Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:12, Did:0, useCase: 3

Žaļims un Strenga Īglsā uzreiz aiz trijnieka

Andrejs Siliņš

Žaļims un Strenga Īglsā uzreiz aiz trijnieka
Uģis Žaļims un Jānis Strenga
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Austrijas pilsētas Īglsas trasē notiekošajā Eiropas kausa izcīņas otrajā posmā bobslejā divnieku ekipāžām Latvijas duets Uģis Žaļims un Jānis Strenga izcīnīja ceturto vietu, bet Oskars Ķibermanis ar stūmēju Vairi Leibomu ierindojās septītajā pozīcijā.

Pirmais trijnieks gluži tāds pats kā dienu iepriekš – uzvarēja Vācijas pilots Tomass Floršucs , vēl trijniekā šveicieši – Beāta Hefti un Gregora Baumana ekipāžas.

"Pagaidām viss kārtībā," uzreiz pēc otrā brauciena teica Latvijas treneris Eiropas kausu posmos Olafs Kļaviņš. "Labi braucieni, ceturtā vieta ir ļoti labs rezultāts šādā konkurencē un Oskara Ķibermaņa septītā - arī. Mūsu otrā ekipāža sasniedza labāko starta ieskrējienu divi dienu vērtējumā (5,09 sekundes) un arī nobrauca neslikti.”

Tā kā pirmajā trijniekā ir trīs piloti, kas sekmīgi startējuši pasaules kausa apritē (Hefti vēl pagājušogad ieguva pasaules kausu divnieku kopvērtējumā), tad sacensības jāuzskata par veiksmīgām. Jau sestdien Īglsā būs četrinieku starts, kur jācenšas iekļūt jau labāko trijniekā.

Izmantotie resursi:
bobslejs.lv

  +5 [+] [-]

, 2012-11-15 15:32, pirms 11 gadiem
Uģis rullē. Priekšā tikai monstri...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-11-15 17:54, pirms 11 gadiem
vairi davaj atceries no kurienes naac!!! Ergli pa tevi

     [+] [-]

, 2012-11-15 18:27, pirms 11 gadiem
Kad beidzot uzvaresu euromollion loteriju bobslejistiem skeletonistiem un daziem citiem sporta veidiem par izdzivosanu vairs nebus jauztraucas! Malaci!

     [+] [-]

, 2012-11-16 12:19, pirms 11 gadiem
Sanaak Vairis labaakais stuumeejs bijis!!!