Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Indiana ļauj "Wizards" gūt vien 63 punktus; "Thunder" uzveic "Clippers"

Andrejs Siliņš

Indiana ļauj "Wizards" gūt vien 63 punktus; "Thunder" uzveic "Clippers"
Šoreiz Rojs Hiberts un Pols Džordžs savu darbiņu paveica atzīstami
Foto: AP/Scanpix

Indianas "Pacers", viesos ar 85:63 apspēlējot Vašingtonas "Wizards", naktī uz sestdienu izvirzījās vadībā Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) izslēgšanas spēļu Austrumu pusfināla sērijā, bet Oklahomsitijas "Thunder", aizvadot teicamu pēdējo ceturtdaļu, ar 118:112 apspēlēja Losandželosas "Clippers".

"Pacers" un "Wizards" duelī ar katru spēli arvien vairāk izskatās, ka Indianā atgriežas tā komanda, kas lika runāt par sevi kā par reālu pretendentu uz "Heat" apturēšanu Austrumu konferencē. Nē, tas nebija izbrukums, kas dominēja un padarīja darbu sērijas trešajā spēlē. Jā, Pols Džordžs iemeta 23 punktus un bija rezultatīvākais mača dalībnieks, tomēr tieši Džordža aizsardzība pret Bredliju Bīlu bija viens no galvenajiem faktoriem, lai sakautu "Wizards".

Puslaikā komandas sameta 67 punktus pa abām (34:33), kas bija tikai 13. reizi kopš uzbrukuma laika ieviešanas NBA, kad komandas gūst tik maz vai vēl mazāk punktus puslaikā. Vašingtona realizēja tikai 32,9 procentus izdarīto metienu no spēles un arī soda metienos skats nebija diez ko labāks (11/21). "Pacers" svinēja uzvaru ar 85:63. Tik maz punktu "Wizards" iemeta pirmo reizi kluba pastāvēšanas vēsturē (gan "play-off", gan regulārajā turnīrā). 63 punkti ir ceturtais zemākais rādītājs NBA vēsturē kopumā kopš 1954./55. gada sezonas.

Jau pieminētajiem Džordža 23 punktiem (un astoņām atlēkušajām bumbām) 14 punktus un piecas bumbas pievienoja centrs Rojs Hiberts, bet 12 punkti Deivida Vesta rēķinā. "Wizards" rindās 12 punkti un 15 bumbas Trevoram Arizam, bet rezultatīvāki bija Bredlijs Bīls (16) un Džons Vols (15).

Sērijā rezultāts nu kļuvis 2-1 par labu "Pacers", un nākamo maču jāaizvada naktī uz pirmdienu Vašingtonā.

Rietumos tikmēr Oklahomsitijas "Thunder" viesojās Kalifornijā un ar apspēlēja Losandželosas "Clippers". Pusotru minūti pēc pēdējās ceturtdaļas sākuma, kad Bleiks Grifins iemeta kārtējos divus punktus, rezultāta tablo vēstīja plus četri mājiniekiem (92:88), bet tad sākās "Thunder" izrāde. Karons Batlers ar trijnieku panāca vadību viesiem, vēl divi veterāna Batlera trejači ļāva to turēt, tam sekoja Serža Ibakas un Rasela Vestbruka izgājieni (katram četri punkti pēc kārtas) un nu jau pakaļdzīšanos vajadzēja uzsākt mājiniecei "Clippers".

Labu savu darbu paveica Redžeijs Džeksons, gan savācot aizsardzībā bumbas, gan metot nekļūdīgi no soda metienu līnijas, un "Thunder" noturēja uzvaru - 118:112. Sērijā "Thunder" izvirzījusies vadībā ar 2-1, bet nākamais mačs naktī uz pirmdienu Losandželosā.

Kevins Durants uzvarētāju rindās sameta 36 punktus, izcīnīja astoņas bumbas un atdeva sešas rezultatīvas piespēles. Vestbruks pievienoja 23 punktus, 13 piespēles un astoņas bumbas, bet Ibakam 20 punkti un sešas bumbas. "Clippers" labā 34 punkti un astoņas bumbas Bleikam Grifinam, 21 punkts un 16 piespēles Krisam Polam, bet 20 punkti Džamalam Krofordam.

