Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:136, Did:0, useCase: 3

Aivars Vīnbergs: "Bronzas sērijā mums jāuzvar"

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

Aivars Vīnbergs: "Bronzas sērijā mums jāuzvar"
"RSU/Merks" spēlētājas
Foto: Māris Greidāns

"Ceru, ka sērijā par trešo vietu mums varēs palīdzēt Zane Tamane. Par savu līdzdalību viņa izlems pati," sesto gadu pēc kārtas turpinot cīņu par Latvijas medaļām, teica basketbola kluba "RSU/Merks" galvenais treneris Aivars Vīnbergs.

"Pusfināla sērijā pret Cēsīm mūsu uzdevums bija cīnīties. Par cīnīšanos pārmetumu nav, lai gan brīžiem laukumā joprojām "neatradās" piecas spēlētājas. Volejbola terminoloģijā nospēlējām neizšķirti (uzvarētās ceturtdaļas 2-2), tikai zaudētājās daļās ielaidām krietni vairāk.

Pievīla metienu realizācija un basketbola veiksme. Ja pēdējās trīs četrās minūtēs svarīgs būtu katrs uzbrukums, izredzes saglabātu abas komandas. Ar labāku realizāciju mēs spētu samest arī 70 punktus. Būtu trāpījuši, būtu intriga. Par spīti tam, beigās komandas šķīra tikai 10 punkti.

Esmu pieradis vienlaikus strādāt ar divām komandām (LSBL un LBL-2). Savienot nav grūti. Treniņi notiek viens aiz otra, zāle ir tā pati. Basketbola savienība izrāda sapratni, spēles nepārklājas. Neuzskatu, ka tas traucē strādāt.

Bronzas sērijā pret Latvijas Universitāti mums jāuzvar. Nenoniecinot pretinieku, domāju, ka mums ir pamats cerēt uz uzvaru. Ja notiks savādāk, man būs pārmetumi gan sev, gan meitenēm. Ceru, ka mums varēs palīdzēt Zane Tamane.

Finālsērijā jāņem vērā meiteņu noskaņojums. Kas bija spēkā vakar, var nedarboties rīt. TTT izskatās pārliecinošāk. Maiņas līdzvērtīgākas, soliņš – garāks. Manā skatījumā viņām ir fizisks pārspēks. Izteiktie apgalvojumi nav kategoriski, jo bijuši dažādi precedenti. Personīgie novērojumi un meiteņu teiktais liecina, ka pret TTT spēlēt bija grūtāk."

     [+] [-]

, 2015-04-07 13:52, pirms 9 gadiem
Vai notiks LSBL izšķirošo spēļu tiešraides?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja