Layout: current: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Seiginam četras piespēles, Krosbijs, Hosa un Ovečkins gūst divus vārtus

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Seiginam četras piespēles, Krosbijs, Hosa un Ovečkins gūst divus vārtus
Jons Klinberjs, Džeimijs Bens un Tailers Seigins
Foto: Sipa USA/Scanpix

Pie 14. punkta ticis Čikāgas "Blackhawks" centra uzbrucējs Artjoms Aņisimovs, kurš kļuvis par Nacionālās hokeja līgas rezultatīvāko spēlētāju, tomēr aizvadītajā naktī varoņi bija citi.

Trīs zaudējumu sēriju pārtrauca Dalasas "Stars", kas, pateicoties četriem pēdējā trešdaļā gūtajiem vārtiem, ar 6:2 savā laukumā pieveica pagājušās sezonas Rietumu konferences finālisti Sentluisas "Blues". Rezultatīvākais bija Tailers Seigins, kurš izdarīja četras piespēles, piedaloties pirmo četru vārtu gūšanā.

44. minūtē Seigins noorganizēja Dalasas "Stars" uzvaras vārtus. Noslēdzoties vairākumam, viņš atvēzējās pie zilās līnijas, taču pēdējā brīdī izšķīrās par piespēles izdarīšanu, un Stīvens Džonss no šaura leņķa meta tukšajos pretinieku vārtos. Pēc nepilnām divām minūtēm pārsvaru dubultoja Džeisons Speca, kurš bija pirmais pie atlēkušās ripas pēc Seigina metiena no kreisās malas.

Komandas kapteinis Džeimijs Bens izdarīja trīs piespēles, bet rezultatīvais zviedru aizsargs Jons Klinberjs guva pirmos divus vārtus sezonā. Trīs ar pusi minūtes līdz beigām viņš pēc Sentluisas "Blues" spiediena tika pie atlēkušās ripas un no neērtā satvēriena izdarīja precīzu metienu no otra laukuma gala tukšajos vārtos.

Dalasas "Stars" nākamā pretiniece ir Čikāgas "Blackhawks", kas aizvadītajā naktī ar 4:0 pieveica Kolorado "Avalanche". Korijs Krofords atvairīja 38 sāncenšu metienus, bet krievu centra uzbrucējs Artjoms Aņisimovs izdarīja rezultatīvu piespēli, kļūstot par Nacionālās hokeja līgas labāko punktu vācēju – viņa kontā tagad ir 14.

Divus vārtus guva Marians Hosa, kurš šajā sezonā sasniedza 500 precīzo metienu atzīmi. Pirmajā trešdaļā viņš izrāvās vienatnē pret vārtsargu un trāpīja devītniekā, bet beidzamās trešdaļas 55. sekundē slovāks iemeta piekto ripu sezonā un tobrīd panāca 3:0. Saņēmis Dankana Kīta piespēli, Hosa noķēra pretiniekus uz maiņu un vēlreiz trāpīja augšējā stūrī.

Vinipegas "Jets" atspēlējās no 0:3 un ieguva punktu, viesos ar 3:4 zaudējot Vašingtonas "Capitals". Sāncenšu cerības apraka kapteinis Aleksandrs Ovečkins, kurš pagarinājumā ar šāvienu no kreisā iemetiena apļa tuvajā devītniekā realizēja skaitlisko vairākumu. Viņš izcēlās arī mača vidū, tiekot pie atlēkušās ripas.

Divi vārti arī Pitsburgas "Penguins" kapteinim Sidnijam Krosbijam, bet tas neglāba komandu no zaudējuma pagarinājumā – 2:3 izbraukumā pret Losandželosas "Kings". Par galveno varoni kļuva Niks Dauds, kurš pēc piespēles no aizvārtes palika nepieskatīts un vienatnē izrēķinājās ar sāncenšu vārtsargu, pēcāk ieslidinot ripu tukšajos Stenlija kausa čempionu vārtos.

Trešdien Pitsburgas "Penguins" aizmainīja vārtsargu Maiku Kondonu, un viņš Otavas "Senators" rindās debitēja ar 27 atvairītajiem metieniem un 1:0 pret Vankūveras "Canucks". Viņš Kanādas galvaspilsētas vienībai pievienojās, jo Kreigs Andersons, kurš tika atzīts par aizvadītās nedēļas pirmo zvaigzni, atgriezies pie sievas, kurai tika konstatēts vēzis.

NHL regulārā sezona, 4. novembris

SpēleRez.
Sabres – Maple Leafs1:2
Islanders – Flyers2:3 PM
Rangers – Oilers5:3
Capitals – Jets4:3 P
Senators – Canucks1:0
Lightning – Bruins3:4 PM
Panthers – Devils4:3 P
Blackhawks – Avalanche4:0
Stars – Blues6:2
Coyotes – Predators3:2 PM
Kings – Penguins3:2 P
Sharks – Flames2:3

  -2 [+] [-]

, 2016-11-04 09:19, pirms 7 gadiem
Cik punkti Saņok Radulovam?

     [+] [-]

, 2016-11-04 10:02, pirms 7 gadiem
pernambucano rakstīja: Cik punkti Saņok Radulovam?
3+5

  -1 [+] [-]

, 2016-11-04 14:41, pirms 7 gadiem
Beidziet lūdzu pārtulkot uz latviešu valodu pilsētas nosaukumus un spēlētāja vārdus un uzvārdus. Citreiz pat nevaru saprast kas tas par spēlētāju. Vai tad kad Artūrs Irbe spēlēja NHL viņam uz krekla bija uzvārds """Partridge"""
Tad sanāk pilnajā vārdā Arthur Partridge.
Negribas rupji lamāties bet par idiotu nepaliek, par idiotu piedzimst........