Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:276, Did:0, useCase: 3

"Nost No Dīvāna" piekāpjas pastarītei "Rīgas Lauvas"

Ritvars Raits
Ritvars Raits

"Nost No Dīvāna" piekāpjas pastarītei "Rīgas Lauvas"
"Rīgas Lauvas"
Foto: floorball.lv

Šovakar ELVI florbola līgā sievietēm notika viena spēle, kurā tikās abas galvaspilsētas komandas - pastarītes "Rīgas Lauvas" uzņēma vicelīderi FK "NND" jeb "Nost No Dīvāna". Negaidītu panākumu, turklāt samērā pārliecinošu, guva "lauvenes", kas savas pretinieces saplosīja ar 7:4, rezultatīvākā starp uzvarētājām ar 3 (1+2) punktiem bija Ieva Ločmele.

Kamēr FK "NND" jau nodrošinājusi sev regulārajā turnīrā vismaz otro vietu, saglabājot cerības pacīnīties par pirmo, "Rīgas Lauvu" situācija pirms šīvakara mača nebūt nebija spoža - tikai deviņi punkti, tas - ir par septiņiem punktiem mazāk, nekā "Ķekavas Bulldogs" florbolistēm, kuras ieņem priekšpēdējo vietu un pretendē uz pēdējo ceļazīmi uz izslēgšanas spēlēm. "Nost No Dīvāna" šovakar bija jāiztiek bez savas pieredzējušās aizsardzes un komandas līderes Gunitas Kārkliņas, bet tas gan pretinieču cerības vismaz pirms mača īpaši lielākas nepadarīja.

Spēles rezultātu atklāja mājinieces - jau 2.minūtē Irēna Lilija Leimane ar precīzu metienu vadībā izvirzīja "Rīgas Lauvas" (1:0). 15.minūtē rezultāts kļuva neizšķirts (1:1), jo viešņu rindās ar rezultatīvu raidījumu izcēlās Māra Stapkēviča. Otrā trešdaļa aizritēja "Rīgas Lauvu" zīmē, ko laukuma saimnieces guva piecus bezatbildes vārtus, izvirzoties vadībā ar 6:1. Divi goli Lindas Dadajevas kontā. Pēdējā periodā trīs golus pēc kārtas iemeta FK "NND", atjaunojot intrigu (4:6), tomēr punktu mačam pielika mājinieces Keitas Druvaskalnas personā, kura pamatlaika pēdējā minūtē panāca 7:4 par labu "Rīgas Lauvām".

Par labāko spēlētāju starp uzvarētājām atzina divu vārtu autori Keitu Druvaskalnu. Divi goli arī Lindas Dadajevas kontā, pa 2 (1+1) punktiem savāca Anna Ankudinova un Irēna Lilija Leimane, bet rezultatīvākā ar 3 (1+2) punktiem bija Ieva Ločmele. Labākās spēlētājas balvu FK "NND" sastāvā saņēma Elīna Štrausa, kura ar rezultativitāti gan neizcēlās. Pa diviem goliem iemeta Māra Stapkēviča un Annija Aņikejeva. FK "NND" ar 31 punktu turnīra tabulā ieņem otro vietu, "Rīgas Lauvām" tagad jau 12 punktu, bet joprojām pēdējā pozīcija.

"Rīgas Lauvas" - FK "NND" - 7:4 (1:1, 5:0, 1:3)
Metienu attiecība:
28:39 (8:12, 12:3, 8:14)
Rezultatīvākās:
"Rīgas Lauvas" - Ieva Ločmele 3 (1+2), Linda Dadajeva 2 (2+0), Keita Druvaskalna 2 (2+0), Anna Ankudinova 2 (1+1), Irēna Lilija Leimane 2 (1+1).
FK "NND" - Māra Stapkēviča 2 (2+0), Annija Aņikejeva 2 (2+0), Ieva Priede 1 (0+1), Anna Aļošina 1 (0+1), Santa Muceniece 1 (0+1), Santa Torstere 1 (0+1).

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība » LV »...