Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:107, Did:0, useCase: 3

"Barsy" bez Strupoviča sagrauj "Parnu"

Kristaps Pildiņš
Kristaps Pildiņš

"Barsy" bez Strupoviča sagrauj "Parnu"
Donte Hils uzvarētāju labā guva 17 punktus
Foto: Mārtiņš Sīlis

Kārtējo spēli Baltijas Basketbola līgā (BBL) aizvadījusi Kazahstānas komanda "Barsy", kas bez Reiņa Strupoviča sastāvā izbraukumā ar rezultātu spēja sagraut B grupas pastarīti, "Parnu" vienību - 84:52.

Gan "Barsy", gan "Parnu" komanda B grupā ir ar negatīvu bilanci. Ja Kazahstānas vienība 10 spēlēs pratusi gūt četras uzvaras, tad igauņiem septiņos mačos izdevies tikt tikai pie viena panākuma. Abas komandas pirmo reizi tikās 10. decembrī, kad "Barsy" prata izcīnīt uzvaru ar rezultātu 69:67.

"Parnu" basketbolisti šķietami bija gatavi revanšam, bet salūza jau pēc trīs spēlētām minūtēm, kad "Barsy" veica 11:2 izrāvienu (20:9). Pirmās ceturtdaļas izskaņā spēle izlīdzinājās, bet pārliecinošu vadību saglabāja viesi - 25:16. Otrās ceturtdaļas ievadā "Barsy" vienība veica jaunu 9:2 izrāvienu. Rezultāta starpība bija sasniegusi 16 punktus, bet tad "Parnu" spēlētājiem izdevās nedaudz atspēlēties (25:37). Pirmo puslaiku lieliski izdevās noslēgt viesiem, kuri pēdējās divās sekundēs prata gūt četrus punktus un devās atpūtā pie labvēlīga rezultāta 41:25.

Trešās ceturtdaļas pirmajā pusē izkristalizējās šī mača uzvarētājs. Jaunu 12:1 izrāvienu veica "Barsy", palielinot savu pārsvaru līdz 27 punktiem. Līdzīgi kā pirmajā puslaikā, arī šoreiz "Parnu" pēc liela krituma spēja izlīdzināt spēli, bet visādi citādi spēle bija zaudēta. Ceturtā ceturtdaļa vairs bija tikai formalitāte, "Barsy" komandai svinot uzvaru ar rezultātu 84:52.

Uzvarētāju rindās rezultatīvākais ar 20 punktiem bija Mihails Jevstigņējevs, bet 17 punkti un septiņas atlēkušās bumbas Dontes Hila rēķinā. "Parnu" labā 10 punktus guva Tomass Rādiks.

Izmantotie resursi:
Baltic Basketball League