Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:13, Did:0, useCase: 3

Tīruma otrā Nāciju kausā

Jānis Celmiņš

Tīruma otrā Nāciju kausā
Maija Tīruma
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Latvijas kamaniņu braucēja Maija Tīruma piektdien Vācijā, Oberhofas trasē, izcīnīja otro vietu Nāciju kausa sacensībās. Vīru konkurencē 17. vietu ieņēma Inārs Kivlenieks, kurš tāpat kā Tīruma kvalificējās PK posmam.

Maija Tīruma sacensību uzvarētājai vācietei Anne Piterazikai zaudēja 0,104 sekundes un ierindojās otrajā vietā. Sacensībām dalību bija pieteikusi arī Elīza Tīruma, taču uz starta neizgāja.

Vīriešu konkurencē 17. vietu ieņēma Inārs Kivlenieks, kurš tāpat kā Maija Tīruma iekļuva Pasaules kausa posmā, bet Kristaps Mauriņš ieņēma 26. vietu, PK posmam nekvalificējoties.

Sesto vietu divnieku sacensībās izcīnīja Oskars Gudramovičs un Pēteris Kalniņš, bet Andrejs Bērze un Uldis Logins ierindojās 13. vietā un arī startēs PK posma sacensībās. Brāļi Andris un Juris Šici Nāciju kausā nestartēja.

Jau rīt Oberhofā sacensības vīriešiem un divniekiem, bet svētdien paredzētas sieviešu sacensības un komandu stafete.

Izmantotie resursi:
SWISS TIMING: Home

  +2 [+] [-]

, 2011-01-14 18:52, pirms 13 gadiem
Nu ļoti liels prieks par Maijas panākumiem... Cerams, ka posmā arī tā būs, ja ne pat labāk.....