Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

"Žalgiris" noliedz baumas par Rakoviča un Vīmsa došanos prom

Andrejs Siliņš

"Žalgiris" noliedz baumas par Rakoviča un Vīmsa došanos prom
"Žalgira" līderis Sonijs Vīmss pagaidām nekur prom nedosies
Foto: Itar-Tass/Scanpix

Lietuvas basketbola superkluba Kauņas "Žalgiris" vadība pirms ULEB Eirolīgas spēles pret Atēnu "Panathinaikos" noliegusi baumas, ka komandu tuvākajā laikā varētu pamest divi no tās līderiem - serbu centra spēlētājs Milovans Rakovičs un amerikāņu uzbrucējs Sonijs Vīmss.

Pēdējās dienās Lietuvas portālos klīdušas ziņas baumu līmenī par to, ka "Žalgiris" gatavs atdot savu līderi Soniju Vīmsu, tāpat lietuviešiem nākšoties šķirties no sava centra Milovana Rakoviča, kuru pirms sezonas Kauņai izīrēja Itālijas čempione Sjēnas "Montepaschi". Pie tam Vīmsu gribot iegūt tā pati "Montepaschi". Iespējams, šādas runas sākušās pēc tam, kad itāliešu vienība palika bez diviem līderiem - lietuviešu aizsarga Rimanta Kaukēna un centra Kšištofa Lavrinoviča, kuriem jāārstē savainojumi.

"Par tādām runām dzirdu pirmo reizi," norādījis "Žalgira" jaunais sporta direktors Vitolds Masaļskis. "No "Montepaschi" pārstāvjiem neesam saņēmuši nekādas ziņas par to, ka viņi vēlētos kādu mūsu spēlētāju. Milovans Rakovičs ir oficiāli izīrēts mūsu klubam uz visu sezonu, un Sjēnas klubam nav tiesību viņu saukt atpakaļ. Par Soniju Vīmsu man komentāru nav. Baumas lai izplata plašsaziņas līdzekļi."

208 centimetrus garais Rakovičs vidēji vienā Eirolīgas spēlē šogad guvis 7,4 punktus un izcīnījis 3,3 atlēkušās bumbas. Savukārt Sonijs Vīmss komandai palīdzējis ar 17,9 punktiem un 5,3 bumbām zem groziem.

Izmantotie resursi:
Čia gyvena krepšinis, čia krepšinio namai -...

  +3 [+] [-]

, 2011-12-07 16:09, pirms 12 gadiem
Ko tad Vīms uz NBA atpakaļ netaisās?

  -1 [+] [-]

, 2011-12-07 16:28, pirms 12 gadiem
nikee rakstīja: Ko tad Vīms uz NBA atpakaļ netaisās?
Vinsh kljuva par briivo agjentu peec aizvadiitaas sezonas NBA un nosleedza liigumu ar Zhalgiri liidz sezonas beigaam!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2011-12-07 18:35, pirms 12 gadiem
Zinot "Baltijas sindromu" – tad noteikti zināma daļa taisnības ir šajās baumās...