1 2 36 komentāri

     [+] [-]

, 2014-05-10 08:39, pirms 10 gadiem
Njā... WSH parādīja, kas viņi ir, ka viņiem nekrīt pustālie. Tas visvairāk attiecas uz Gortatu un Nene. Jo abās pirmajās spēlēs abi lādēja. Ja otrajā spēlē nekristu būtu -30. Bet izbrīna arī IND un vēl vairāk tieši Džordžs. Galīgi pārvērtušies par šūteriem. Nekas paintā vispār nav. Sezonas sākumā Džordžs gāja daudz caurgājienos un daudz sodus vāca pretiniekiem un pats meta sodus. Tagad nekā....

Grifinam labs spēles sākums. Ritīgi novandījās pirmajās 4 minūtēs. Bet nedaudz neizprotu LAC. 1. minūtē jau sadod OKC 3 sodus, 2. minūtē jau 4 sodi un 4. minūtē 5. sods. Bet pēc tam to vispār neizmantoja. Tak ibeņ, ejiet cauri. Driblējaties, taisat blokus un sodat pretiniekus. Bet nekā.

Patika Duranta teksts par CP3: viņam draugi laukumā nav nekad. Ārpus laukuma viņš ir viens no maniem labākajiem draugiem, bet laukumā viņš pat mani nepazīst....

CP3 laba izdoma, kā noslēgt puslaiku Nafig driblēties, nafig kaut ko- vienkārši uzmet

Par ko Bārnsam double technical ar Perkinsu???

Un cik reizes kāds palīda apakšā Džordanam zem danka. Kpc šūterus sargā uzreiz ar obligātu sodu, bet dankerus nē?

Un man liekas tas Adams kaut kad labi atraus pa muti. Vnk tā izskatās.

Un nu ble IBAKA!!!!!

Durantam un WB atkal ideālas spēles. Iekš LAC nav kas viņus nosedz. Būtībā visā līgā nav, kas viņus nosedz savās pozīcijās. Tpc jāsedz ir pārējie, jo ar WB+KD nepietiks uzvarām.

  -3 [+] [-]

, 2014-05-10 08:58, pirms 10 gadiem
stulbais bārklijs kā vienmēr aplauzās ar savām prognozēm, nesaprotu kapēc nba viņu vēl tur, mana ome būtu labāka analītiķe par viņu

  -2 [+] [-]

, 2014-05-10 09:05, pirms 10 gadiem
Izskatās, ka Thunder tikai ar izcilu spēli ņems Clipperus, bet kad sāks nekrist būs švaki. Cerams Wizardiem sakritīs, Heat 4:0 paņems un atkal lai var atpūsties pret šitiem pamuļķiem.

  +2 [+] [-]

, 2014-05-10 09:07, pirms 10 gadiem
Es atkal nevaru ciest Kroufordu. Nav spēles, kad viņš izmet 3nieku, nokrīt (to viņš dara pie katra izmestā 3nieka) un protams sods pretiniekam. LAC vispār ir floperu komanda, except for CP3, kurš ir normāls kapātājs. Grifins beidzot dabūja pa degunu normāli. Skaidrs, ka OKC iznesīs cauri Klieprus, kuri iespējams šosezon pie uzvaras vairs netiks.

  -1 [+] [-]

, 2014-05-10 09:14, pirms 10 gadiem
Vašingtona bez pārsteigumiem, nu labi, ir pārsteigums, ka nav 80 bet ir 63 punkti... bet citādi.,.. Komanda laba, bet pieredzes maz, nevar pārslēgties uz nākamo līmeni.. Tā pat kā Portlenda..
Bet nu.. par LAC... Kā nākas, ka pēdējās četrās minūtēs Džordans ļauj Ibakam reizes trīs četras gūt punktos pēc vienas un tās pašas izspēles?
Vestbrūks uzmeta baigi riskanto truli ap divām minūtēm... nebūtu iekritis, kas zina, kā būtu pagriezusies spēle... likās, ka LAC saņemas...
UN vispār pus minūti pirms beigām bumba bija jādod LAC, Vestbrūks pats notizlojās, tik tas jau vairs neko nemainīja.
Citādi... Manā plānā šī bija uzvara LAC, bet neko darīt, jāņem nākamā... Nu negribas, ka OKC tiek tālāk, galīgi negribas...

