Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Ābols: "Ceturtā maiņa bija pelnījusi gūt vārtus"

Ābols: "Ceturtā maiņa bija pelnījusi gūt vārtus"
Artis Ābols
Foto: Gints Ivuškāns/f64

Rīgas "Dinamo" galvenais treneris Artis Ābols pēc uzvaras ar 2:1 pār Pētera Skudras vadīto Ņižņijnovgorodas "Torpedo" preses konferencē pauda prieku, ka izdevies noturēt minimālo pārsvaru.

"Padevās lēns starts, taču tad noķērām savu spēli - guvām vārtus vairākumā un pēc standartsituācijas, kad iemetienu vinnēja Bičevskis. Šī maiņa bija pelnījusi gūt vārtus par savu attieksmi pēdējās trīs spēlēs. Prieks, ka izdevās noturēt minimālo pārsvaru," izteicās Artis Ābols.

Vaicāts par to, kad laukumā varētu atgriezties kanādiešu uzbrucējs Broks Troters, treneris konkrētu atbildi nespēja sniegt. "Viņam ir labāk, taču nākamajā mačā viņš diez vai spēlēs."

"Torpedo" galvenais treneris Pēteris Skudra atzina, ka komanda spēli iesākusi labi, taču pievīlusi momentu realizācija - pēdējā piespēle, metiens. "Daudz kontrolējam ripu, bet no tā izspiežam maz momentu. Uzbrukums ir mūsu lielākā problēma. Droši vien to ietekmē arī traumas, jo no pamatsastāva mums ierindā šobrīd nav 11 spēlētāju, tādēļ trūkst piecinieku savstarpējās ķīmijas. Daudzi hokejisti nespēlē ierastajās pozīcijās."

Skudra uzskata, ka patlaban nav jēgas raudzīties turnīra tabulā, jo komandas ir izvietojušās ļoti blīvi un ikviens var uzvarēt ikvienu. "Gadu mijas pārtraukumā nedaudz atpūtāmies. Centāmies strādāt arī pie fiziskās kondīcijas un skaitliskā vairākuma. Prieks, ka vienus vārtus vairākumā guvām, tomēr kopumā gribējās redzēt kaut ko vairāk."

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2015-01-11 22:23, pirms 9 gadiem
bombex rakstīja: OOO Jepis beidzot pamanijis ka ceturta maina iet laukuma un spelei sevi atdod pa visi 150 ... Bet vina draugeli slidinas uz 50 .... Ta ir visu sezonu , bet redz vins redz tik pedejas 3 speles...
Abol ceru ka si bus tavapedeja sezona RD, jo ja gribi atistities ka treneris tev japemet si komanda... Jo RD tu pats sev liedz augt...
Ko tu tur muldi ,vins labs treneris ir
sasniedz pats kauko vairak
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja