Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Bijušais NBA basketbolists Lausons karjeru turpinās Grieķijā

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Bijušais NBA basketbolists Lausons karjeru turpinās Grieķijā
Tajs Lausons. Foto: SIPA/Scanpix

Bijušais vairāku Nacionālo basketbola asociācijas (NBA) komandu basketbolists 33 gadus vecais Tajs Lausons savu spēlētāja karjeru turpinās Grieķijas augstākajā čempionātā, pievienojoties Rodu salas komandai ''Kolossos''. Pagājušā gada rudenī Lausons tika diskvalificēts uz mūžu no Ķīnas čempionāta pēc tam, kad sportists publicēja nepiedienīgus ierakstus savā ''Instagram'' profilā.

33 gadus vecais Tajs Lausons no 2009.-2012. gadam veiksmīgi pārstāvēja Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandu Denveras ''Nuggets'', divās sezonās metot vidēji vairāk par 10 punktiem sezonā. Vēlāk Lausons 12 mačus nospēlēja Kauņas ''Žalgiris'' rindās. Pēc pieredzes Lietuvā Lausons pauda, ka Roberts Javtoks dušā smēķējis, kā arī kādā no spēlēm slavējis Armanda Šķēles sniegumu. 2012. gadā sportists atgriezās basketbola mekā, kur līdz 2017. gadam pārstāvēja Denveras ''Nuggets'', Hjūstonas ''Rockets'', Indiānas ''Pacers'' un Sakramento ''Kings'' komandas.

Ar katru gadu basketbolista produktivitāte laukumā mazinājās, kā arī Lausons izcēlās ar nedisciplinētību ārpus basketbola laukuma. No 2017.-2020. gadam sportists spēlēja Ķīnā, kur demonstrēja savu talantu, kļūstot par vienu no līgas rezultatīvākajiem spēlētājiem. Tomēr 2020. gada septembrī Lausons savā ''Instagram'' profilā publicēja nepiedienīgus storijus, pēc kuriem tika diskvalificēts uz mūžu no Ķīnas basketbola čempionāta.

''Sportando'' ziņo, ka Tajs Lausons savu basketbolista karjeru turpinās Grieķijā, pievienojoties Rodu salas klubam ''Kolossos''. Pēc deviņām aizvadītām spēlēm Grieķijas augstākajā līgā ''Kolossos'' ar trim uzvarām atrodas astotajā vietā 12 komandu konkurencē.

Izmantotie resursi:
https://sportando.basketball/en/kol...

     [+] [-]

, 2021-01-02 14:09, pirms 3 gadiem
"Rodu salu komandai"... Autor, cik,Tavuprāt, Ir Rodas salu? 2? 4?...