Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Apskatnieks: "Ap 75% NHL spēlētāju negrib atsākt sezonu"

Andrejs Siliņš

Apskatnieks: "Ap 75% NHL spēlētāju negrib atsākt sezonu"
Kolumbusas "Blue Jackets" mājas arēna. Foto: Zumapress.com / Scanpix

Kanādas portāla Sportsnet.ca hokeja apskatnieks Eriks Endželss izteicies, ka aptuveni trīs ceturtdaļas Nacionālās hokeja līgas (NHL) spēlētāju nevēloties, lai līga atsāk koronavīrusa pandēmijas dēļ pārtraukto sezonu.

NHL plāns paredz vasarā atsākt nepabeigto sezonu, un spēlētāji jau sākuši pēc brīvprātības principa trenēties pie savām komandām. Tomēr Endželss, komentējot NHL lēmumu atsākt un pabeigt sezonu, norādīja, ka pēc viņa rīcībā esošās informācijas lielākā daļa spēlētāju šādu lēmumu neatbalsta.

"Pēdējo pāris dienu laikā esmu runājis ar NHL spēlētājiem, kuri ir ļoti satraukti par sezonas atsākšanu," sacīja apskatnieks, atzīmējot, ka visi hokejisti vēlējušies palikt anonīmi. "Viens no puišiem teica, ka lielākā daļa spēlētāju negrib atsākt sezonu šovasar. Aptuveni 75% no visiem spēlētājiem. Jā, viņus satrauc iespējamās finansiālās sekas, bet vēl vairāk viņus uztrauc risks inficēties ar vīrusu vai gūt nopietnus savainojumus pirms nākamās sezonas."

"Kāds cits spēlētājs rakstīja, ka visi spēlēs, neviens neatteiksies, jo bonusi par izslēgšanas turnīru būs lielāki nekā jebkad iepriekš. Tā ir viegla nauda. Viņš uzskata, ka hokejs atšķiroties no citiem sporta veidiem, tāpēc neviens spēlētājs neatteikšoties spēlēt," turpināja Endželss. "Tomēr visi, ar ko runāju, sacīja, ka ir neapmierināti ar to, ka viņus neinformē par to, kā tiks nodrošināta veselības drošība."

Kopš sezonas atsākšanas plāna sākuma jūnijā jau 26 līgas hokejistiem konstatēta saslimšana ar "Covid-19".

Vēl aizvien nav publiskotas pilsētas, kurās NHL plāno noslēgt sezonu. Sagaidāms, ka tās būs divas. Sezonas pabeigšanas turnīrā piedalīsies 24 komandas.

  -1 [+] [-]

, 2020-07-01 15:48, pirms 4 gadiem
Te tiešām ir cita kultūra, neviens par BLM nemaz ne iepīkstas.

     [+] [-]

, 2020-07-01 17:16, pirms 4 gadiem
Kāpēc vajadzīgs šis cirks ar cilvēku muļķošanu? Tak nebūs ne nhl, ne nba vairs šajā sezonā. Tieši tāpat kā vilka ar PČ hokejā un visu pārējo.