Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:12, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

Žaļims un Strenga Īglsā uzreiz aiz trijnieka

Žaļims un Strenga Īglsā uzreiz aiz trijnieka
Uģis Žaļims un Jānis Strenga
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Austrijas pilsētas Īglsas trasē notiekošajā Eiropas kausa izcīņas otrajā posmā bobslejā divnieku ekipāžām Latvijas duets Uģis Žaļims un Jānis Strenga izcīnīja ceturto vietu, bet Oskars Ķibermanis ar stūmēju Vairi Leibomu ierindojās septītajā pozīcijā.

Pirmais trijnieks gluži tāds pats kā dienu iepriekš – uzvarēja Vācijas pilots Tomass Floršucs , vēl trijniekā šveicieši – Beāta Hefti un Gregora Baumana ekipāžas.

"Pagaidām viss kārtībā," uzreiz pēc otrā brauciena teica Latvijas treneris Eiropas kausu posmos Olafs Kļaviņš. "Labi braucieni, ceturtā vieta ir ļoti labs rezultāts šādā konkurencē un Oskara Ķibermaņa septītā - arī. Mūsu otrā ekipāža sasniedza labāko starta ieskrējienu divi dienu vērtējumā (5,09 sekundes) un arī nobrauca neslikti.”

Tā kā pirmajā trijniekā ir trīs piloti, kas sekmīgi startējuši pasaules kausa apritē (Hefti vēl pagājušogad ieguva pasaules kausu divnieku kopvērtējumā), tad sacensības jāuzskata par veiksmīgām. Jau sestdien Īglsā būs četrinieku starts, kur jācenšas iekļūt jau labāko trijniekā.

Izmantotie resursi:
bobslejs.lv


, 2012-11-15 15:32, pirms 11 gadiem
Uģis rullē. Priekšā tikai monstri...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-11-15 17:54, pirms 11 gadiem
vairi davaj atceries no kurienes naac!!! Ergli pa tevi
, 2012-11-15 18:27, pirms 11 gadiem
Kad beidzot uzvaresu euromollion loteriju bobslejistiem skeletonistiem un daziem citiem sporta veidiem par izdzivosanu vairs nebus jauztraucas! Malaci!
, 2012-11-16 12:19, pirms 11 gadiem
Sanaak Vairis labaakais stuumeejs bijis!!!
Emīla Cipuļa četrinieks. Foto: imago/Hartenfelser/Scanpix
16

Nokritušo Cipuli izglābj brauciena anulēšana – PK kopvērtējumā nosargāts sudrabs

Pasaules kausa sezonas pēdējo posmu bobslejā šovakar uzņēma Leikplesidas trase ASV. Sabojāta ledus dēļ netika pabeigts otrais brauciens, kurā krita sezonas vicelīderis Emīls Cipulis un viņa stūmēji Dāvis Spriņģis, Matīss Miknis un Krists Lindenblats, un tas Latvijas četrinieku izglāba no noslīdēšanas uz trešo vietu kopvērtējumā. Jēkabs Kalenda ar stūmējiem Lauri Kaufmani, Dāvi Kaufmani un Mairi Kļavu ieņēma 13. vietu un kļuva par junioru kopvērtējuma čempioniem.
Emīls Cipulis un Matīss Miknis. Foto: Viesturs Lācis
12

Cipulis astotais, divnieku pēdējā posmā viss pjedestāls vāciešiem

Šovakar Leikpleisidas trasē Amerikas Savienotajās Valstīs aizvadīts Pasaules kausa bobslejā sezonas pēdējais posms divnieku ekipāžām. Emīls Cipulis ierindojās astotajā vietā, bet trešo reizi sezonā visu goda pjedestālu aizņēma Vācijas bobslejisti.
Emīla Cipuļa četrinieks. Foto: Reuters/Scanpix
27

Cipuļa četriniekam ceturtā vieta PČ, Vācijā visas medaļas vāciešiem

Vinterbergas trasē Vācijā noslēdzies pasaules čempionāts bobslejā. Četrinieku sacensībās ceturto vietu ieguva Latvijas pilots Emīls Cipulis ar stūmējiem Dāvi Spriņģi, Matīsu Mikni un Kristu Lindenblatu, bet nu jau kārtējo titulu izcīnīja vācu pilots Frančesko Frīdrihs.