Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Ankipāns: "Līderiem jāuzņemas liela atbildība. Šādi turpināties vairs nedrīkst"

Agris Suveizda

Ankipāns: "Līderiem jāuzņemas liela atbildība. Šādi turpināties vairs nedrīkst"
Juris Savickis un Ģirts Ankipāns. Foto: Romāns Kokšarovs, f64

Trešo nelielo zaudējumu Kontinentālajā hokeja līgā pēc kārtas piedzīvoja Rīgas "Dinamo", kas 31 sekundi līdz pamatlaika beigām piekāpās Sočos (2:3). Preses konference pēc spēles ilga 101 sekundi.

Rīgas "Dinamo" galvenais treneris Ģirts Ankipāns: "Ļoti sāpīgs zaudējums, ņemot vērā, kādā situācijā atrodamies. Mums nebija tiesību ielaist nedz otros, nedz trešos vārtus. Tā ir liela atbildība uz mūsu līderu pleciem. Ir jāiemet savi vārti, lai šādi spēlētu aizsardzībā. Būs pauze, un pēc tās ļoti nopietni domāsim, kā labot situāciju. Tā vairs neturpināsies."

"Sochi" galvenais treneris Aleksandrs Andrijevskis: "Ļoti smaga uzvara. Ja ņem visu spēli, tad jāpaslavē pretinieki. Pirmkārt, pirmajā periodā viņi izskatījās nedaudz mobilāki par mums. Radīja lielas problēmas iziešanā no zonas. Labi, ka spējām laikus pārkārtoties. Un vēlreiz paslavēšu sāncenšus, kuri bloķēja ļoti daudz ripu. Centāmies, centāmies, bet ne visas ripas tika līdz vārtiem. Varbūt tādēļ arī rezultāts nebija tāds, kāds tas varēja būt. Esam apmierināti ar diviem punktiem."

Kluba mājaslapā pārdomās dalījās arī Rīgas "Dinamo" uzbrucējs Daniels Bērziņš: " Žēl, ka šādi sanāca zaudēt spēli. Mačs bija grūts, bet pratām izlīdzināt rezultātu. Sajūtas ir ļoti nepatīkamas. Mēs Piņķos trenējamies uz mazā laukuma. Šeit bija treniņš. Nekā ārkārtēja tomēr nebija. Varbūt ir lielāka burzma. Ir mazāk jāslido. Pašam grūtāk nebija spēlēt. It kā ripai pieskāros, bet blakus bija arī Sotnieks. Nezinu, kam viņi to golu ieskaitīja. Tam gan nav tik lielas nozīmes, pie punktiem netikām. Salāks mūs turēja spēlē."

Lai arī mājinieki uzvaru izrāva tikai pašā izskaņā, spēlē kopumā Rīgas "Dinamo" izdarīja tikai 12 metienus pa vārtiem, kamēr pretinieku rēķinā bija 29 mēģinājumi. Iepriekš astoņus zaudējumus pēc kārtas piedzīvojusī "Sochi" izcīnīja jau trešo panākumu pēc kārtas un Rietumu konferencē ar 21 punktu 24 spēlēs ieņem devīto vietu. "Dinamo" ar 16 punktiem 24 spēlēs atrodas pēdējā vietā līgā, par diviem punktiem atpaliekot no Minskas "Dinamo".

Parīt "Dinamo" viesosies pie Sanktpēterburgas SKA, bet pēc deviņu dienu pauzes aizvadīs piecu mājas spēļu sēriju, uzņemot Ufas "Salavat Yulaev", Maskavas "Spartak", Podoļskas "Vityaz", šāvakara pretinieci "Sochi" un Maskavas "Dynamo".

Izmantotie resursi:
https://www.dinamoriga.lv/lv/zinas/...

  +1 [+] [-]

, 2019-11-01 22:19, pirms 4 gadiem
Pats uzņemies atbildību. Citās komandās sen nomainījuši trenerus pat ar labākiem rezultātiem. Bet šis čekists tiek turēts

  +1 [+] [-]

, 2019-11-01 22:25, pirms 4 gadiem
Bezjēdzīgs paziņojums.
Turpinās un nekas nemainās.
Un jau gandrīz pusē sezona.

  +3 [+] [-]

, 2019-11-01 22:28, pirms 4 gadiem
Intresanti kuri ir tie līderi? 'Tā vairs neturpināsies"-kas slēpjās zem šiem vārdiem?