     [+] [-]

, 2014-05-10 09:15, pirms 10 gadiem
Itkā 2. kārta ir tikai tagad sākusies, bet nu manas prognozes ir pagaidām garām

  +3 [+] [-]

, 2014-05-10 09:20, pirms 10 gadiem
wifebeater rakstīja: stulbais bārklijs kā vienmēr aplauzās ar savām prognozēm, nesaprotu kapēc nba viņu vēl tur, mana ome būtu labāka analītiķe par viņu
Bārklijs ir kolorīta personība, salīdzinājumā ar tavu omi. Un ir interesanti klausīties profesionāli. Un uz tādiem besoniem viņi arī pelna, kuriem viss nepatīk. Tāpēc jau tā ir analītika, nevis paredzēšana.
Moš uzprasi savai Omei padomus un uzliec totjikā summu - tu noteikti izcelsi.

     [+] [-]

, 2014-05-10 09:24, pirms 10 gadiem
wifebeater rakstīja: stulbais bārklijs kā vienmēr aplauzās ar savām prognozēm, nesaprotu kapēc nba viņu vēl tur, mana ome būtu labāka analītiķe par viņu
Un tev baigi patiktu, ka tas šovs būtu veids, ka visi četri čaļi fano par vienu komandu?
Tas ir šovs
Turklāt Bārklijam prognozes nemaz nav tik šķības... jā Indiana ir pamodusies mazliet, bet tas neko neparāda, pagaidām rezultāts ir tikai 2-1... Neskrien notikumiem papriekšu... Spurs Dallasai ar zaudēja ar 2-1

     [+] [-]

, 2014-05-10 09:46, pirms 10 gadiem
Pamodos uz otro puslaiku. Nereaali krita okc. Uz visiem saliidzinoshi vieglajiem lac punktiem, uzreiz atbildeeja pretii ar visiem saviem pustjikiem utt. Gaidiju, gaidiju kad noluuziis okc, taa arii nesagaidiju. Veel tas blinkijs Batlers, saliek triis troshakus 4/4. Un kad ta beidzot kaads uzshaus tam Jaunzelandes pingviinam?

     [+] [-]

, 2014-05-10 10:14, pirms 10 gadiem
Shed rakstīja: Es atkal nevaru ciest Kroufordu. Nav spēles, kad viņš izmet 3nieku, nokrīt (to viņš dara pie katra izmestā 3nieka) un protams sods pretiniekam. LAC vispār ir floperu komanda, except for CP3, kurš ir normāls kapātājs. Grifins beidzot dabūja pa degunu normāli. Skaidrs, ka OKC iznesīs cauri Klieprus, kuri iespējams šosezon pie uzvaras vairs netiks.
Nu taads ir vinja metiena stils, uz kura daudzi iekriit un uztaisa kontaktu metiena briidii. Piem RW jau daudz ne ar ko neatshkjiras. Pret laachiem katraa speelee dabuja pa 1-3 sodiem uz sevi, metot pustjiku, tikai uz taa ka ar kaaju samekleeja kontaktu ar pretinieku, nokrita vai kko nokliedzaas metiena briidii. Un veel tracina tie vinja caurgaajieni, kur lec baraa vai kaadam virsuu. Bet nu pagaidaam izcila seerija prieksh vinja, taa vien liekas, ka aizgaajis pie psihologa vai seezh uz kkaadaas nomierinoshaas teejas

  +1 [+] [-]

, 2014-05-10 10:19, pirms 10 gadiem
Spēli nesanāca redzēt, bet cik paskatījos recap un boxscore, tad WAS bez variantiem... Wall 7 kļūdas un 17 komandai (Pacers kopā tikai 9). Precizitāte vispār krimināla, pat sodiņus knapi virs 50% izspieduši. Mošs pacers būs pamodušies.

  +1 [+] [-]

, 2014-05-10 10:22, pirms 10 gadiem
Nu ja Hiberts spēlē met vismaz 10 punktus un 3 blokus un Džordžs 20 punktiu Indiana uzvarees jo viņiem bus bumbas kustība un aizsardzībā arī jāspēlē agresīvi!!
Par Thunder-Clippers nu ja Westbruks neizmetīs 25 metienus tad oklahoma uzvarēs net viss ir atkarīgs no citiem spēlētājiem (Ibaka,Džeksons,Batlers)
Un Ibaka 4 bloki!!!!

