Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Dīvāna eksperta piezīmes: Porziņģis atpazīst vecos onkuļus un kaitina Dirku

Dīvāna eksperts
Dīvāna eksperts

Dīvāna eksperta piezīmes: Porziņģis atpazīst vecos onkuļus un kaitina Dirku
Kristaps Porziņģis un Dirks Novickis
Foto: AFP/Scanpix

Kā pa miglu biatlonisti stafetē slīd, kā pa miglu Latvijas izlase četros soda apļos ieslēpo. 2018. gads sācies sausā pulvera zīmē. Metaforiskā nozīmē smiltis nebirst no 32 gadus vecā Pļaviņa, kurš ar jauno pārinieku Toču jau pirmajā sezonas posmā izcīnījis zelta medaļas. Praktiskā nozīmē gan no visiem pludmales volejbolistiem kādā brīdī fiziski birst smiltis – profesionālā specifika. Savukārt profesionālā specifika Dīvāna ekspertam pieprasa ērtu sēžamvietu un platu ekrānu, lai varētu analizēt katru Keipī kustību laukumā.

Pirms spēles

Jau kopš ienākšanas NBA Porziņģis vienmēr salīdzināts ar Novicki – izstīdzējis eiropietis, kurš ir tik garš, ka bez grūtībām no vienas kājas var pārmest bumbu pāri pretiniekam no pustālās distances. Šis salīdzinājums velk paralēles ar Terminators-2. Novicikis ir Arnolda atveidotā T-800 versija, kura atsūtīta pagātnē, lai aizsargātu Džonu Konoru, bet tad ierodas T-1000 jeb Porziņģis. Labāks, jaudīgāks un jaunāks modelis, kurš ieradies dominēt pār pasauli.

Pirmā ceturtdaļa

- Pēdējās trīs spēlēs Porziņģis vidēji guvis 14,7 punktus, realizējot 32% metienus no spēles. Līdzīgu vidējo statistiku liepājnieks uzrādīja savā rūkija sezonā. Tātad noguris Zingers ir pirmgadnieka līmeņa Porziņģis.
- Pirms spēles smaidi un apskāvieni, bet mača laikā Porziņģis katrā izdevībā cenšas Dirku atspēlēt ar veterāna paša labākajiem paņēmieniem. Vācietis noteikti sāk nožēlot vasarā Āfrikā kopā aizvadītos treniņus un ar abām rokām nogrūžot Porziņģi uz zemes.
- Pirmajā ceturtdaļā pie lielāka spēles laika tiek Ernangomess, kurš jau vairāk kā mēnesi nav nopietni laists laukumā. Tas nozīmē, ka baumas par potenciālo maiņu ir patiesas. Ja “Knicks” tiešām aizmainīs Porziņģa spāņu bračku, tad skaidrs, ka Dolans cenšas Keipī ieriebt un padarīt viņa dzīvi Ņujorkā tikpat nožēlojamu kā tā bija Melo.

Otrā ceturtdaļa

- Visu pirmo puslaiku “Knicks” noturas vadībā un pieklājīgs sniegums arī Porziņģa izpildījumā. Metienos no spēles 5/11 un kopumā 13 gūti punkti. Keipī šonak ļauj spēlei plūst un savās iespējās izskatās pārliecināts par pieņemtajiem lēmumiem. Līdz šim noteikti labākā spēle šogad.
- Puslaika pārtraukumā pie Dalasas arēnas griestiem tiek pievilkts Derika Hārpera formas tērpa numuru. Dalasā tas ir tikai trešais, nav pamata uztraukumam. Tomēr Bostonā un Losandželosā, īpaši sākot vilkt pa diviem numuriem kā Kobijam, spēlētājiem drīz būs jāsāk nēsāt formastērpi ar trīsciparu skaitļiem.

Trešā ceturtdaļa

“Vienradzim” ir spējas atpazīt vecus onkuļus. Deriks Hārpers pēc sava krekla pievilkšanas pie Dalasas arēnas griestiem īpaši priecīgs bija par saņemto apsveikumu no Porziņģa, kurš nemaz nebija dzimis, kad Hārpers aizvadīja savus labākos gadus “Mavericks” sastāvā.
- Tas ir Keipī, kuru visi gribam redzēt un par kutu balsot dalībai Zvaigžņu spēlē. Porziņģis otro puslaiku sāk ar diviem tālmetieniem un pustālo pēc pagrieziena Dirka stilā. Noteikt par ļaunu nenāca īpaši garais puslaika pārtraukums.

Ceturtā ceturtdaļa

- Dirks cenšas izvairīties no Porziņģa segšanas aizsardzībā, norīkojot šim uzdevumam komanda hierarhijā zemāk esošos spēlētājus. 25 centimetrus īsākais Metjūzs sāk krist Porziņģim uz nerviem, piespiežot uz neprecīziem metieniem un pieļautām kļūdām. Tādās situācijās jāmet pāri, nevis jāmēģina apdriblēt sedzējs.
- “Knicks” ir meistari uz pārsvara izsēšanu. Divās minūtēs pamanās atdot visu spēli krāto 13 punktu pārsvaru. Vaina jāuzņemas Hornečekam, kurš nespēj savu komandu motivēt cīņai bez kritumiem 48 minūšu garumā.
- Lī apliecina iemeslu, kāpēc ir NBA starta piecinieka spēlētājs. Visu spēli neizmetis nevienu soda metienu mača beigās trāpa 4/4. Neko citu no visas līgas labākā soda metienu izpildītāja nedrīkst gaidīt, ja sezonā vidēji realizēti 96% sodiņi.

Pēc spēles

- Esmu gatavs atkal piespamot savu sociālo tīklu draugu laika joslas ar #NBAvote publikācijām. Galvenais pierakstīt klāt "Kristaps Porzingis". 29 gūti punkti ir pietiekams iemesls, lai atgūtu ticību par Keipī piederību Zvaigžņu spēlei. Nākamajā spēlē vēl jāuzvar "Bulls" un sākšu pat ticēt Ņujorkas cerībām iekļūt "play-off".

     [+] [-]

, 2018-01-08 07:47, pirms 6 gadiem
Cmon, šim te jābūt kaut kādā izklaides portālā, nevis te. Izlasīju "Ja “Knicks” tiešām aizmainīs Porziņģa spāņu bračku, tad skaidrs, ka Dolans cenšas Keipī ieriebt" un sasmējos. Kāds te sakars bračkām ar nozīmīgumu komandā, es nesaprotu. Auklīte par miljonu?

  +6 [+] [-]

, 2018-01-08 07:58, pirms 6 gadiem
KaprīzaisVienradzis rakstīja: Cmon, šim te jābūt kaut kādā izklaides portālā, nevis te. Izlasīju "Ja “Knicks” tiešām aizmainīs Porziņģa spāņu bračku, tad skaidrs, ka Dolans cenšas Keipī ieriebt" un sasmējos. Kāds te sakars bračkām ar nozīmīgumu komandā, es nesaprotu. Auklīte par miljonu?
Vai nu tu neesi izgulējies, vai arī tev ir problēmas ar humora izjūtu.

 +11 [+] [-]

, 2018-01-08 08:03, pirms 6 gadiem
Autor, es saprotu, ka šīs "piezīmes" blēņas vien ir, taču elementārām latviešu valodas zināšanām arī ir jābūt. Interesanti, kas tie tādi "Dallasas arēnas griezti" tādi ir? Vai tur sagriež tos kreklus, kurus "pievelk"?

  -2 [+] [-]

, 2018-01-08 08:24, pirms 6 gadiem
Aigars30 rakstīja: Vai nu tu neesi izgulējies, vai arī tev ir problēmas ar humora izjūtu.
Nu vot humora izjūtu var kur citur izgāzt nevis "nopietnā" sporta portālā.

     [+] [-]

, 2018-01-08 08:24, pirms 6 gadiem
Aigars30 rakstīja: Vai nu tu neesi izgulējies, vai arī tev ir problēmas ar humora izjūtu.
atvainojos, bet tik zemas kvalitātes humors man nav pa prātam. Par šo te pasmietos apmēram 9. klases skolnieki. Un ja šis ir baigi smieklīgi, kāpēc to ir jāliek sporta portāla jaunumu sadaļā. Liekiet blogos vai kur citur, lai nemaisās nopietniem vīriem pa vidam

  +5 [+] [-]

, 2018-01-08 08:31, pirms 6 gadiem
Aigars30 rakstīja: Vai nu tu neesi izgulējies, vai arī tev ir problēmas ar humora izjūtu.
Pārlasīju velreiz, un tad velreiz, un sapratu, ka arī neesmu izgulējies un šķiet man arī ir problēmas ar humoru

  +6 [+] [-]

, 2018-01-08 09:32, pirms 6 gadiem
Kur te ir humors?
Kā jau tur rakstīts, dīvāna eksperts...tas arī viss..
Nekāds humors, vnk prasts redzējums un rekacija uz notiekošu laukumā, nevis NBA kopumā.
Es tā patiesi pieļauju, ka puse no LV skatītājiem arī tā spriež un secina un aptuveni šāds ir sarunas saturs paziņu lokā pie viskija glāzes.

  -1 [+] [-]

, 2018-01-08 10:44, pirms 6 gadiem
Nevis dīvāna eksperts bet dīvānā pirdējs vairāk.Pars vispār basi spēlē?

  +7 [+] [-]

, 2018-01-08 11:42, pirms 6 gadiem
mireille_clodi_sorho_331066174053722 rakstīja: Sveiki, kungs / kundze!

Es esmu Sandra Kelly Maskuller sekretāre naudas aizdevumu sabiedrība starp privātpersonu.

