Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:136, Did:0, useCase: 3

Krišjānis Kļaviņš: "Šodien nedrīkstējām neuzvarēt"

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

Krišjānis Kļaviņš: "Šodien nedrīkstējām neuzvarēt"
SK "Cēsis" prezidents Krišjānis Kļaviņš
Foto: Romāns Kokšarovs, f64

"Nevienas spēlētājas individuālo sniegumu izcelt nevēlos. Svarīgākais bija komandas varējums," izlīdzinot rezultātu Latvijas Sieviešu basketbola līgas finālsērijā, teica sporta kluba "Cēsis" prezidents Krišjānis Kļaviņš.

Pēc Cēsu zaudējuma Latvijas-Igaunijas līgas finālā kluba prezidents uzņēmies visas sarunas ar presi. Tā notika pusfinālos un finālsērijas pirmajā spēlē Rīgā. Sestdiena nebija izņēmums.

"Otro spēli pēc kārtas ļoti labi nospēlējām otrajā puslaikā. Rīgā izdevās tieši tas pats. Toreiz neuzvarējām, taču komanda nospēlēja labi. Cēsīs nospēlējām vēl labāk. Iemetām savus metienus un ieguvām pārliecību.

Meitenes izdarīja to, kas viņām bija jāizdara. Šodien bija jāuzvar. Citu variantu nedrīkstēja būt. Kā jau teicu trešdien, Rīgā atgriezīsimies ar 1-1. Tagad jāsper nākamais solis – lai kļūtu par čempioniem, jāuzvar vienā izbraukuma spēlē. Domāju, tam jānotiek nākamajā trešdienā.

Komanda ir labā kondīcijā. Uzvarējām ar lielu starpību, par spīti tam, ka Kristena Vīla aizvadīja ļoti sliktu spēli. Neraksturīgi sev. Tātad visu potenciālu neizmantojām. Sajutām metienu. Tas jāpārvērš vēl vienā uzvarā.

Sava laukuma priekšrocības tiek izmantotas dažādi. Pagājušajā gadā mums bija mājas priekšrocības, tomēr zaudējām trešajā un piektajā sērijas spēlē. Veiksmes faktors vēlāk nevienam neinteresē. Neskatīsimies uz to, lai trešdien no Rīgas atbrauktu ar 2-1."