  +1 [+] [-]

, 2014-05-10 10:30, pirms 10 gadiem
Nu būsim godīgi Barkley lai arī savā ziņā gana īpatnējs, bet argumentāciju ko viņš parasti sniedz ir vislabāk no visiem. Drīzāk jau var redzēt ka Shaq ir gana aprobežots savos izteicienos!

wifebeater rakstīja: stulbais bārklijs kā vienmēr aplauzās ar savām prognozēm, nesaprotu kapēc nba viņu vēl tur, mana ome būtu labāka analītiķe par viņu

     [+] [-]

, 2014-05-10 10:46, pirms 10 gadiem
Raitcha rakstīja: Vašingtona bez pārsteigumiem, nu labi, ir pārsteigums, ka nav 80 bet ir 63 punkti... bet citādi.,.. Komanda laba, bet pieredzes maz, nevar pārslēgties uz nākamo līmeni.. Tā pat kā Portlenda..
Bet nu.. par LAC... Kā nākas, ka pēdējās četrās minūtēs Džordans ļauj Ibakam reizes trīs četras gūt punktos pēc vienas un tās pašas izspēles?
Vestbrūks uzmeta baigi riskanto truli ap divām minūtēm... nebūtu iekritis, kas zina, kā būtu pagriezusies spēle... likās, ka LAC saņemas...
UN vispār pus minūti pirms beigām bumba bija jādod LAC, Vestbrūks pats notizlojās, tik tas jau vairs neko nemainīja.
Citādi... Manā plānā šī bija uzvara LAC, bet neko darīt, jāņem nākamā... Nu negribas, ka OKC tiek tālāk, galīgi negribas...
Kāpēc Tu negribi, lai komanda, kura ir izveidota no drafta izvēlēm tiktu tālāk? OKC ir uz emocionālā viļņa, kuru LAC neapstādinās. LAC sezona ir beigusies! Tāds basketbols nav pelnījis tikt tālāk.

  +2 [+] [-]

, 2014-05-10 10:58, pirms 10 gadiem
Tranquillo rakstīja: Kāpēc Tu negribi, lai komanda, kura ir izveidota no drafta izvēlēm tiktu tālāk? OKC ir uz emocionālā viļņa, kuru LAC neapstādinās. LAC sezona ir beigusies! Tāds basketbols nav pelnījis tikt tālāk.
Nav man objektīvu atbilžu šajā sakarā.
Nepatika man sākās no brīža, kad Vestbrūks tika atstāts komandā un Hardens aizmainīts... Turklāt Vestbrūka spēles maniere un stils man trakoti nepatīk... iespējams tādēļ, nepatīk, kad saspēles vadītājs grib lekties ar līgas labāko skoreri. Skaidrs, ka visiem ego maniakiem ir kaut kas jāupurē, lai tiktu līdz gredzeniem, bet ne jau nu Durentam atņemt meteinus... Lai nu kam...
Tas pats arī šajā spēlē... nu kam bija jāmet tas trulis beigās.. Jā iekrita, jā noraka LAC principā... bet nu tādā situācijā, lai izspēlētu uz drošu grozu... Es kā treneris pat, ja iekrīt tāds, tāpat nosēdinātu to āzi malā...

     [+] [-]

, 2014-05-10 11:05, pirms 10 gadiem
cik paskatījos spēli, tad es neteiktu, ka Pacers dēļ Wizards guva tikai 63 punktu. Vienkārši Wizardiem neizdevās gandrīz nekas. Lai arī rezultāta starpība beigās ir diezgan pārliecinoša, tad Pacers spēle gan mani joprojām nepārliecina. Kaut kā liekas, ja šādā spēlē pret Wizards spēlētu jebkura cita šobrīd plovā palikusi komanda, tad Wizards tiktu sabradāta un saplēsta uz pusēm ar 2X lielāku pārsvaru, ja ne rezultātā, tad spēles ziņā noteikti.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-05-10 11:41, pirms 10 gadiem
Nekas tā NBA neiepriecina, kā ziņa ka OKC un Vestbrukam ir bijusi laba spēle.

Piecēlos uz 2.puslaiku. Kaut kā līdz pat brīdim kad RW iemeta patraku trīni bija sajūta ka LAC uzvarēs. Lieliski ka tā nenotika. It sevišķi pēc murgainās 3/4 beigas, kad LAC izpildīja 7 sodus gandrīz pēc kārtas.

