Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Mavericks" rezervists Noels pārtraukumā ieskrien mediju centrā pēc hotdoga

Agris Suveizda

"Mavericks" rezervists Noels pārtraukumā ieskrien mediju centrā pēc hotdoga
Nerlenss Noels pret Villiju Rīdu
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas Rietumu konferences pēdējās vietas īpašniece Dalasas "Mavericks" ar 108:82 mājās sakāva Losandželosas "Clippers", kurai savainojumus ārstē Bleiks Grifins un Danilo Gallināri. Pārtraukumā starp puslaikiem mediju centrā tika pamanīts kāds negaidīts viesis – mājinieku centrs Nerlenss Noels, kurš bija ieradies pēc hotdoga.

"Man vajadzēja kādu enerģiju otrajam puslaikam," vēlāk sacīja Nerlenss Noels, kurš gan vienīgais komandā tā arī netika laukumā un palika malā ceturto spēli pēc kārtas. "Dzirdēju, ka hotdogi šeit ir ļoti labi," komentēja "Mavericks" galvenais treneris Riks Kārlails. "Varbūt, ka arī man vajadzēja kādu paņemt, taču es drīzāk būtu tam pakaļ sūtījis bumbu zēnu."

Noels jau 12 mačus pēc kārtas nav spēlējis vairāk par sešām minūtē, un šī ir viņa sliktākā sezona karjerā. Noels šosezon piedalījies 18 mačos, starta pieciniekā sākot sešus no tiem, un laukumā vidēji bijis 12,5 minūtes, gūdams 4,0 punktus un izcīnīdams 4,1 atlēkušo bumbu.

"Daru visu nepieciešamo, lai saglabātu sportisko formu, turpinātu slīpēt savu spēli un strādātu pie mazajām lietām," teica 23 gadus vecais Noels, kurš 2013. gada draftā tika izvēlēts ar sesto numuru un kurš šā gada februārī pievienojās no Filadelfijas "76ers". "Brīžiem tas nav pārāk patīkami, tomēr nevaru nociesties, kad atkal tikšu pie iespējas spēlēt."

Izmantotie resursi:
https://sports.yahoo.com/mavericks-...
https://twitter.com/tim_cato/status...