Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

"Latgola" handbolistes Dobelē tiek pie ceturtā panākuma piecos mačos

"Latgola" handbolistes Dobelē tiek pie ceturtā panākuma piecos mačos
Laura Ņeverovska
Foto: Helmuts Tihanovs

Latvijas handbola virslīgā sievietēm SK "Latgols" šodien izcīnīja ceturto uzvaru piecās spēlēs, ar 37:25 pārspējot "Dobeles SS/Reir" handbolistes. Dobelniecēm šī bija ceturtā neveiksme sešās spēlēs.

Šodien Dobelē vietējā "Dobeles SS/Reir" komanda piedzīvoja ceturto zaudējumu Latvijas handbola sieviešu virslīgā. Dobelnieces ar 25:37 piekāpās "Latgola" handbolistēm.

Pēc pirmā puslaika viešņas bija vadībā tikai ar +3 (14:11), tomēr pēc pārtraukuma vairāki "Latgola" spēlētāju izrāvieni sekmēja viešņu pārliecinošu uzvaru. Inese Šļubčenko ar deviņiem vārtiem bija labākā "Latgola" rindās, savukārt Laura Ņeverovska laukuma saimniecēm bija rezultatīvākā ar astoņiem vārtiem.

"Latgolam" tā bija ceturtā uzvara piecās cīņās, turnīra tabulā ieņemot otro vietu pēc līdervienības "Stopiņu NHK", kas vēl nav piedzīvojusi zaudējuma rūgtumu. Dobelnieces tikmēr ar divām uzvarām sešās spēlēs ir ceturtajā pozīcijā (sešu komandu konkurencē).

Izmantotie resursi:
Latvijas Handbola federācija - Handball.lv

     [+] [-]

, 2013-11-09 19:01, pirms 11 gadiem
Dobeles trenere rullee. Vismaz kaada kapeicinna totikā ieskrēja

     [+] [-]

, 2013-11-09 22:05, pirms 11 gadiem
esi mierīgs, uz šo spēli nevarēja nevienā toto uzlikt