  +3 [+] [-]

, 2019-11-01 22:32, pirms 4 gadiem
"LĪDERI" Dārziņš,Miķelis karjeras norietā, kas ir aizvadījuši lieliskas karjeras? Kam ir 1-2 sezonas līdz karjeras beigām? Makmillans, kas vienmēr ir spēlējis 3. Maiņā un ir ideāls 3. Maiņas spēlētājs? Par kuriem līderiem viņš runā????? Ja godīgi, tad es neredzu pirmo 2 maiņu spēlētājus komandā. Tos, kurus ņēma par īderiem - viņi ir atlaisti. Jeb gaida no Ashtona 50 punktu sezon, kas viņam nekad nav bijusi?

     [+] [-]

, 2019-11-01 22:35, pirms 4 gadiem
andromons2 rakstīja: Intresanti kuri ir tie līderi? 'Tā vairs neturpināsies"-kas slēpjās zem šiem vārdiem?
Salaks

  +3 [+] [-]

, 2019-11-01 22:37, pirms 4 gadiem
Par līderu mazspēju gan vārds vietā. Taču... Ankipānam vēlreiz derētu iekost pirkstos, tādēļ, ka abus zviedrus padzina un neko vietā uzbrucēju līnijā nedabūja. Pret Salāka un Bārtuļa piesaisti nav iebildumu, jo viens velk, otrais jau arī iemet, ne tikai piespēlē, bet kur ir uzbrukums, joptvaju klucīt?! Ar vārtu sargāšanu un aizsardzību vien neuzvarēt. Cik labi Dinamo izskatījās pirmssezonas mačos, tik sūdīgi tagad. Principā tā jau ir cita komanda, pakāpi zemākā līmenī. Un tā jau ir tikai trenera vaina.
Protams, es jau nezinu visas nianses, varbūt naudas par maz, varbūt kādi citi sūdi uzpeldēja, bet izskatās, ka komanda jau čempionāta laikā tiek būvēta no jauna. Un gaužām lēni... Vai tiešām Dinamo vadītāji jau ir upurējuši šo sezonu? Brīžiem tādas aizdomas rodas.

  +1 [+] [-]

, 2019-11-01 22:39, pirms 4 gadiem
Visu cieņu Makmilanam, lielisks spēlētājs, kam jāspēlē PK1 un 3 maiņas centrā un vajsdzības gadijumā 2 PP unitā, viņš ir uzbeucējs - aizsardzības līderis, kas var kko arī izveidot,bet komandā vienkārši nav līderu - rezultāta taisītāju. Pirmo maiņu spēlētāju

  +3 [+] [-]

, 2019-11-01 22:41, pirms 4 gadiem
andromons2 rakstīja: Intresanti kuri ir tie līderi? 'Tā vairs neturpināsies"-kas slēpjās zem šiem vārdiem?
Jurčiku Raganu padzina, Gudļevski patrieca- palikuši divi- Dinamo Rīga talismans un Funis.

     [+] [-]

, 2019-11-01 22:44, pirms 4 gadiem
pūce rakstīja: Pats uzņemies atbildību. Citās komandās sen nomainījuši trenerus pat ar labākiem rezultātiem. Bet šis čekists tiek turēts
Kāda jēga? Ar Ģēģeri un Batņu vadošajās maiņās Gagarinu tik bildītēs var aplūkot

  +1 [+] [-]

, 2019-11-01 22:50, pirms 4 gadiem
Mīksti! Runā kā mīkstais Juris un viņa funis.

     [+] [-]

, 2019-11-01 22:53, pirms 4 gadiem
vienīgais kauss ko jelkad ankipāns pacels!

  +3 [+] [-]

, 2019-11-01 23:05, pirms 4 gadiem
Kā tam ankipānam kauna nav?!
Bet vispār kaut kā jocīgi... futbolistus mēdiji kritizē, visus citis kritizē, bet šitie kaut kā vienmēr kā caur sviestu laiž... neviens nekā slikta neraksta, ne par spēlētājiem, un vēl vairāk ne treneriem, ne vadību. Puče tik reizēm savā raidījumā paņirdz par šito bandu.

  +1 [+] [-]

, 2019-11-01 23:26, pirms 4 gadiem
Bet paskatamies uz pozitīvo - labu spēļu praksi iegūst jaunie latviešu spēlētāji - Mamčics, Ģēģeris, Bērziņš, Balinskis, kas noteikti nenāk par sliktu izlasei.

