Layout: current: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Canadiens" likstas turpinās: Praisam savainojums

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Canadiens" likstas turpinās: Praisam savainojums
Kerijs Praiss
Foto: Sipa USA/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas kluba Monreālas "Canadiens" vārtsargs Kerijs Praiss iedzīvojies savainojumā, kura dēļ nāksies izlaist nākamo spēli. Sezonas ievads olimpiskā zelta īpašniekam bijis sarežģīts.

Pēdējos gados Monreālas "Canadiens" allaž bijusi starp favorītēm uz Stenlija kausa izcīnīšanu, tomēr pēdējais triumfs palicis 1993. gadā. Turklāt jaunās sezonas ievads komandai bija problēmām pilns – milzīgas grūtības sagādāja ripas iemešana pretinieku vārtos. Pašlaik "Canadiens" ar 13 mačos savāktajiem deviņiem punktiem ieņem pēdējo vietu Austrumu konferencē.

Situāciju vēl sliktāku padarījis vārtsarga Kerija Praisa savainojums, tādējādi viņš nevarēs palīdzēt sestdienas duelī pret Vinipegas "Jets". Viņa vietā vārtus sargās Els Montoija. Tiek norādīts, ka Praisa savainojums nav pārāk nopietns, taču piesardzības nolūkos Monreālas "Canadiens" no fārmkluba izsauks vēl vienu vārtsargu.

Praiss kopā ar Kanādas izlasi 2014. gadā kļuva par olimpisko čempionu, turklāt pusfinālā un finālā vārtus neielaida, kā arī 2016. gada rudenī virs galvas cēla Pasaules kausu. Viņš tiek uzskatīts par vienu no pasaulē labākajiem vārtsargiem, bet arī Praisam sezonas sākums nav izdevies – trīs uzvaras 11 mačos un atvairīti 87,7% sāncenšu metienu.

Izmantotie resursi:
Canadiens' Carey Price has lower-body...

     [+] [-]

, 2017-11-03 22:25, pirms 6 gadiem
Tad jau PO netiks.

     [+] [-]

, 2017-11-03 23:00, pirms 6 gadiem
Šobrīd Monreālai sastāvs nav tuvu tam ,lai cerētu uz izslēgšanas spēlēm.Arī šobrīža sniegums to pierāda.

     [+] [-]

, 2017-11-04 16:13, pirms 6 gadiem
Radulovs un markovs prom sie cali bija loti svarigi pag.sezonas panakumiem itseviski radulovs vina maina sameta daudz.