Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Henrijs Ančs – mēneša vērtīgākais spēlētājs Virslīgā

Henrijs Ančs – mēneša vērtīgākais spēlētājs Virslīgā
Henrijs Ančs
Foto: Mārtiņš Aiše, LHF

Par aizvadītā mēneša vērtīgāko spēlētāju Latvijas hokeja Virslīgā ir atzīts HK „Mogo” vārtsargs Henrijs Ančs, kurš sargājis savas komandas vārtus piecās no sešām septembra spēlēm, izcīnot piecas uzvaras un vidēji mačā ielaižot 1,29 ripas.

HK „Mogo” komanda ar Anču vārtos čempionāta atklāšanas spēlē ar 3:2 izcīnīja uzvaru pār principiālajiem pretiniekiem HK „Kurbads”. Četras dienas vēlāk ar 3:0 viesos tika uzveikta HK „Zemgale/LLU”. Sezonas turpinājumā ar 3:2 un 4:1 tika izcīnītas uzvaras pār HK „Prizma” un ar 7:1 panākums pār HK „Liepāja”, kurā Ančs nopelnīja divas rezultativitātes piespēles.

HK „Mogo” pēc aizvadītajām sešām spēlēm ar 18 punktiem turnīra tabulā atrodas pirmajā vietā, par septiņiem punktiem apsteidzot HK „Prizma”.

Šosezon Latvijas virslīgas hokeja čempionātā tiek turpināta tradīcija - katra mēneša vērtīgākā spēlētāja noteikšana un apbalvošana. Labākajam mēneša hokejistam tiks piešķirta piemiņas balva un dāvana no LHF un „Optibet Sporta bāra”. Pirmais šīs sezonas vērtīgākais hokejists tika noteikts par periodu septembra mēnesī.

Mēneša vērtīgākā spēlētāja noteikšanas komisija: Latvijas hokeja virslīgas organizatori, galvenais tiesnesis, statistiķis, kuri pēc vairākiem kritērijiem turpmāk noteiks katra mēneša vērtīgāko Latvijas virslīgas hokeja čempionāta spēlētāju.

     [+] [-]

, 2015-10-01 12:20, pirms 9 gadiem
Malacis, veci!!!!

     [+] [-]

, 2015-10-01 12:26, pirms 9 gadiem
Henriju Ogrē joprojam atceras !
tas par to pavasari, kad neļāva Ogrei paņemt pelnīto titulu
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2015-10-01 23:32, pirms 9 gadiem
Nekas nav pret šo vārtsargu, taču Latvijas virslīgā nav vārtsargiem objektīvas statistikas, jo netiek uzskaitīts metienu skaits vārtu rāmī. Par tām divām piespēlēm cepuri nost, lai būtu vērtīgākais spēlētājs, taču nevar salīdzināt darbu vārtsargam stāvot Mogo vai piemēram Tukuma vārtos. Vairāki vārtsargi Mogo vārtos iespējams darbotos tik pat labi, ja ne vēl labāk...