  -1 [+] [-]

, 2019-11-01 23:43, pirms 4 gadiem
Dinamo" Rīga uzvedās kā tāds rūdīts ruksis- tikko nomazgàjies(pàris secīgas uzvaras) un atkal vārtās dubļos(zaudējumu sērija) un vēsture atkārtojas gluži tāpat kā sivēna dabu neizmainìt...

Par aizvadīto cīņu jauns raksts arī te:

Rīgas Dinamo atgriežas krīzes ēnā?

  +1 [+] [-]

, 2019-11-02 00:00, pirms 4 gadiem
Jā!Kā jau te kāds izteicās kur ir tie līderi? Paskatījos,jā, pašam smiekli sanāca!Manuprāt tikai Dārziņš!

  +1 [+] [-]

, 2019-11-02 00:15, pirms 4 gadiem
Lielākais un galvenākais līderis- Ankipāns!!! Izdariet secinājumus!!!

     [+] [-]

, 2019-11-02 00:52, pirms 4 gadiem
Jaa. Vienigais pluss no djinamkas taads ka jaunajiem kraajas pieredze lai speletu PC. Un viss. Lai tak pa*irsh to sezonu. Djinamka jau taapat ir izpuvusi organizacija

  +1 [+] [-]

, 2019-11-02 00:54, pirms 4 gadiem
Un to srano kausu ko Ankipans tur rokas var nolikt kkur dachaa, lapenee kaa pelnutrauku

  +1 [+] [-]

, 2019-11-02 03:47, pirms 4 gadiem
MOKA rakstīja: Jaa. Vienigais pluss no djinamkas taads ka jaunajiem kraajas pieredze lai speletu PC. Un viss. Lai tak pa*irsh to sezonu. Djinamka jau taapat ir izpuvusi organizacija
Tas vienīgais pluss pie tāda mīkstā trenera var nedot nekāda plusa. katru spēli virknējumi tiek jaukti un spēlētāji tiek likti spēlēt uz laukuma kaut kādā bezsistēmā, kur spēlētāji nesaprot ko no viņiem grib. kaut kāds haoss uz laukuma. tāds vairākums laikam vispār netiek trenēts, jo izturēt vairākumu un neielaist tikai ģinamo spēlē pat kolhozā. Ja citās kolhoza pagarba komandās vismaz kā kolhozā, tad ģinamo ir bardaks visā spēles organizācija. nez vai tur jaunie kādus bonusus un plusus iegūs ar tādu spēli.

     [+] [-]

, 2019-11-02 03:59, pirms 4 gadiem
Kardinaali nepiekriitu siem komentaariem.Ko ta Ankipaans var labaak izdariit,ja nav no kaa...Esmu paarliecinaats,,ka neviens trenneris ar so sastaavu,kuraa ir tikai kaadi pieci piusliidz augsta liimena hokejisti,ko labaak izdariitu...

     [+] [-]

, 2019-11-02 05:26, pirms 4 gadiem
K-etīns! Trenerim vispirms jāuzņemās atbildība! Atkāpies!

     [+] [-]

, 2019-11-02 08:14, pirms 4 gadiem
Alpaville rakstīja: K-etīns! Trenerim vispirms jāuzņemās atbildība! Atkāpies!
Pilnīgs jefiņš!!!
"Pēc pauzes" domāšot! Bet paauzes laikā dzers- kā jau parasti Dinamo dara! Pēc pauzes viss būs hu jovāk!

     [+] [-]

, 2019-11-02 08:31, pirms 4 gadiem
Magņitka treneri noņēma pēc trīs zāģiem, kā Ankipāns turās, ,bet ja tā ir mīla... Juri atzīsties. Līdzjutēji ir tiesīgi zināt taisnību ,kas notiek ar komandu.

  +1 [+] [-]

, 2019-11-02 08:48, pirms 4 gadiem
opiums2 rakstīja: Magņitka treneri noņēma pēc trīs zāģiem, kā Ankipāns turās, ,bet ja tā ir mīla... Juri atzīsties. Līdzjutēji ir tiesīgi zināt taisnību ,kas notiek ar komandu.
Dažiem joprojām nepielec ,ka kremlis samazinājis finanses savickim.Ja viņš tagad atlaiž Ģirtu,tad kompensācija jāsamaksā un naudas jaunam sakarīgam nepietiek.Tā kā vienīgais var notikt kāda krēslu pārbīde ieceļot Ābolu par galveno ,vai Masaļski.

