Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:13, Did:0, useCase: 3

Sniega vētras dēļ pārceļ sieviešu un divnieku sacensības Vistlerā

Rolands Eliņš

Sniega vētras dēļ pārceļ sieviešu un divnieku sacensības Vistlerā
Inārs Kivlenieks
Foto: Latvijas kamaniņu sporta federācija

Laika apstākļi ieviesuši korekcijas kamaniņu sporta Pasaules kausā, kura trešais posms sāksies dienu vēlāk nekā paredzēts, proti, visas disciplīnas plānots aizvadīt sestdien.

Starptautiskā Kamaniņu sporta federācija ziņo, ka sniega vētras dēļ sportistu kamanas nav laikā nogādātas Vistlerā, Kanādā un piektdien paredzētie "Viessmann" Pasaules kausa trešā posma sieviešu un divnieku ekipāžu braucieni tiek pārcelti. Tie notiks sestdien, 10. decembrī, reizē ar vīriešu sacensībām un "Viessmann" Komandu stafetes Pasaules kausa otro posmu. Ceturtdien paredzētās Nāciju kausa sacensības tiek pārceltas uz laiku pēc treniņbraucieniem, proti, pēc Latvijas laika agrā sestdienas rītā.

Kanādas mediji jau svētdien ziņoja, ka tās provinces Manitobas dienvidos sācis spēcīgi snigt, bloķējot satiksmi uz lielākajiem ceļiem. Kravas mašīnai, ar ko tiek pārvestas sportistu kamanas no Leikplesidas, ASV, kur notika 2. Viessmann Pasaules kausa posms pagājušajā nedēļas nogalē, bija paredzēts ierasties Vistlerā otrdien, taču vētras dēļ tā iestrēga Kanādas pilsētā Brendonā, apmēram 2000km no galamērķa.

Kamanu kavēšanās dēļ pirmie treniņbraucieni 2010. gada olimpiskajā trasē tiks aizvadīti tikai piektdien, 9. decembrī.

Latvijas kamaniņu izlasē Ziemeļamerikā Vistleras posmā dalība paredzēta Ullai Zirnei un Elīzai Caucei, vīriešu vieniniekos Ināram Kivleniekam un Rikam Kristenam Rozītim, bet divniekos Andrim un Jurim Šiciem, kā arī Oskaram Gudramovičam un Pēterim Kalniņam.

Sacensību grafiks 10. decembrī pēc Latvijas laika

KategorijaSākums
Sievietes19:00
Divnieku ekipāžas21:40
Vīrieši1:40
Komandu stafete2:40

Informāciju sagatavoja:
Sandra Grosberga
LKSF sabiedrisko attiecību speciāliste

     [+] [-]

, 2016-12-07 18:18, pirms 7 gadiem
Viena kravas automašīnas ved visas kamanas? Mazliet nereāli izklausās...