Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:11, Did:0, useCase: 3

Noinere: "Nesapratu, kāpēc mērķi nekrīt... izgāzu stafeti" (+video)

Edmunds Novickis
Edmunds Novickis @EdmundsN

Noinere: "Nesapratu, kāpēc mērķi nekrīt... izgāzu stafeti" (+video)
Magdalēna Noinere
Foto: AFP/Scanpix
19:15
Biatlons, PK Sievietēm 11/12, 4.posms. Oberhofa. 4 x 6km
Krievija
2.50
Vācija
3.00
Norvēģija
3.50

Pēc šīs dienas stafetes sacensībām Pasaules biatlona kausa izcīņas 4. posmā Magdalēna Noinere atzina, ka tieši viņa izgāzusi savas komandas cerības. Atgādinām, ka, atrodoties vadībā, Noinere nopelnīja četrus soda apļus stāvus šaušanā (1/8), atmetot Vāciju uz 4. vietu.

Magdalēna Noinere: "Sacensību kopsavilkumu var izteikt vienā teikumā: es vienkārši izgāzu šo stafeti. Citādi nepateiksi. Pārējās komandas dalībnieces aizvadīja teicamas sacensības. Šaušanas brīdī jutos normāli un nesapratu, kāpēc mērķi neveras ciet. Beigās padevos."

Olga Viļuhina, kura, pateicoties Noineres neražai, pēdējā posmā Krievijai nodrošināja uzvaru, bija godīga: "Domāju, Noinere uzdāvināja mums šo uzvaru - negaidīju, ka viņa tik daudz kļūdīsies. Pati nedomāju, ka tikšu stafetes komandā, bet otrdien Pihlers [izlases treneris] pateica man, ka skriešu pēdējo posmu. Priecājos, ka uzvarējām. Pēc guļus šaušanas sapratu, ka Noinere pieliek. Es neforsēju notikumus."

Noineres komandas biedrene Tīna Bahmane teica mierinošus vārdus: "Tāda situācija kā ar Magdalēnu, var notikt ar jebkuru sportisti. Visi šodien daudz kļūdījās. Noinere ir aizvadījusi daudzas lieliskas sacensības. Arī meistariem gadās paklupt. Ceram aizmirst šīs sacensības kā ļaunu murgu. Mēs vienkārši zaudējām, taču pasaules gals nav pienācis."

Marija Dorēna Habēra Francijas izlases rindās uzvarēja savu 1. posmu, beigās viņas komandai tiekot pie bronzas, arī Noineres dāvanai pateicoties: "Noineres kļūdas mums bija pārsteigums. Žēl, ka ar Vācijas izlasi kas tāds notika, taču arī mūsu pēdējā dalībniece Sofija Buāla aizvadīja labu posmu. Viņa labi nostrādāja stāvus šaušanā un atveda mums bronzu. Negaidījām, ka tiksim uz pjedestāla bez mūsu līderes Marijas Lauras Brunē. Ļoti patīkams pārsteigums sākt jauno gadu ar pjedestālu stafetē."

Noineres briesmas šaušanā

  +2 [+] [-]

, 2012-01-05 00:41, pirms 12 gadiem
Ar divām kreisajām kājām no gultas izkāpa...........

  +3 [+] [-]

, 2012-01-05 00:47, pirms 12 gadiem
Nu kam negadās. Protams, ja šādi atgadās stafetē, tad tas ir divtik smagi, jo esi pievīlis visu komandu ne tikai sevi.

  +1 [+] [-]

, 2012-01-05 15:09, pirms 12 gadiem
Tiešām gadās tā, ka šauj,š ķiet ka mēŗķim jākrīt, bets tas tikai tevi piesmej Jā, un tas vējš visām bija vienāds, raustīja uz vella paraušanu.

  +1 [+] [-]

, 2012-01-06 09:43, pirms 12 gadiem
Piekrītu. kam negadās.Aizmirsīsies un būs labi.