  -1 [+] [-]

, 2019-11-02 08:54, pirms 4 gadiem
coffijs rakstīja: Dažiem joprojām nepielec ,ka kremlis samazinājis finanses savickim.Ja viņš tagad atlaiž Ģirtu,tad kompensācija jāsamaksā un naudas jaunam sakarīgam nepietiek.Tā kā vienīgais var notikt kāda krēslu pārbīde ieceļot Ābolu par galveno ,vai Masaļski.
Tu par kādu kompensāciju runā? neviens Latvijas hokejists nav atlaists ar kompensāciju ģinamā, bet savstarpēji vienojoties, tas ir bez kompensācijas. šosezon pat Berglundu palaida bez kompensācijas, Ulstrēms tik palika pie sava un saņēma kompensāciju izejot caur atteikšanās draftu u.t.t.
domā Ankipānu pie vajadzības neizmestu? treneri tak vēl neaizsargātāki kā spēlētāji kolhozā. praktiski izrīkojas kā vēlas kolhoza "savickiji" ar spēlētājiem un treneriem...
vienkārši tur starp savickiju un ankeponu ir kas vairāk, kā darba attiecības

     [+] [-]

, 2019-11-02 09:23, pirms 4 gadiem
Beidzot visiem ir skaidrs ka pie visiem zaudējumiem vainīgi līderi.....bet Ankipāns un Ābols mierīgi tusēs tālāk!!!
KHL šādi treneri netiek paturēti nevienā komandā!!!!!!!!!
Daudzus spēlētājus vienkārši neņem komandā(A.Kulda.....u.t.t)
Izrādās ka atlaistie ārzemnieki ir labi spēlētāji un noderīgi pie labiem treneriem.
Laiks domāt vai nav komandai jāpāriet uz tādu līgu...kur var spēlēt kā tagad un ieņemt līderpozīcijas

     [+] [-]

, 2019-11-02 10:01, pirms 4 gadiem
Treneris jau varbūt domā,ka viņam komandā ir arī līderi.Tikai skatoties RD spēles,nu nekādi tos nevaru ieraudzīt.Viena spēle nevar būt rādītājs.Līderiem komanda jāvelk regulāri,kā tas pērn,negaidīti,izdevās Videlam un Majonem.Šobrīd gluži vienkārši komandā tādu spēlētāju nav un piekritīšu tiem ,kuri saka,ka Miķelis ,Lauris un Makmilans,būtībā normālā KHL komandā,labākajā gadījumā,būtu trešā maiņa,bet no pārējiem RD uzbrucējiem varētu izlasīt ceturto,čekeru maiņu.Atlikušie varētu doties meklēt darbu vājākās līgās.Tas pats attiecās arī uz aizsargiem.Puse no viņiem varbūt atbilst KHL līmenim.Tikai pateicoties tam,ka vēl eksistē tāds Rīgas Dinamo,šiem puišiem šajā līgā ir darbs.Tā kā beidz te Ankipān karināt mums makaronus uz ausīm,jo sāci līdzināties savam bosam,svētajam Jurim,kuram tā ir ierasta lieta.Nu jau gadus četrus,piecus šī komanda ir nokomplektēta tā,ka tā labākā gadījumā spēj izcīnīt divas uzvaras pēc kārtas un pēc tam atkal seko zaudējumu sērija.Un tā visu laiku,līdz februārim,kad beidzās regulārā sezona.Augstāk par savu pēcpusi neuzlēksi,lai kā to gribētos.Un nepiekritīšu viedoklim,ka nomainītos treneri ,uzreiz uzlabotos rezultāti,jau augstāk rakstītā iemesla dēļ.

     [+] [-]

, 2019-11-02 10:14, pirms 4 gadiem
boleks rakstīja: Kā tam ankipānam kauna nav?!
Bet vispār kaut kā jocīgi... futbolistus mēdiji kritizē, visus citis kritizē, bet šitie kaut kā vienmēr kā caur sviestu laiž... neviens nekā slikta neraksta, ne par spēlētājiem, un vēl vairāk ne treneriem, ne vadību. Puče tik reizēm savā raidījumā paņirdz par šito bandu.
Mēdiji daudz raksta un kritizē tos, kas viņus interesē, iespējams, uz ģinamu tas īsti vairs neattiecas.