Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Butauts: ""Cholet" bija ātrāki un labāki"

Andrejs Siliņš

Butauts: ""Cholet" bija ātrāki un labāki"
Foto: Romualds Vambuts, Sportacentrs.com

Pēc zaudējuma "Cholet Basket" izbraukumā ULEB Eiropas kausa izcīņas B grupas spēlē Rīgas VEF galvenais treneris Ramūns Butauts atzina, ka pretinieki spēlējuši ātrāk, bet Dairis Bertāns norādīja uz Šolē komandas agresīvāko sniegumu.

"Apsveicu Šolē komandu. Viņi kontrolēja spēli," pēc mača sacīja rīdzinieku galvenais treneris Ramūns Butauts. "Viņi šovakar bija ātrāki un labāki nekā mēs. Fabiens Kozē guva traku trīspunktnieku beigās, kas arī aizveda Šolē komandu līdz panākumam." Kozē vakardien 31 minūtē kļuva par rezultatīvāko mača spēlētāju, gūstot 19 punktus, taču vienīgo trejaci no četriem izmestajiem aizsargs realizēja pāris sekundes pirms spēles beigām.

"Pretinieki spēlēja daudz agresīvāk," secināja Rīgas VEF aizsargs Dairis Bertāns, kura kontā vakar 28 ar pusi minūtēs pieci punkti un četras atlēkušās bumbas. "Viņi ļoti labi nospēlēja aizsardzībā un spēli uzvarēja pamazām. Fabiens Kozē iemeta labu trijnieku beigās, bet arī mums vēl bija iespēja trāpīt no distances. Diemžēl tas neizdevās. Apsveicu Francijas komandu ar uzvaru."

"Šī uzvara mums ir ļoti noderīga, jo bijām zaudējuši pēdējās četras spēles," priecīgs pēc panākuma bija "Cholet" galvenais treneris Ermans Kanters. "Fabiens Kozē un Rendels Falkers izdarīja lielas lietas. Spēlējām kā komanda. Pati svarīgākā spēle, lai kvalificētos Top16, būs nākamā pret Maskavas "Khimki"." Amerikāņu aizsargs Roberts Haits atzina, ka izšķirošais bijis tas, ka mājinieki labāk spēlējuši aizsardzībā.

Izmantotie resursi:
Home - Welcome to Eurocup

     [+] [-]

, 2011-12-07 12:44, pirms 12 gadiem
mums pa labu var nākt tas , ka mājās ar lielāku punktu starpību uzvarējām