Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:107, Did:0, useCase: 3

BK "Ventspils" pret "Juventus" no Utenas

Pēteris Neimanis
Pēteris Neimanis

BK "Ventspils" pret "Juventus" no Utenas
Mārtiņš Meiers sāncenšu ielenkumā
Foto:bkventspils.lv

Sestdien savu devīto spēli Baltijas Basketbola līgā aizvadīs BK ″Ventspils″ basketbolisti, kas viesosies Lietuvas pilsētā Utenā un tiksies ar turienes klubu ″Juventus″. Mača sākums pulksten 17.

Lietuvas klubs aizvadījis jau deviņus mačus, kuros izcīnījis četrus panākumus, turklāt pēdējo no tiem piektdien savā laukumā pret ″Liepājas lauvām″ 81:74. Šajā mačā iespaidīgāko sniegumu nodemonstrēja Latvijas līdzjutējiem labi zināmais Židrūns Urbons, kurš guva 17 punktus un izcīnīja septiņas atlēkušās bumbas. Arī visā sezonā viņš ir viens labākajiem komandā ar vidēji 14 punktiem un septiņām atlēkušajām bumbām spēlē.

Urbons nav vienīgais zināmais basketbolists ″Juventus″ komandā. Viens no līderiem ir Dariuss Pakamanis, kurš savulaik pretendējis uz spēlēšanu arī Lietuvas grandos. Savukārt kādu laiku Latvijas klubos naudu pelnīja Gedemins Maceina un 220 cm slaidais Romāns Gumeņuks. Pirms mača ar lauvām lietuvieši bija piedzīvojuši divas neveiksmes pēc kārtas, bet panākums ļāva komandai pakāpties uz piekto vietu.

″Juventus″ turnīra tabulā atrodas tieši aiz ventspilniekiem, kuri Lietuvā noteikti ieradīsies labā noskaņojumā – tikko izdevās nodrošināt turpinājumu FIBA Izaicinājuma kausā. Iepriekšējais BBL mačs BK ″Ventspils″ gan nebija no tiem, par kuriem varētu priecāties, tā kā Utenā būs gan, ko nosvinēt, gan par ko reabilitēties.

Komandai joprojām palīdzēt nevarēs Džamars Jangs un, ticamākais, laukumā nedosies arī Sems Vilards, taču ventspilnieki pierādījuši, ka, ja grib, tad var aizvietot jebkuru no saviem līderiem. Uzvara BK ″Ventspils″ ir ļoti nepieciešama, protams, tieši tāpat, kā mājiniekiem, jo situācija turnīra tabulas viducī joprojām ir saspringta – Siauliai (8-0) un Rudupis (7-1), bet citas komandas līdzās cita citai.

Šogad BBL čempionātā ventspilniekiem bez šī mača atlicis tikai viens – viesos ar Roberta Štelmahera trenēto Pienos Zvaizde.

Izmantotie resursi:
"BBL Homepage"

  +3 [+] [-]

, 2011-12-09 21:47, pirms 12 gadiem
kad beidzot Sems tiks atpakaļ laukumā?

  +2 [+] [-]

, 2011-12-10 06:33, pirms 12 gadiem
rādīs sportacentrs.com tiešraidi?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-12-10 10:19, pirms 12 gadiem
sasperjods rakstīja: var just sēru
"BBL Homepage"
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-12-10 12:49, pirms 12 gadiem
Varēja jau sc aizbraukt pie braļukām viņi jau māk uzņemt!

  -3 [+] [-]

, 2011-12-10 15:13, pirms 12 gadiem
Baxter19 rakstīja: Jangs ir atpakalj?
Komandai joprojām palīdzēt nevarēs Džamars Jangs........