arī Blues faniem savā laikā solīja un dalīja bezmaksas ēdienu, lai tikai nāktu uz spēlēm, bet NFL kontekstā jau otro reizi pilsēta zaudē savu NFL komandu. Laikam, līdzīgi kā NHL ar Atlantu, šeit tāda nav vajadzīga.

     [+] [-]

, 2016-01-13 23:10, pirms 8 gadiem
Manuprāt labākais no variantiem. La un 49ers vienā divīzija.

Gan jau chargers arī sekos.

     [+] [-]

, 2016-01-13 23:26, pirms 8 gadiem
Ir tikai viena patiesa LA NFL komanda,un tā ir Raiders! Tā pat savā laikā bija,savā ziņā,dažādu subkultūru neatņemama sastāvdaļa(ir dok filma par Raiders,kur Ice Cube stāsta par LA un Raiders saikni)!...Al Davis(bijušais īpašnieks) pirms miršanas vēl minēja,ka Los Angeles un Raiders tas ir viens veselums!

     [+] [-]

, 2016-01-17 21:54, pirms 8 gadiem
saskrāpētās apenes rakstīja: Ir tikai viena patiesa LA NFL komanda,un tā ir Raiders! Tā pat savā laikā bija,savā ziņā,dažādu subkultūru neatņemama sastāvdaļa(ir dok filma par Raiders,kur Ice Cube stāsta par LA un Raiders saikni)!...Al Davis(bijušais īpašnieks) pirms miršanas vēl minēja,ka Los Angeles un Raiders tas ir viens veselums!
Nepiekrītu - patiesā Losandželosas komanda ir "Rams". Viņi ir spēlējuši LA krietni ilgāk nekā "Raiders". Oklendas klubam ir pietiekami ilga un laba vēsture arī Oklendā pirms 1982.gada, arī kad komandu trenēja Dž.Madens.