Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Dīvāna eksperta piezīmes: Ko darīt Ņujorkai pēc Porziņģa traumas?

Dīvāna eksperts
Dīvāna eksperts

Dīvāna eksperta piezīmes: Ko darīt Ņujorkai pēc Porziņģa traumas?
Vilijs Ernangomess un Džefs Hornečeks
Foto: AP/Scanpix

Uz mazu brīdi jau padomāju, ka Gulbis ir atpakaļ zirgā. Divas uzvaras pēc kārtas sen nebija redzētas. Prieka brīdis bija gan bija īss un līdz trīs panākumiem sērija neizauga. Tagad jāpievēršas meitenēm. Pirmo riezi Deivisa kausā... tfu... "Fed Cup" mūsu pašas labākās Aļona un Anastasija būs kopā. Nav citu variantu kā uzvara. Dīvāns ir mans tronis un TV ekrāns mans galma āksts, laiks noskatīties Keipī maču.

Pirms spēles

- Ne tikai es nesaprotu Ņujorkas "Knicks". Arī viņi paši lāga nesaprot kas vēlas būt. Vārdos vēl aizvien tiek sapņots par "play-off spēlēm, bet laukumā nav spējīgi uzvarēt šosezon pat īsti spēlēt nemēģinošo Atlantu. Būtu Keipī zinājis, ka Ņujorkai ir tik liela identitātes krīze, gan jau draftā būtu aizbraucis atrādīties arī Filadelfijai.
- Ņujorkai liekas, ka ar brīvo aģentu piesaistīšanu varēs uztaisīt play-off cienīgu brigādi. Rezultātā sadoti četru gadu līgumi visādiem Noa, Lī un Hardevejiem. Jāņem piemērs no tiem pašiem "Bucks", kuri vienu no līgas visaizraujošākajām komandām izveidoja caur draftu.

Pirmā ceturtdaļa

- Spēles pret "Bucks" Porziņģim ir jāņem personīgi. Visi speciālisti bez apstājas slavē Adetokunbo kā nākotnes līgas lielāko zvaigzni. "Vienradzim" uzdevums būjināšanu pārvērst aplausos, lai tieši liepājnieks pārņemtu šo statusu. Spēles pirmajos četros uzbrukumos Keipī met pustālos pēc pagrieziena pāri grieķu frīkam. Ir rezultāts.
- Keipī nomainījis kroseņu dizainu. Spilgti oranžās nomainītas pret vēsāka toņa zili oranžām kedām. Šīs man patīk labāk.
- Ņujorka pārāk bieži netraucēta tālmetiena vietā izvēlas samocītu divu punktu metienu, mēģinot bumbu iespēlēt burzmā tuvāk grozam vai arī mest pustālo pāri rokām. Kāpēc Hornečeks, kurš Jūtā bija Stoktona un Melona ierindas snaiperis, nespēj iemācīt "Knicks" spēlētājiem tālmetiena vērtību? Ņujorka ir pēdējā vietā izmestajos trīspunktniekos visā līgā.
- Līgas labākais metienu bloķētājs ir līmenī. Jau mača sākumā uzlikti trīs bloki. Porziņģis ar vismaz vienu bloķētu metienu 23 spēlēs pēc kārtas ir līgas garākās aktīvās sērijas īpašnieks.

Otrā ceturtdaļa

- Kādēļ laukumā neesot Kanteram centrā spēlēt liek spēlēt O'Kvinam? Ernangomess, atspēlējot O'Kvina 17 minūtes mačā, visticamāk maiņu šobrīd neprasītu un statistiski izdarītu tikpat ja ne vairāk.

- Biedējošs moments. Adetokunbo neļauj Porziņģim brīvi triekt bumbu grozā no augšas, ar ķermeni ietriecoties Ņujorkas līderī. Tas izsit no līdzsvara un piezemējoties izskatās pēc ceļgala traumas...

- Lebrona Zvaigžņu spēles komanda ir nolādēta. Jau četri viņa izvēlētie spēlētāji iedzīvojušies traumās. Kazinss, Lavs, Vols un tagad arī Porziņģis. Zvaigžņu spēles izlaišana tāds sīkums vien būtu, svarīgi, lai nav nopietns ceļgala bojājums.

Ceturtā ceturdaļa

- Ja ar Porziņģa traumu nebūtu gana, arī Hārdevejs laukumu atstāj lēkājot uz vienas kājas. Aizsargs uz līdzenas vietas stāvot sajuta asas sāpes apakšstilbā. Arī viņam sāpju grimase sejā un jādodas priekšlaicīgi uz ģērbtuvēm.
- Pret "Bucks" Ernangomess laukumā tiek uzlaists uz mazāk nekā divām minūtēm, šajā laikā paspējot izcīnīt atlēkušo bumbu, nobloķēt pretinieka metienu un ietriekt bumbu grozā no augšas. Ko vēl var prasīt?

Ko tālāk?

