Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

K.Valteram sešas piespēles, Muižniekam pirmais zaudējums Eiropā

Raivis Dombrovskis
Raivis Dombrovskis

K.Valteram sešas piespēles, Muižniekam pirmais zaudējums Eiropā
Kristaps Valters (pa labi)
Foto: www.tbl.org.tr

Zaudējumus ULEB Eiropas kausa izcīņas apakšgrupu turnīrā šodien piedzīvoja latviešu pārstāvētās komandas. Kristaps Valters un Ankaras ''TED Aykon'' savā laukumā ar 72:73 piekāpās Ņižņijnovgorodai, bet Kārļa Muižnieka un Rolanda Freimaņa Južnijas ''Khimik'' izbraukumā cieta pirmo zaudējumu šosezon, ar 69:77 atzīstot Saloniku PAOK pārākumu.

''TED Aykon'' - ''NN'' (72:73)

Kristaps Valters spēli sāka mājinieku sākumsastāvā un 27 minūšu laikā guva astoņus punktus (2p. - 1/4, 3p. - 2/5), izcīnīja četras atlēkušās bumbas, atdeva sešas rezultatīvas piespēles (labākais rādītājs visā spēlē) un pārķēra vienu bumbu. Valteram arī divas kļūdas, trīs piezīmes, izprovocēts noteikumu pārkāpums un deviņi efektivitātes koeficienta punkti.

Ankaras klubs aizvadītajās četrās spēlēs piedzīvojis trīs zaudējumus

''PAOK'' - ''Khimik'' (77:69)

Rolands Freimanis mačā iesaistījās no rezervistu soliņa un 19 nospēlētajās minūtēs atzīmējās ar deviņiem gūtiem punktiem (2p. - 3/4, 3p. - 1/2), savāca divas bumbas zem groziem, pieļāva divas kļūdas, pārķēra vienu pretinieku piespēli, saņēma trīs piezīmes un spēli noslēdza ar pieciem efektivitātes punktiem.

Kārļa Muižnieka trenētajai komandai šī bija pirmā neveiksme aizvadītajās četrās spēlēs.

''Bisons'' - ''Spartak'' (74:73)

Sāpīgu zaudējumu H apakšgrupā šodien piedzīvoja Gundars Vētra un Mārtiņš Zībarts, kuru vadītā Sanktpēterburgas ''Spartak'' mača galotnē atzina Somijas čempionu ''Bisons Loimaa'' pārākumu. Divas sekundes līdz beigām uzvaras nesošo metienu guva Tuka Koti, bet atbildes gājienā Donāta Makgrata tālmetiens bija neprecīzs. ''Spartak'' šī bija trešā neveiksme četrās spēlēs.

Izmantotie resursi:
Eurocup - Welcome to Eurocup

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-11-06 21:12, pirms 11 gadiem
Labs sniegums letiņiem
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-11-07 01:26, pirms 11 gadiem
SportExpert rakstīja: videvējas spēles, viduvējos klubos diemžēl, bet Freimim vismaz prezcizitāte normāla
žēl, ka Tu spēcīgi zem viduvējā