Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

VTB: Vētras ''Spartak'' trillerī pieveic ''Lietuvos Rytas''

Raivis Dombrovskis
Raivis Dombrovskis

VTB: Vētras ''Spartak'' trillerī pieveic ''Lietuvos Rytas''
Gundars Vētra šodien sarūgtināja 3800 ''Rytas'' līdzjutējus. Foto: vtb-league.com

Šodien piekto zaudējumu VTB regulārajā turnīrā piedzīvoja Lietuvas vicečempione Viļņas ''Lietuvos Rytas'', kas savu skatītāju priekšā mača galotnē ar 83:84 piekāpās Gundara Vētras un Mārtiņa Zībarta trenētajai Sanktpēterburgas ''Spartak''.

Maču abas komandas aizvadīja plecu pie pleca - nevienam no klubiem tālāk par astoņiem punktiem atrauties neizdevās, un spēles liktenis izšķīrās tās galotnē. Vēl minūti pirms pamatlaika beigām rezultāts uz tablo bija neizšķirts (81:81), bet 16 sekundes līdz beigām kolumbiešu spēka uzbrucējs Palasioss panāca 83:81 par labu mājiniekiem. Pēc minūtes pārtraukuma ''Spartak'' noslēdzošo uzbrukumu uzticēja amerikānim Makgratam, kurš realizēja 2+1 gājienu. Sekundi līdz finālsvilpei iespēja izlīdzināt rezultātu bija ''Rytas'' aizsargam Seibutim, taču viņš meta neprecīzi.

''Spartak'' rindās četri basketbolisti guva vismaz 12 punktus, bet visproduktīvākais no visiem bija amerikāņu centrs Džareds Homans, kuram 26 punkti, piecas atlēkušās bumbas un piecas rezultatīvas piespēles. Zaudētājiem 18 punktus guva un astoņas bumbas zem groziem izcīnīja serbu spēka uzbrucējs Stefans Želovacs.

Šodienas zaudējums pasliktinājis Viļņas ''avīžnieku'' pozīcijas turnīra tabulā. Ar bilanci 8-5 ''Rytas A grupā pagaidām ir otrie, taču turpat blakus ir Krasnodaras ''Lokomotiv'' (7-5) un vēl trīs komandas. Vētras un Zībarta trenētā komanda ar piecām uzvarām un astoņiem zaudējumiem atrodas septītajā vietā.

VTB līgas A apakšgrupa

VKomandaUZ
1.Unics121
2.Rytas85
3.Lokomotiv75
4.N.Novgorod75
5.Donetsk76
6.Enisey76
7.Spartak58
8.Turow48
9.Nymburk49
10.Kalev29

Izmantotie resursi:
Главная | Единая Лига ВТБ

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -4 [+] [-]

, 2014-02-03 22:19, pirms 10 gadiem
Spartak ir labā formā, bet jēga? VTB pleifjofi diez vai spīd, sezona beigusies...
no šīs grupas, domāju, VEF neizietu.

  +2 [+] [-]

, 2014-02-03 22:27, pirms 10 gadiem
Ko tu tur pīpē,Spartaks kā reiz ir sliktākajā formā kāda vien var būt,Eirokausu grupā zaudēja Neptunas un somu Bisons,un palika laikam priekšpēdējie,tapēc nerunā ko nezini,Rytas vienmēr ir bijuši Spartaka klienti,lai kādā formā arī nebūtu Spartaks.

  -1 [+] [-]

, 2014-02-03 22:45, pirms 10 gadiem
tas, ko tu stāsti bija mēnesi atpakaļ vai vairāk. Pats dr vien pēdējās 3 spēles neesi skatījies, jo tās ir citā kvalitātē, t.sk., zaude Enisey -2.

kexx rakstīja: Ko tu tur pīpē,Spartaks kā reiz ir sliktākajā formā kāda vien var būt,Eirokausu grupā zaudēja Neptunas un somu Bisons,un palika laikam priekšpēdējie,tapēc nerunā ko nezini,Rytas vienmēr ir bijuši Spartaka klienti,lai kādā formā arī nebūtu Spartaks.

     [+] [-]

, 2014-02-04 07:57, pirms 10 gadiem
Kādā vēl citā kvalitātē?Spartakam ,tapat kā Vefiņam eirokausi ir beigušies,palicis ir tikai VTB,kur maļas pa apakšu.Enisey jau nav nekāds rādītājs,arī vidusmēra komanda,kas nepiedalās eirokausos.Un kā jau teicu,Rytas pamanās visu laiku zaudēt Spartakam.