Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

"EA7 Emporio Armani" atbrīvo Heirstounu

Andrejs Siliņš

"EA7 Emporio Armani" atbrīvo Heirstounu
Maliks Heirstouns
Foto: AFP/Scanpix

Pēc ne visai sekmīgā sezonas sākuma Itālijas A sērijā un ULEB Eirolīgā Milānas "EA7 Emporio Armani" kluba vadība nolēmusi atbrīvot no darba vieglo uzbrucēju Maliku Heirstounu, kurš komandā spēlēja no 2011. gada.

ULEB Eirolīgā "Emporio Armani" sākusi ar divām uzvarām četrās spēlēs, zaudējumus piedzīvojot pret "Anadolu Efes" un Madrides "Real", bet uzvaras izcīnot pār Kauņas "Žalgiri" un Bambergas "Brose Baskets". Itālijā Milānas komandai trīs uzvaras un divi zaudējumi. Tomēr, ņemot vērā sastāva aprises, no komandas tika gaidīti labāki rezultāti.

Maliks Heirstouns komandai pievienojās jau 2011. gadā un savulaik bija arī tās kapteinis, bet pirms pagājušās sezonas noraidīja Maskavas CSKA piedāvājumu, parakstot jaunu divu gadu līgumu ar "Emporio Armani". Tomēr vasarā kluba vadība paziņoja, ka vairs nerēķinās ar spēlētāju, un viņš var pievienoties citai komandai. Tomēr dokumentu kārtošana prasīja ilgāku laiku, jo abas puses nespēja vienoties par līguma laušanas noteikumiem.

Līdz ar to šajā sezonā basketbolists vēl nav aizvadījis nevienu spēli, bet jau drīzumā tas varētu mainīties, jo, visticamāk, Heirstouns pievienosies Stambulas "Galatasaray", kas palikuši bez savainotā gruzīnu aizsarga Manučara Markošvili.

26 gadus vecais Heirstouns pēc Oregonas universitātes pabeigšanas 2008. gadā tika draftēts Nacionālajā Basketbola Asociācijā (48.numurs, Fīniksas "Suns"), tomēr sevi apliecināt okeāna viņā pusē neizdevās. 2010. gadā 198 centimetrus garais spēlētājs pievienojās Sjēnas "Montepaschi", bet sezonu vēlāk kļuva par "Emporio Armani" spēlētāju.

  -2 [+] [-]

, 2013-11-11 17:39, pirms 10 gadiem
baigi noderīgā ziņa, paldies.

  +3 [+] [-]

, 2013-11-11 18:03, pirms 10 gadiem
VEF, rīkojies!