Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:276, Did:0, useCase: 3

"Rubene" paņem trīs punktus Irlavā

Ritvars Raits
Ritvars Raits

"Rubene" paņem trīs punktus Irlavā
Kocēnu "Rubene"
Foto: Ritvars Raits

Šovakar notika viena Latvijas Florbola čempionāta sieviešu Virslīgas spēle – Kocēnu "Rubene" viesojās Irlavā, kur ar 9:1 pārspēja vietējo "Irlava/Tukums".

Lai arī kocēniešu pārsvars no paša mača sākuma bija vairāk nekā ievērojams, pirmajos divos periodos viešanām ar vārtu gūšanu nemaz tik labi negāja – pēc pirmās trešdaļas 2:0, pēc otrās – 4:0. Pēdējā perioda sākumā savus, kā vēlāk izrādījās, goda vārtus guva irlavnieces Agnetas Švānes personā (1:4), bet pēc tam "Rubene" savu pretinieču cietoksnī sabēra vēl piecas bumbiņas – 9:1. Rezultatīvākā Kocēnu komandā ar trim punktiem bija Zane Klabere, bet par labāko spēlētāju tika atzīta Liene Rajecka. Labākās spēlētājas gods komandas "Irlava/Tukums" sastāvā tika vārtsardzei Agnesei Ancei Smiltiņai.

"Rubenes" galvenais treneris Jānis Dainis pēc spēles pastāstīja, ka viņa audzēknes uzvaru izcīnījušas bez īpaša sasprindzinājuma. Protams, Irlavas sporta nama zāles grīdas segums ir specifisks, tāpēc bumbiņa jāuzņem, jāapstrādā un jāmet pavisam citādi. Spēles gaitu pārliecinoši kontrolēja viešņas, tomēr pirmajos divos periodos laukuma saimnieces ļoti labi spēlēja aizsardzībā, bet viņu vārtsardze darbojusies vienkārši lieliski. Pēdējā trešdaļā "Rubene", kurai galvenais bija izcīnīt trīs punktus, nostiprināja savu panākumu.

Latvijas Florbola čempionāta sieviešu Virslīga, 3.martā:

"Irlava/Tukums"– "Rubene" 1:9 (0:2, 0:2, 1:5)

Metienu attiecība:
10:41 (4:13, 2:13, 4:15)
Rezultatīvākās:
"Irlava/Tukums" – Agneta Švāne 1 (1+0), Linda Austruma 1 (0+1).
"Rubene" – Zane Klabere 3 (1+2), Lība Daija Mikova 2 (2+0), Edīte Bankava 2 (1+1), Liene Adamane 2 (1+1), Linda Līce 2 (1+1), Evita Rudzīte 2 (1+1), Baiba Juruša 1 (1+0), Madara Adamane 1 (1+0), Liene Rajecka 1 (0+1).

Izmantotie resursi:
floorball.lv