Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

EnBW Ludwigsburg: "VEF izziņoja Zavacka piesaisti trīs dienas par ātru"

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

EnBW Ludwigsburg: "VEF izziņoja Zavacka piesaisti trīs dienas par ātru"
Donatas Zavackas (#14)
Foto: AFP/Scanpix

Lietuviešu spēka uzbrucējs Donāts Zavacks pirmdien, 6. februārī, gatavojas nokārtot pēdējās formalitātes, lai pievienotos basketbola klubam "VEF Rīga", svētdien vēstīts Vācijas "Beko Basketball Bundesliga" komandas "EnBW Ludwigsburg" mājas lapā.

Basketbolists vēlējies atstāt Vācijas klubu jau pirms mēneša, taču transfērs tuvojas noslēgumam tikai tagad. Par Zavacka jauno darbavietu kļūs Latvijas čempionvienība “VEF Rīga”, raksta vācieši.

Sestdien Zavacks piedalījās Bundeslīgas spēlē, palīdzot “EnBW Ludwigsburg”(6-14, #17) savā laukumā pieveikt “Fraport Skyliners” (8-12, #12) ar rezultātu 82:57. Lietuviešu basketbolists 26:17 minūtēs guva 12 punktus, izcīnīja 4 atlēkušās bumbas un nopelnīja otru labāko lietderības koeficientu 16.

Zavacka pārejai nepieciešamās formalitātes var tikt nokārtotas tikai pirmdien, uzsver klubs, norādot, ka “VEF Rīga” piektdienas pēcpusdienā pasteigusies ar preses paziņojuma izplatīšanu par lietuvieša piesaisti.

Ludvigsburga jau tagad veic pārrunas ar iespējamiem Zavacka aizvietotājiem, jo komanda šobrīd atrodas izkrišanas zonā un tai vajadzīgs pastiprinājums. Klubs pateicas spēka uzbrucējam par veikto darbu, novēlot basketbolistam un viņa ģimenei panākumus nākotnē.

"VEF Rīga" (bilance Eiropas kausa "Top 16" kārtas I grupā 1-2) pirmdien dodas uz Franciju, lai otrdien tiktos ar vietējā čempionāta līderiem "BCM Gravelines" (0-3), kurus pirmajā spēlē pieveica ar 78:61.

Izmantotie resursi:
EnBW-Ludwigsburg - Donatas Zavackas steht vor...

  +4 [+] [-]

, 2012-02-05 18:46, pirms 12 gadiem
bet pareizi, ka izziņoja! Citādi visi citi saiti jau būtu paziņojuši, bet VEFs pēc tam to ziņu izplatītu jau kā visiem zināmu! Twitterī daži jau baumoja!

  +5 [+] [-]

, 2012-02-05 18:58, pirms 12 gadiem
Ja neziņo slikti ,ja izziņo arī slikti! Kas notiek?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2012-02-05 19:42, pirms 12 gadiem
Acīmredzot, vāciešiem ar VEFu bija kāda vienošanās, taču VEFs to nepildīja. Droši vien tāpēc arī vefriga.com mājas lapas šī ziņa izņemta.

Nav jau nekāds pārsteigums VEFa nemākilīgajai komunikācijai...