Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:323, Did:0, useCase: 3

Tīruma: "Esmu uz pareizā ceļa"

Jānis Pārums

Tīruma: "Esmu uz pareizā ceļa"
Maija Tīruma
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Latvijas kamaniņu braucēja Maija Tīruma pēc aizvadītajā nedēļas nogalē izcīnītās astotās vietas Oberhofas trasē Vācijā, sniedza komentāru portālam Sportacentrs.com, paužot gandarījumu, ka izdevies sasniegt sezonas labāko rezultātu.

"Braucieni bija labi. Pirmajā no tiem vienā virāžā varēju iebraukt nedaudz labāk, taču tā nebija liela kļūda. Arī brauciens kvalifikācijā nebija slikts, vienīgi nebija tik pārliecinošs kā sacensību braucieni," apmierināta ar nedēļas nogalē paveikto bija Tīruma, vienlaikus gan atzīstot, ka ir vēl lietas pie kā piestrādāt. "Mana vājā vieta, mans Ahileja papēdis ir starts. Šobrīd pie tā cītīgi strādājam, lai līdz pasaules čempionātam būtu pēc iespējas labākā formā. Šķiet, esam uz pareizā ceļa, jo Oberhofā no sava labākā starta, kas tika veikts gadā, kad vasaru biju pavadījusi bez savainojumiem un saslimšanām, atpaliku tikai trīs sekundes simtdaļas. Tas priecē un vienlaikus arī motivē strādāt ar papildu sparu."

Jautāta par iespējām tikt labāko sešiniekā, Tīruma vēlreiz norādīja uz starta nozīmi: "Ja man starts būtu par desmitdaļu ātrāks, noteikti varētu iekļūt sešiniekā, bet kā jau mēdz teikt – augstāk par savu sēžamvietu neuzleksi. Vismaz šobrīd ne!"

"Astotā vieta ir mans sezonas labākais rezultāts, taču ar fantazēšanu kā būtu, ja būtu, nenodarbojos. Tam vienkārši nav laika, jo daudz jāstrādā ar sevi un kamanām, lai tie rezultāti reāli uzlabotos. Man šķiet, ka mēs ejam pareizajā virzienā," optimistiska par sezonas turpinājumu bija Latvijas kamaniņu braucēja.