Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:12, Did:0, useCase: 3

Maskalāns: "Pjedestāls nebija tālu..."

Andrejs Siliņš

Maskalāns: "Pjedestāls nebija tālu..."
Edgars Maskalāns
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze

"Sajūtas ir divējādas. No vienas puses, protams, esam gandarīti par šo tomēr augsto vietu. Bet no otras puses – pjedestāls nebija tālu," pēc ceturtās vietas izcīnīšanas Pasaules kausa posmā un Eiropas čempionātā sacīja Latvijas bobsleja pilots Edgars Maskalāns.

"Sajūtas ir divējādas. No vienas puses, protams, esam gandarīti par šo tomēr augsto vietu. Bet no otras puses – pjedestāls nebija tālu... Ja man tā personīgi jāsaka – tad jau labāk dalīta trešā vieta, nekā ceturtā," rezultātu komentēja Maskalāns. Kopumā Maskalāns ir apmierināts ar sniegumu četrinieku sacensībās un pieļauj, ka visu sportistu sniegumu gan divnieku, gan četrinieku sacīkstēs šoreiz daļēji ietekmēja arī laika apstākļi, kas nebija īpaši labvēlīgi tieši nemitīgā sniega dēļ. "Tomēr negribu meklēt vainu laika apstākļos, bija arī kļūdiņas braucienu laikā, viss neizdevās, kā iecerēts."

"Ar Kēnigzes trasi esmu vairāk uz "tu" – to es labāk esmu izpratis, taču jebkurā gadījumā vienmēr jāapzinās, ka ikviena trase katru reizi ir no jauna jāizprot, jo ledus tomēr kaut nedaudz, bet katru reizi citādāks, tādēļ arī ir nepieciešami treniņbraucieni, lai izjustu nianses," iespējas nākamajā Pasaules kausa posmā komentēja Edgars Maskalāns. "Katros mačos cenšamies tikt pēc iespējas augstāk. Cerēsim, ka izdosies."

"Ar puišu šodien sasniegtajiem rezultātiem neapmierināts nevar būt neviens. Protams, Edgaram tikai drusku pietrūka līdz bronzas godalgai. Un turklāt ceturtā vieta vienmēr ir visnepateicīgākā no emociju viedokļa. It sevišķi, ja starpība vēl ir tik niecīga, kā šodien. Skaidrs, ka arī pats Edgars ļoti gribēja izcīnīt vismaz trešo vietu, bet sports ir sports – šeit vienmēr pat vismazākā nianse un sekunžu simtdaļas beigās izšķir rezultātu," sarunā ar bobslejs.lv atzina treneris Olafs Kļaviņš.

"Oskaram šodien diemžēl neizdevās otrais nobrauciens. Taču būsim reāli – Oskars šajā trasē kā pilots vispār brauca tikai otro reizi. Droši vien viņu pievīla pieredzes trūkums, taču mēs uzskatām, ka tik un tā rezultāts ir labs, un tas ir tikai laika jautājums, lai viņam veiktos vēl labāk. Mēs esam priecīgi, ka Oskara četrinieks vispār ir iekļuvis stiprāko desmitniekā."

Izmantotie resursi:
bobslejs.lv

     [+] [-]

, 2012-01-08 16:30, pirms 12 gadiem
Vakar arī!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2012-01-08 16:34, pirms 12 gadiem
Prieks par Oskara rezultātu!

     [+] [-]

, 2012-01-08 16:48, pirms 12 gadiem
Nekas, vēl būs iespēja sevi pierādīt!
Kopumā prieks par abiem četriniekiem, žēl, ka Oskaram 2. brauciens tik neveiksmīgs.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: fire

  -3 [+] [-]

, 2012-01-08 17:21, pirms 12 gadiem
fire rakstīja: A kur tad tituli, un uzvara, ko tik svaki Maskalane? Atkal Minins atnema brauktprasmi, stumejus, bobu un slieces jeb nelietigie vaciesi at smilspapiru par sliecem paargaja?
idiots. kurš tad ir pēdējais latviešu pilots, kas ir uzvarējis PK posmā četriniekos? Miņins, ko?

     [+] [-]

, 2012-01-08 17:24, pirms 12 gadiem
cik var komentāros piesaukt Miņinu?
Latviju tagad pārstāv citi džeki-Maskalāns, Broks, Dreiškens, Dambis, Melbārdis, Lūsis, Vilkaste, Strenga, Žaļims (piedodiet, ja kāds aizmirsts)

  -4 [+] [-]

, 2012-01-08 17:32, pirms 12 gadiem
Mord rakstīja: idiots. kurš tad ir pēdējais latviešu pilots, kas ir uzvarējis PK posmā četriniekos? Miņins, ko?
Un cik tad to uzvaru ir? nesmīdini...un kur tad ir izcīnītais PČ? Un nepārtrauktā dzīvošana par pirmajām vietām? Un, ko tad tāds braucējs nepaņēma te nevienu medaļu? Maskalānei jāiemācās atbildēt par vārdiem ko špļauj pār lūpām. Drīz raudās, ka Melbārdim ir labaka tehnika un stūmēji . Iezīmes tam jau bija iepriekšējos posmos

  +2 [+] [-]

, 2012-01-08 22:11, pirms 12 gadiem
fire rakstīja: Un cik tad to uzvaru ir? nesmīdini...un kur tad ir izcīnītais PČ? Un nepārtrauktā dzīvošana par pirmajām vietām? Un, ko tad tāds braucējs nepaņēma te nevienu medaļu? Maskalānei jāiemācās atbildēt par vārdiem ko špļauj pār lūpām. Drīz raudās, ka Melbārdim ir labaka tehnika un stūmēji . Iezīmes tam jau bija iepriekšējos posmos
Tikai vienu reizi viņš neizturēja un ko pateica, jo visiem tomēr zināma Miņina spītnieciskā daba. Parādi kādu vietu, kur Maskalāns solījis tikai uzvaras un PČ? Nerunā, Auns, ja nezini un tikvien proti, kā sēdēt krēslā un nolikt cilvēkus, kuri nes LV vārdu pasaulē!