- Ņujorkas spēļu rezultātiem vairs nav nozīmes. Sezona pierādījusi, ka mača galotnes komanda nav spējīga uzvarēt. Bez "Vienradža" un Hārdeveja jāpārstāj sapņot par izslēgšanas spēlēm.
- Prātīgākais, ko "Knicks" var darīt ir Nilikinā un Ernangomesa iespēlēšana vidēji 25-28 minūtes spēlē. Laiks dot jaunajiem iespēju gūt pieredzi laukumā, nevis skatīties spēles no soliņa.
- Pirms maiņu darījumu termiņa beigām jācenšās aizmainīt jebkurš spēlētājs izņemot Porzīņģi, Kanteru, Hārdeveju, Nilikinā un Ernangomesu pret jebkuru pieejamo drafta izvēli.
- Ņujorka var mēģināt iemainīt kādu jauno spēlētāju, kurš līdzšinējā klubā nav savu potenciālu spējis apliecināt. Piemēram, Hezonjam derētu kluba maiņa un jauns izaicinājums Lielajā ābolā.

Slēpts komentārs: Skudriniekss
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +7 [+] [-]

, 2018-02-07 08:12, pirms 6 gadiem
Skudriniekss rakstīja: Līdz ar KP traumu šie stulbie raksti pazudīs, nebūs vairs!
diemžēl virca no tavas galvas gan nepazudīs.Tur darbs Ainažiem!!

  +2 [+] [-]

, 2018-02-07 08:30, pirms 6 gadiem
OKvins, Lee, Thomass jāmēģina aizmainīt pret drafta izvēlēm vai kādiem talantiem. Un Nilikinam, Gomezam, Bērksam, Dotsonam jādod iespēja izspēlēties.

     [+] [-]

, 2018-02-07 08:37, pirms 6 gadiem
Kurš zvaigžņu spēlē spēlēs KP vietā? Whiteside?

  +2 [+] [-]

, 2018-02-07 08:37, pirms 6 gadiem
Ņujorkas spēļu rezultātiem vairs nav nozīmes. Sezona pierādījusi, ka mača galotnes komanda nav spējīga uzvarēt. Bez "Vienradža" un Hārdeveja jāpārstāj sapņot par izslēgšanas spēlēm.

Tas sen bija skaidrs.

Plus tiešām KP ir garākā bloku sērija?

  +8 [+] [-]

, 2018-02-07 09:00, pirms 6 gadiem
Aizmainit Hornacheku pret dajebko... kamer tas drafta logs nav nosledzies...

     [+] [-]

, 2018-02-07 09:55, pirms 6 gadiem
Nu vairs ''ekspertam'' nebūs ar ko piesaistīt uzmanību saviem prātojumiem.

  +3 [+] [-]

, 2018-02-07 11:01, pirms 6 gadiem
LA-BOS antifans rakstīja: Sezona pierādījusi, ka mača galotnes komanda nav spējīga uzvarēt. Bez "Vienradža" un Hārdeveja jāpārstāj sapņot par izslēgšanas spēlēm.
Mierīgi var piedāvāt līgumu Bagatskim.. un vispār neizprotams, no kurienes rodas šādi amerikāņu spēlētāji, kas ļoti vāji "strādā" aizsardzībā.. Amerikas basketa skolas pamatprincips vienmēr bijis- "uzbrukums sākas no aizsardzības".. vai tad šie luņi nemācījās spēlēt ASV. Tāpat palicis atmiņā, ka NBA treneri ir augstas klases speciālisti galotņu izspēlē.. te redzam, ka Hornis pat dvieļus pasniegt spēlētājiem nav cienīgs, jo ir par vecu

     [+] [-]

, 2018-02-07 13:05, pirms 6 gadiem
Chelubejs rakstīja: Mierīgi var piedāvāt līgumu Bagatskim.. un vispār neizprotams, no kurienes rodas šādi amerikāņu spēlētāji, kas ļoti vāji "strādā" aizsardzībā.. Amerikas basketa skolas pamatprincips vienmēr bijis- "uzbrukums sākas no aizsardzības".. vai tad šie luņi nemācījās spēlēt ASV. Tāpat palicis atmiņā, ka NBA treneri ir augstas klases speciālisti galotņu izspēlē.. te redzam, ka Hornis pat dvieļus pasniegt spēlētājiem nav cienīgs, jo ir par vecu
Amerikānū basketbola pamatprincips ir kurš sametīs vairāk un apspēles 1 on 1

  -1 [+] [-]

, 2018-02-07 13:12, pirms 6 gadiem
smilshstreet rakstīja: diemžēl virca no tavas galvas gan nepazudīs.Tur darbs Ainažiem!!
Ainažos šitādus sien pie gultas, pārāk skarbi, cilvēkam ir jādod iespēja kustēties.

  +1 [+] [-]

, 2018-02-07 13:32, pirms 6 gadiem
raivons rakstīja: Amerikānū basketbola pamatprincips ir kurš sametīs vairāk un apspēles 1 on 1
jāpiekrīt, jo strītbols ir NBA 21.gadsimta modelis.. Iepriekšējā gadsimtā bija savādāks skatījums uz spēles organizēšanu. Savā laikā priekšstatu par basketbolu ASV guvu no Dž.Neismita rokasgrāmatas bibliotēkā

  +2 [+] [-]

, 2018-02-07 14:11, pirms 6 gadiem
Nomainīt treneri un palaist tanku ar jaunajiem spēlētājeim.

  +1 [+] [-]

, 2018-02-07 16:46, pirms 6 gadiem
Jāatrod labs treneris no Eiropas. Pie šādām slodzēm nba jātaisa komanda ar labu soliņu