Vai jums ir nepieciešami naudas aizdevumi starp privātpersonām, lai saskarētos ar finansiālajām grūtībām, lai beidzot izkļūtu no strupceļa, kas izraisa bankas, noraidot jūsu kredītprasību failus? Sandranas kundze ir spējīga veikt aizdevumu no nepieciešamās summas un ar nosacījumiem, kas padarīs jūsu dzīvi vieglāku. Tāpēc sazinieties ar mani, lai uzzinātu vairāk par mūsu labvēlīgajiem apstākļiem.

Mēs piedāvājam no 10 000 eiro līdz 10 000 000 eiro ar atmaksas termiņu no 5 gadiem līdz 25 gadiem ar likmi 2% gadā. Jūs varat sazināties ar mani:

sandrana_credito@hotmail.com

sandrana_credito@hotmail.com

paldies
Sveiki, kungs / kundze!

Man būtu nepieciešami 5 000 000 EUR biznes uzsākšanai, 2 gadu laikā atgrieztu 10 000 000 EUR, t.i. 100% peļņa. Bet ņemot vērā, ka man pabojāta kredītvēsture un ierosināts maksātnespējas process, naudu vēlētos saņemt skaidrā - bez bankas darījumiem... Kad varētu naudu atvest?

  -4 [+] [-]

, 2018-01-08 12:26, pirms 6 gadiem
Pilnīgi piekrītu KaprīzaisVienradzis, pasmaidīt pat nebija par ko....

  +5 [+] [-]

, 2018-01-08 12:46, pirms 6 gadiem
autoram laikam bija jāzina, ka šādus rakstus publicēt 1dienas rīta nedrīkst, rūgumpodiem nekas 1dienu rītos nepatīk KaprīzaisVienradzis vispār pilnīgs pamuļķis
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2018-01-08 14:25, pirms 6 gadiem
Nav nekāds eksperts, jo pieļauj ļooti nopietnu kļūdu sava Keipī sasniegumu uzskaitē. Pirmajā ceturtdaļā metieni bija nevis 5/11, bet PIECI NO SEPTIŅIEM.
Bet lai jau buldurē, kad paliek garlaicīgi, ar šito tekstiņu var vismaz mušas (prāta) sist.

  +2 [+] [-]

, 2018-01-08 15:06, pirms 6 gadiem
Mēs esam pārlieku nopietni,humors padara dzīvi gaišāku. Lai jau D.Exp. veicas-neņem aubē dažu labu "analizatoru-skābā gurķa rijēju" .

  +1 [+] [-]

, 2018-01-08 15:41, pirms 6 gadiem
Raitcha rakstīja: Kur te ir humors?
Kā jau tur rakstīts, dīvāna eksperts...tas arī viss..
Nekāds humors, vnk prasts redzējums un rekacija uz notiekošu laukumā, nevis NBA kopumā.
Es tā patiesi pieļauju, ka puse no LV skatītājiem arī tā spriež un secina un aptuveni šāds ir sarunas saturs paziņu lokā pie viskija glāzes.
raitcha, man ir žēl tevi apbēdināt, bet šis spriedējs par notikumiem laukumā noteikti ir virs parastā, t.i. arī virs tevis.

     [+] [-]

, 2018-01-08 17:59, pirms 6 gadiem
shitaa rakstīja: raitcha, man ir žēl tevi apbēdināt, bet šis spriedējs par notikumiem laukumā noteikti ir virs parastā, t.i. arī virs tevis.
Ritīgs spriedējs. Ja būtu tāds eksperts, tad uzrakstītu savu viedokli normālā valodā bloga veidā.

  +2 [+] [-]

, 2018-01-08 20:21, pirms 6 gadiem
KaprīzaisVienradzis rakstīja: Cmon, šim te jābūt kaut kādā izklaides portālā, nevis te. Izlasīju "Ja “Knicks” tiešām aizmainīs Porziņģa spāņu bračku, tad skaidrs, ka Dolans cenšas Keipī ieriebt" un sasmējos. Kāds te sakars bračkām ar nozīmīgumu komandā, es nesaprotu. Auklīte par miljonu?
Var padomāt, ka šis ir baigi nopietnais sporta portāls.
It sevišķi komentāri par ceptiem kartupeļiem ar kotletēm ,un tas pajols Prozit un Priekā.
Bērnudārzs

  +1 [+] [-]

, 2018-01-08 20:57, pirms 6 gadiem
bigpupa rakstīja: Var padomāt, ka šis ir baigi nopietnais sporta portāls.
It sevišķi komentāri par ceptiem kartupeļiem ar kotletēm ,un tas pajols Prozit un Priekā.
Bērnudārzs
Aizmirsi +18 ar monstruālu spēku..

     [+] [-]

, 2018-01-09 11:41, pirms 6 gadiem
Varbūt ja nepatīk tad nelasiet? Tad nebūs jākomentē pie katra raksta!!! jau kuro rakstu vieni un tie paši sašutušie....