Tas ka CP var tikai ar "skrīnu" palīdzību tikt galā ar RW sen jau visiem skaidrs, bet RW man liekas katrā spēlē ir pa pāris momentiem kad 1:1 ir garām un vai nu vienkārši 2 punkti vai arī laba piespēle partneriem. Palīdz arī tas ka OKC garie - KD un SI var iemest pustālos un izvelk garos ārā.

Ibakas pustālie bija konfekte, bet tas metiens jau viņam vairākas sezonas ir atstrādāts, tā kā nevar teikt ka liels pārsteigums. Batlers pēc pirmajiem metieniem garām salādēja vairākus pēc kārtas un ļoti palīdzēja.

GO OKC!

Žēl burvjus. Esmu par viņiem, bet ja Pacers ir sākuši spēlēt, tad viņiem noteikti ir labākas izredzes pret Heat.

  +1 [+] [-]

, 2014-05-10 12:12, pirms 10 gadiem
Būtu jauki,ja finālā tiktu IND un OKC.

     [+] [-]

, 2014-05-10 12:14, pirms 10 gadiem
Indiāna sen ir pelnījusi titulu.

  -3 [+] [-]

, 2014-05-10 12:32, pirms 10 gadiem
wifebeater rakstīja: stulbais bārklijs kā vienmēr aplauzās ar savām prognozēm, nesaprotu kapēc nba viņu vēl tur, mana ome būtu labāka analītiķe par viņu
Kad visi teica, ka ToR-BKN serija beigsies 2-4 vai 1-4, Barklijs teica, ka raptors ir visas iespejas panemt seriju un izteicaas, ka arii panems. Kurs bija tuvak Barklijs vai parejie triis?

  +1 [+] [-]

, 2014-05-10 12:33, pirms 10 gadiem
Bulls-Celtics rakstīja: Indiāna sen ir pelnījusi titulu.
Ar tādu spēli kādu Indiāna rāda šobrīd, tā nenopelnīs neko. Pelnījis titulu ir tā, kas to arī dabū, jo ir bijis spēcīgāks par pretinieku un ir to uzvarējis, līdz ar to arī nopelnījis. Bet par Indiānu spēcīgākas plovos šobrīd ir vismaz 4 komandas.

  +1 [+] [-]

, 2014-05-10 12:35, pirms 10 gadiem
kaaja rakstīja: Nu būsim godīgi Barkley lai arī savā ziņā gana īpatnējs, bet argumentāciju ko viņš parasti sniedz ir vislabāk no visiem. Drīzāk jau var redzēt ka Shaq ir gana aprobežots savos izteicienos!
es tikai zinu ka visi pārējie veči tur vienmēr izsaka normālas saprātīgas prognozes bet viņš mūždien ar putām uz lūpām ķērc un beigās parasti piepildās pilnīgi pretējais

  +1 [+] [-]

, 2014-05-10 12:42, pirms 10 gadiem
Raitcha rakstīja: Vašingtona bez pārsteigumiem, nu labi, ir pārsteigums, ka nav 80 bet ir 63 punkti... bet citādi.,.. Komanda laba, bet pieredzes maz, nevar pārslēgties uz nākamo līmeni.. Tā pat kā Portlenda..
Bet nu.. par LAC... Kā nākas, ka pēdējās četrās minūtēs Džordans ļauj Ibakam reizes trīs četras gūt punktos pēc vienas un tās pašas izspēles?
Vestbrūks uzmeta baigi riskanto truli ap divām minūtēm... nebūtu iekritis, kas zina, kā būtu pagriezusies spēle... likās, ka LAC saņemas...
UN vispār pus minūti pirms beigām bumba bija jādod LAC, Vestbrūks pats notizlojās, tik tas jau vairs neko nemainīja.
Citādi... Manā plānā šī bija uzvara LAC, bet neko darīt, jāņem nākamā... Nu negribas, ka OKC tiek tālāk, galīgi negribas...
Nu, jā, Vestbruks ir diez gan emocionāls un brīžiem darbojas ļoti nepārdomāti, taču kā spēlētājs viņš ir unikāls un progresē no gada uz gadu. Brīžiem pats vēlos, lai viņš no OKC pazustu, taču viņš arī ir viens no galveniem iemesliem, kāpēc OKC ir tik labi

  +3 [+] [-]

, 2014-05-10 12:42, pirms 10 gadiem
P.S. kad var sakt smieties, ir laiks? ';

     [+] [-]

