Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

"Montepaschi" paliek arī bez Lavrinoviča

Andrejs Siliņš

"Montepaschi" paliek arī bez Lavrinoviča
Kšištofs Lavrinovičs
Foto: digitale/Scanpix

Itālijas čempionvienība basketbolā Sjēnas "Montepaschi" palikusi bez vēl vienas svarīgas komandas sastāvdaļas - savainojumu guvis spēka uzbrucējs Kšištofs Lavrinovičs un, lai ar to tiktu galā, spēlētājam pirmdien veikta operācija.

Iepriekš savainojumu guva komandas rezultatīvākais vīrs ULEB Eirolīgā, arī lietuvietis - Rims Kaukēns. Aizsargs vidēji mačā guvis 14,5, bet kreisās kājas ceļgala savainojuma dēļ vairs uz nenoteiktu laiku izkritis no ierindas. Tagad savam tautietim Sjēnas lazaretē pievienojies arī Lavrinovičs - labākais atlēkušo bumbu izcīnītājs komandā (5,3).

212 centimetrus garais uzbrucējs nepiedalījās pagājušās nedēļas uzvarā Ļubļanā pār "Olimpija", bet šodien basketbolistam Milānā jau veikta operācija. Pieredzējušais lietuvietis komandai ik mačā vidēji palīdzējis ar 9,5 gūtiem punktiem. Labā ziņa šajā situācijā ir tā, ka, lai arī pirmais posms vēl nav beidzies, Sjēna jau kvalificējusies Top16 turnīram, tāpēc jācer, ka abi lietuviešu leģionāri atgūsies līdz nākamās Eirolīgas fāzes sākumam.

Izmantotie resursi:
Home - Welcome to EUROLEAGUE BASKETBALL