Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Ivkovičs izsaka komplimentus Bagatskim

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

Ivkovičs izsaka komplimentus Bagatskim
Dušans Ivkovičs līdz 2013. gada rudenim trenēja Serbijas valstsvienību
Foto: AFP/Scanpix

"Spēli sākām labi, taču otrajā puslaikā sākām zaudēt iniciatīvu. Uzvarēt tik un tā bija forši, lai gan mums daudz jāstrādā snieguma uzlabošanai," pēc uzvaras Ņižņijnovgorodā teica Stambulas basketbola kluba "Anadolu Efes" 19 gadus vecais aizsargs Cedi Osmans, kurš 2013. gadā Rīgā kļuva par Eiropas junioru čempionu.

Dušans Ivkovičs, "Anadolu Efes" treneris

“Eirolīgas izslēgšanas fāzē ir svarīgi uzvarēt jebkurā izbraukuma spēlē. Nevaru būt apmierināts, jo Ņižņijnovgoroda otrajā puslaikā sameta 42 punktus, taču vienlaikus tā bija iespēja jaunajiem basketbolistiem iegūt spēles laiku nopietnā turnīrā. Diemžēl, negāja tik labi, kā cerēts, taču uzvarējām. Vēlu Ņižņijnovgorodai labas sekmes nākotnē. Domāju, ka Dario Šaričs ir ļoti talantīgs spēlētājs. Viņa spēle šovakar mani pārsteidza labā nozīmē. Šaričs nospēlēja ļoti labi.

Ņižņijnovgorodai ir lieliska spēles organizācija. Man tā ļoti patīk. Mūsu sastāvā ir vairāki jaunie spēlētāji, Eiropas basketbola jaunais vilnis. Šovakar viņi otrajā puslaikā nenospēlēja labi brīžos, kad devu viņiem iespēju. Ņižņijnovgoroda pēc pārtraukuma parādīja labu sniegumu. Esmu priecīgs par uzvaru, taču par otro puslaiku gandarījuma nav.”

Ainars Bagatskis, "Nizhny Novgorod" treneris

“Trešo spēli pēc kārtas sākām slikti, sākām mīksti. Nezinu, kāpēc tā notiek. Sākt vāji ir ļoti bīstami, jo tas dod signālu pretiniekam, ka viņš šovakar ir stiprāks. Pēc tāda sākuma ir grūti savākties. Ceturtajā ceturtdaļā parādījām raksturu. Mums jāsaprot, kā iesākt spēles tāpat, kā spējam tās pabeigt.”

Izmantotie resursi:
Nizhny Novgorod vs. Anadolu Efes Istanbul -...!quotes

     [+] [-]

, 2014-11-07 00:12, pirms 9 gadiem
kur tur kaads kompliments bagatskim? tas, ka komanda peec paartraukuma paraadijuusi labu sniegumu?