, 2014-05-10 12:51, pirms 10 gadiem
noladets rakstīja: Kad visi teica, ka ToR-BKN serija beigsies 2-4 vai 1-4, Barklijs teica, ka raptors ir visas iespejas panemt seriju un izteicaas, ka arii panems. Kurs bija tuvak Barklijs vai parejie triis?
kas ir tie visi kas to teica? cik es redzēju tad tieši otrādi visi slavēja tor un prognozēja ka tor var sagādāt pārsteigumu
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2014-05-10 13:53, pirms 10 gadiem
Es te tā paskatījos 2. puslaiku...
Kas itkā Wizards iznīcināja... nu neteiktu, ka Indiana baigo aizsardzību parādīja... Es pat teiktu, ka reāli viņi vēl nebūt nav pamodušies...

  -1 [+] [-]

, 2014-05-10 13:55, pirms 10 gadiem
Marka Klīvlenda visus sakautu,saplosītu visu aizsardzību.

  -1 [+] [-]

, 2014-05-10 14:12, pirms 10 gadiem
Tranquillo rakstīja: Kāpēc Tu negribi, lai komanda, kura ir izveidota no drafta izvēlēm tiktu tālāk? OKC ir uz emocionālā viļņa, kuru LAC neapstādinās. LAC sezona ir beigusies! Tāds basketbols nav pelnījis tikt tālāk.
Kāds basketbols tieši?

  -1 [+] [-]

, 2014-05-10 14:15, pirms 10 gadiem
MarkPrice rakstīja: Marka Klīvlenda visus sakautu,saplosītu visu aizsardzību.
Ej izgulies. Ir 2014. gads nevis atkal vēsture, detlef, CHI-BOS, Mark Price

  +1 [+] [-]

, 2014-05-10 15:15, pirms 10 gadiem
Nu lūk,Bruvji kā i Burvji OKC:LAC,tur grūti ko prognozēt,vis ticamāk aizies līdz 7.spēlei,nu vismaz es tā domāju. Tagad vel tikai Bruklina varētu uzvarēt.

  +1 [+] [-]

, 2014-05-10 16:28, pirms 10 gadiem
Raitcha rakstīja: Nav man objektīvu atbilžu šajā sakarā.
Nepatika man sākās no brīža, kad Vestbrūks tika atstāts komandā un Hardens aizmainīts... Turklāt Vestbrūka spēles maniere un stils man trakoti nepatīk... iespējams tādēļ, nepatīk, kad saspēles vadītājs grib lekties ar līgas labāko skoreri. Skaidrs, ka visiem ego maniakiem ir kaut kas jāupurē, lai tiktu līdz gredzeniem, bet ne jau nu Durentam atņemt meteinus... Lai nu kam...
Tas pats arī šajā spēlē... nu kam bija jāmet tas trulis beigās.. Jā iekrita, jā noraka LAC principā... bet nu tādā situācijā, lai izspēlētu uz drošu grozu... Es kā treneris pat, ja iekrīt tāds, tāpat nosēdinātu to āzi malā...
nu ja, nepatīk un viss..
..bet, bez WB Oklohomā pāri paliek līgas labākais skoreris ar 45 punkti spēlē un zāģis, WB ir 50% no komanda, ja otrus 50 dodam KD.
un 3nītis bija 2min līdz beigām un brīvs pietam.

  -1 [+] [-]

, 2014-05-10 17:33, pirms 10 gadiem
Manas prognozes par fināliem (nav jau kur steigties, bet tomēr...)

MIA-SAN - domāju, ka Pops no pagājušā gada būs atradis kaut ko jaunu, kā paņemt heat'us, tāpēc spurs ņem game 7.

MIA-OKC - sweep nebūs, bet 4:1 vai 4:2 MIA.

IND - SAN - pacers ir ļoti, ļoti nestabili, turpetī spurs ir visstabilākie līgā. Tā kā Spurs ņem 6 spēlēs.
OKC - IND - indiana ņem 6 spēlēs. Visu cieņu Durantam, bet viņš nav uzvarētājs...

  -1 [+] [-]

, 2014-05-10 17:59, pirms 10 gadiem
MarkPrice rakstīja: Marka Klīvlenda visus sakautu,saplosītu visu aizsardzību.
jā jā...īpaši Craig Ehlo!! kaut gan nebija jau slikts defā....visu pret MJ "The shot" izdarīja!!!
1 2 36 komentāri